Hartie transfer termic JET WHITE, textile albe, A3


Hartie transfer termic textile albe format A3
Hartia de transfer termic JET WHITE este disponibila in format A3 si poate fi utilizata pentru inscriptionat, prin transfer termic, a imaginilor digitale, pe materiale textile albe sau in culori deschise, din bumbac.
SE COMERCIALIZEAZA NUMAI LA TOP DE 50 COLI!
345.7 Lei
312.5 Lei
(pretul include TVA)
Top
Adauga in cos
0722.215.867     (Luni-Vineri, 09:00 - 17:00)

Utilizare
Hartie de transfer termic standard pentru transfer de imagini imprimate digital, pe materiale textile albe sau in culori deschise din bumbac. Imprimarea se face in oglinda. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe material. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se aseaza hartia cu imprimeul in jos) si este recomandat sa fie facut cu presa pentru transfer termic.
- temperatura de transfer: 180℃-195℃; - timpul de transfer: 25-40 secunde;
- presiunea: medie;
- temperatura de spalare: maxim 30℃.
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.
Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire se obtine o suprafata lucioasa. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.

Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc) cu cernelurile standard ale acestora. inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.
Nota
Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din teste si experienta practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului pe care urmeaza a se face inscriptionarea.Nota 10 din 10 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


FormateA3
Temperatura de transfer180°C-195°C
Timpul de transfer25-40 secunde
Presiunea de aplicareMedie
Temperatura spalareMax 30℃
ImprimareaCerneala ink-jet