Servicii instalare echipamente si instruire utilizatori

Pentru toate echipamentele si solutiile software distribuite de Z SPOT MEDIA, specialistii firmei asigura urmatoarele servicii:

Instalare echipamente si solutii complexe

Anumite categorii de echipamente pot fi asamblate, instalate si puse in functiune direct de catre utilizatori, urmand indicatiile din manualele de instalare furnizate la achizitia echipamentelor.

Pentru alte categorii este recomandata sau chiar obligatorie asamblarea, instalarea si punerea in functiune echipamentelor sau a solutiilor complexe de catre specialistii tehnici certificati ai firmei noastre. Procedurile de instalare pot include mai multe etape specifice (calibrare, profilare ICC, setari de retea, securizare, integrare aplicatii, etc)

In functie de echipament sau de solutie, asamblarea, instalarea si punerea in functiune poate dura de la 15 minute la 2 zile.

Instruire si training al utilizatorilor in utilizarea echipamentelor

In orice afacere echipamentele sunt o investitie importanta de care trebuie sa beneficiati in totalitate pentru pentru dezvoltarea pe termen lung a afacerii. Din acest motiv este necesara cunoasterea parametrilor tehnici si a functionarii echipamentelor pentru o utilizare optima a lor care sa ofere atat maxima productivitate cat si o durata extinsa de viata.

Specialistii tehnici certificati ai firmei noastre sunt pregatiti pentru a va asigura serviciile de instruire necesare, atat la livrarea si instalarea initiala a produsului cat si ulterior, daca este nevoie - in cazul noilor angajati, a schimbarii personalului, etc

Pe parcursul instruirii, utilizatorilor li se prezinta in detaliu componentele echipamentului sau solutiei, modul optim de functionare si operare, operatiunile de intretinere uzuale precum si solutiile pentru rezolvarea unor incidente marunte (ex. blocare hartie in imprimanta, decalibrare scanner, etc).

In cazul distribuitorilor firmei (reselleri) se pot asigura, la cerere, cursuri de instruirea tehnica in domeniul instalarii, programarii si operarii echipamentelor cat si de instruirea tehnicienilor de intretinere

In functie de echipament si/sau solutii software, instruirea poate dura de la 2 ore la 3 zile

Va rugam contactati consultantul Z SPOT MEDIA pentru mai multe detalii despre serviciile de instalare si instruire in utilizarea echipamentelor.