Consiliere solutii tehnice complete in vederea

achizitiei prin proiecte finantare

europene sau de stat

 


 

NOTE INTRODUCTIVE:

 

 1. Va putem consilia in identificarea, alegerea si achizitia unor echipamente sau solutii tehnice complete, la cheie, personalizate in functie de cerintele si bugetele dorite in activitatea Dvs. In cazul in care doriti recomandari privind firme de consultanta care sa va ajute in realizarea de proiecte pentru finantari nerambursabile, va putem recomanda un consultant de specialitate.

 2. In cazul in care doriti recomandari privind firma de consultanta care sa va ajute in realizarea de proiecte pentru finantari, va putem recomanda un consultant de specialitate.

 

 

CONSILIERE SOLUTII TEHNICE

In cazul in care sunteti in faza de concepere a unui proiect de finantare prin fonduri europene sau de stat, Z SPOT MEDIA va pune la dispozitie o intreaga echipa de specialisti, din multiple industrii, pentru a va ajuta in identificarea unor solutii tehnice complete, la cheie, personalizate in functie de cerintele si bugetele dorite de Dvs.

Avem experienta si va putem ajuta in inceperea, dezvoltarea sau extinderea activitatii in urmatoarele domenii:

 • Productie publicitara: ateliere de personalizare (tehnologii: sublimare, tampografie, serigrafie, gravura, print), firme de publicitate, centre de realizat stampile, ateliere de gravat, centre de sablare, centru decupare autocolant si personalizare automobile, atelier inscriptionat tricouri, dotari firme de productie publicitara

 • Productie si servicii: ateliere gravare sticle si obiecte cilindrice; atelier decorari interioare (decupare autocolant si realizare stickere), atelier gravare placute de identificare (echipamente, institutii, signalistica), ateliere prelucrare CNC, atelier gravare trofee sportive si diplome de merit, atelier gravura monumente funerare, atelier fotogravura (lemn, piele, granit, placaj, furnir), solutie la cheie pentru realizarea etichetelor

 • Tipografii digitale complet dotate in functie de volumul de lucru estimat, centre copiere, copy-shopuri si birouri de scan-copy-print A0, centre realizare si imprimare lucrari de licenta, agende, albume foto, tipografii de print digital securizat (numerotare, coduri de bare, text ascuns, microtext)

 • Solutii personalizare si finisare documente

 • Firme de print digital indoor / outdoor, indoor / outdoor, imprimare flatbed si/sau pe textile

 • Centre de arhivare digitala, ateliere digitizare, laboratoare microfilmare, solutii de management al documentelor,

 • Centre de prototipare 3D, inginerie inversa, birouri de proiectare 3D, ateliere de design conceptual si industrial, ateliere de matritare, ateliere de bijuterii, dentare, protezare auditiva, etc

 • Dotari IT: dezvoltare infrastructura IT, dotari echipamente birou, proiectare sisteme TIC integrate, proiectare si executie structuri servere computere, portabile, echipamente periferice, consultanta IT pentru sisteme informatice complexe.

 

Va oferim de asemenea consultanta tehnica necesara pentru Start-Up-uri (inceperea unor afaceri), dezvoltarea activitatii sau retehnologizare in domeniile de mai sus.

 

Puteti beneficia de experienta noastra in vederea identificarii catorva factori importanti in ceea ce priveste:

 • Piata tinta si tendintele acesteia;

 • Tehnologii si metode de lucru, aplicabilitatea lor in domeniul de activitate vizat;

 • Planificare investitii – dimensionare si bugetare;

 • Productia si dimensionarea fluxului de lucru, dimensionarea personalului necesar;

 • Contacte importante din domeniul respectiv: furnizori, potentiali clienti, competitori

 • Perspectiva avizata asupra industriei

 • Alte informatii utile

Sansele pentru obtinerea unei finantari prin Fonduri Europene depind foarte mult de investitia pe care doriti sa o realizati si de modul in in care proiectul Dvs. raspunde cerintelor programului de finantare ales. Un rol important il au urmatorii factori:

 • Modul in care este pregatit proiectul de finantare,

 • Proiectarea corecta a solutiei tehnologice inclusiv echipamente, flux de lucru, personal, necesar de spatiu,

 • Estimarile realiste de echipamente, buget , personal si dotarilor calcularea realista a costurilor si in care se realizeaza implementarea proiectului.

Succesul in business depinde de corectitudinea alegerii Dvs atat in ceea ce priveste piata (domeniul /industria), solutiile tehnologice (echipamente si procese de lucru), personalul dar si partenerii de afaceri (furnizori si clienti)


ETAPE ALE PROIECTULUI

Va putem fi de folos in in fiecare etapa a unui proiect:

 1. Specialistii nostri va asigura asistenta profesionista inca din faza de scriere a proiectului, ajutandu-va sa identificati procese tehnologice, echipamente, materii prime, consumabile precum si toate resursele conexe care vor fi necesare in activitatea Dvs, precum si estimarea costurilor de productie.
  Va ajutam sa va cristalizati nevoile si ideile, le analizam impreuna, va propunem si noi idei dar si tehnologii / solutii alternative pe care le documentam impreuna. Vom transforma impreuna ideile Dvs intr-un proiect viabil si eligibil.

 2. Dupa aprobarea proiectului, revenim cu cele mai bune oferte existente pe piata in momentul achizitiei, va informam despre ultimele inovatii in tehnologie sau si despre noile produse disponibile, si va sprijinim de-a lungul procesului de cerere oferte, ofertare si achizitie prin realizarea intregii documentatii necesare, inclusiv in cazul licitatiilor.

 3. Odata finalizat contractul de achizitie, ne asumam cu seriozitate toate serviciile asociate implementarii cu succes a solutiilor tehnologice alese: transportul echipamentelor, instalarea, testarea, instruirea in utilizarea echipamentelor.
  Va ramanem apoi alaturi atat pentru asigurarea functionarii optime a echipamentelor cat si cu o oferta larga de consumabile, materiale si media necesare in procesul de productie.
  Vom materializa impreuna ideile si proiectul intr-o afacere sau activitate de succes pe termen lung.

 

INFORMATII IMPORTANTE

1). Fondurile Europene si cele de la Bugetul de Stat nu acopera, in marea majoritate a cazurilor, valoarea totala a proiectului. Trebuie retinut ca vor exista aproape intotdeauna si cheltuieli neeligibile care vor fi suportate de beneficiarul proiectului.

Acest lucru este valabil chiar si in cazul fondurilor nerambursabile

2) Fondurile Europene sau Fondurile de la Bugetul de Stat nu se acorda in avans, ci doar dupa realizarea investitiei (achizitia propriu-zisa a echipamentelor/ solutiilor) pe baza prezentarii documentelor justificative conforme.

3) Beneficiarul unui proiect de finantare prin fonduri europene trebuie sa aibe capacitatea financiara de a asigura contributia proprie care ii revine din
- costurile eligibile aferente proiectului,
- cheltuielile neeligible ale acestuia,
- alte cheltuiale conexe aferenta proiectului;

Implementarea proiectului se va face din sursele dvs. financiare, dupa semnarea contractului de finantare, urmand ca pe masura implementarii sa solicitati rambursarea cheltuielilor.

Astfel, inca de la inceput, beneficiarul trebuie sa aiba identificate surse de finantare cu care sa poata demara investitia, pentru a se asigura continuitatea lucrarilor si a achizitiilor intre transele de plata.

4) Atentie la modul de achizitie si la cheltuieli neeligibile, deoarece cheltuielile realizate in afara conditiilor contractuale nu vor fi rambursata.