Hartie transfer termic JET-BLACK, textile negre, A4


Hartie transfer termic textile negre format A4
Hartia pentru transfer termic JET-BLACK este folosita pentru aplicatii pe termen scurt pe materiale textile negre sau in culori inchise din bumbac 100%, dar poate fi folosita si pe materiale textile de culori deschise. Hartia are format A4.
SE COMERCIALIZEAZA NUMAI LA TOP DE 50 COLI!
259.3 Lei
240.1 Lei
(pretul include TVA)
Top
Adauga in cos
0722.215.867     (Luni-Vineri, 09:00 - 17:00)

Utilizare
Hartia pentru transfer termic JET-BLACK este folosita pentru aplicatii pe termen scurt (cateva spalari) pe materiale textile negre sau in culori inchise, dar poate fi folosita si pe materiale textile de culori deschise din bumbac 100%.
Transferul termic se face astfel:
1. Se indeparteaza suportul de hartie si se aseaza foita subtire ramasa pe materialul textil, cu imprimeul spre exterior.
2. Se acopera imprimeul cu hartia siliconata speciala (aceasta hartie este livrata in pachet, impreuna cu hartia imprimabila). La aproximativ 10 secunde dupa transfer, se indeparteaza hartia siliconata. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior. Textilele imprimate se spala cu imprimeul pe dos, la o temperatura maxima de 40ºC.
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire!
Imprimarea se face cu cerneala ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc) cu cernelurile standard ale acestora. Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.

Formatul hartiei este A4, iar printarea se face normal, nu in oglinda. Transferul se realizeaza la o temperatura de 190ºC, iar timpul de transfer este de 20 de secunde, la presiune medie.
Nota
Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din teste si experienta practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului pe care urmeaza a se face inscriptionarea.Nota 8 din 16 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsJET-BLACK
FormatA4
Temperatura de transfer180°C-195°C
Timpul de transfer25-40 secunde
Presiunea de transferMedie
ImprimareCerneala inkjet
MaterialeMateriale textile negre sau de culori inchise din bumbac 100%