Hartie transfer termic JET-WHITE, textile albe, A4


Hartie transfer termic textile albe format A4
Hartia pentru transfer termic tricouri JET-WHITE este folosita pentru imprimarea de imagini sau texte color pe materiale textile albe sau in culori deschise din bumbac 100%, folosind printere cu cerneala inkjet. Hartia are format A4.
SE COMERCIALIZEAZA NUMAI LA TOP DE 50 COLI!
140.8 Lei
117.3 Lei
(pretul include TVA)
Top
Adauga in cos

Avantaje:

  • Hartie pentru transfer termic pe bumbac 100%
  • Transferuri calitative pe orice material alba sau deschis la culoare
  • Compatibila cu toate tipurile de printere inkjet
  • Hartie rezistenta la apa
  • Rata mare de transfer si viteza mare de uscare
  • Imagini clare si culori vii ce rezista mult in timp
Hartia pentru transfer termic JET-WHITE este folosita pe materiale textile albe sau in culori deschise din bumbac 100%. 
 
Imaginea dorita se imprima in prealabil pe hartia de transfer, urmand ca mai apoi sa fie transferata pe materialul supus imprimarii folosind o presa de transfer termic. Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire se obtine o suprafata lucioasa. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior. Tricourile imprimate se spala cu imprimeul pe dos, la o temperatura maxima de 30ºC.
 
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire!
 
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc) cu cernelurile standard ale acestora. Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.
 
Formatul hartiei de transfer termic pe hartie este A4, iar printarea se face in oglinda. Transferul se realizeaza la o temperatura de 180ºC-195ºC, iar timpul de transfer este de 25-40 de secunde, la presiune medie.
 
Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din teste si experienta practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului pe care urmeaza a se face inscriptionarea. 
Nota 8 din 14 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsJET-WHITE
FormatA4
Temperatura de transfer180°C-195°C
Timpul de transfer25-40 sec
Presiunea de transferMedie
ImprimareCerneala inkjet
MaterialeMateriale textile albe sau de culori deschise din bumbac 100%