In contextul COVID-19, primirea clientilor si ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendata. De asemenea, livrarile comenzilor pot suferi intarzieri.

Despre Z Spot Media


Infiintata in 2003, Z SPOT MEDIA este specializata in importul si distributia de echipamente profesionale pentru productie publicitara, digitizare documente si carti, solutii scan-copy-print si finisare large format. Din 2010 a fost creat un nou departament dedicat echipamentelor 3D - printere pentru educatie/prototipare industriala si scanere pentru inginerie inversa.

Firma distribuie la nivel national atat branduri renumite de echipamente profesionale cat si o paleta larga de consumabile, media, folii si accesorii. Oferim solutii complete ce includ echipamente, software, consultanta in implementarea de proiecte, instruire, service, consumabile, etc.

Ne puteti gasi in permanenta la sediul nostru din Bucuresti sau venim noi la dumneavoastra oricand aveti nevoie, atat in plan local cat si national. Lucram deasemenea si cu importanti reseleri de pe piata din Romania.

Cu ce ne ocupam?

Solutii profesionale de format mare si productie publicitara Import si distributie. Inca de la inceput ne-am implicat pe piata de echipamente format mare, o piata in continua dezvoltare, cu cerinte specifice si utilizatori exigenti.

Ne-am extins si catre echipamente destinate industriei publicitare: imprimante outdoor solvent, cutter-plottere, prese termice, laminatoare, software RIP, taiere. Pentru toate solutiile furnizate asiguram servicii complete, incluzand transport, instalare, montaj, instruire personal, service in garantie cat si in perioada de post-garantie. Echipamentele sunt vandute si prin reteaua noastra de dealeri locali.

Scanere format mare

Suntem distribuitorul autorizat in Romania al COLORTRAC Ltd., prestigios producator britanic al scannerelor de format mare SmartLF - A1, A0, A0/E, B0. Colortrac este singurul producator ce ofera atat tehnologia de scanare CIS (viteza si fiabilitate la un pret redus pentru piata CAD) cat si tehnologia CCD (performante si precizie maxima in scanare) iar produsele sale din gamele Cx40, Gx25, Gx42, au obtinut deja recunoasterea utilizatorilor din Romania.

Am incheiat in 2007 un parteneriat cu renumitul producator francez de scannere pentru carti i2s (Innovative Imagining Solutions) pentru distributia scannerelor CopiBook (format 2xA3) si a gamei de scanere flatbed DigiBook A1 si A0.

Masini de pliat documente, trimere si ghilotine

Incepand din 2007 suntem unic importator in Romania al produselor Rigoli (Italia): masini de pliat/impaturit documente si trimere manuale sau electrice. Masinile de pliat (folding machines) Rigoli acopera atat gama off-line (modele mai simple cu sau fara cross-folder) cat si complexele modele on-line (compatibile HP, KIP, etc). .

Echipamente pentru productie publicitara

• Prese termice SpotLine pentru tricouri, cani, sepci
• Imprimante VISTA cu solvent si ecosolvent pentru out-door/publicitate
• Cutter-plottere Rabbit (gama semiprofesionala) si Copam (gama profesionala)
• Laminatoare ICO si Beauty
• Software signmaking ArtCut
• Solutii vectorizare si RIP

Ce va garantam?

Incercam sa fim mai buni si apreciem orice sugestie din partea dumneavoastra care ne poate ajuta in eforturile noastre. Va multumim pentru increderea acordata si va stam intotdeauna la dispozitie.
Stocuri permanente de echipamente si solutii format mare, consumabile, media.
Consultanta si suport in alegerea echipamentului optim pentru nevoile Dvs, luand in considerare nu doar bugetul cat si volumele de lucru.
Servicii prompte si de calitate.
Instruire pentru utilizatorii echipamentelor.
Suport tehnic asigurat de specialistii nostri.
Oferta avantajoasa de consumabile.