Hartii de termotransfer TEXTRANS HT/S si HT/L

Solicita pret
0722 215 867    Elena B.

Hartii de termotransfer TEXTRANS HT/S si HT/L


Hartii termotransfer textrans
Preturi hartii TEXTRANS (fara TVA)
  • Hartii textrans format A4 - 0.70 Euro/coala
  • Hartii textrans format A3 - 1.55 Euro/coala

Comanda minima este de 200 Ron

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Hartiile de termotransfer TEXTRANS HT/S si HT/L sunt de o inalta calitate si sunt utilizate pentru transfer de imagini imprimate cu ajutorul copiatoarelor si imprimantelor laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, pe baza de bumbac. Imprimarea se face in oglinda, pe fata pe care se afla banda de ghidare. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 minute) se face transferul termic. Transferul termic se face cu ajutorul propriului suport (se aseaza hartia cu imprimeul in jos) si este recomandat sa fie facut cu presa pentru transfer termic.

- temperatura de transfer pentru hartii TEXTRANS HT/S si HT/L: 190;

- timpul de transfer: 30 secunde;

- presiunea: medie-mare;

- temperatura de spalare: maxim 40.

 

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.

Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire, se obtine o suprafata lucioasa. Daca din suprafata lucioasa doriti sa obtineti o suprafata mata, mai presati inca o data materialul textil imprimat, acoperit cu hartie siliconata. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior. Hartiile TEXTRANS HT/S si HT/L sunt disponibile in formate A4 si A3. Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.

Pentru lista copiatoarelor si imprimantelor laser color recomandate:

- Textrans HT/S;

- Textrans HT/L.
 

Hartiile de termotransfer TEXTRANS HT/S si HT/L pot fi folosite pentru inscriptionat, prin transfer termic, imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, din bumbac.
 

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul pe care se doreste imprimarea. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului pe care urmeaza a se face inscriptionarea.

Nu exista culori disponibile pentru acest produs.
Nota 10 din 8 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


FormatA4 si A3
Temperatura transfer190℃
Timpul transfer30 sec
Presiune aplicaremedie-mare
Temperatura spalaremax 40℃