Imprimanta cu cerneala pe baza de apa, semi-oudoor, NCAD LC750-1

nova_jetZ Spot Media si-a  imbunatatit oferta de echipamente cu un nou produs. Imprimanta NCAD LC750 este echipamentul ideal pentru printuri de calitate la un cost foarte mic. Imprimanta foloseste sistem CISS, cerneala refil si poate printa pe numeroase medii de printare cum ar fi autocolantul, hartia lucioasa, hartia foto etc. Este o imprimanta cu cerneala pe baza de apa, resepectand astfel normele ecologice.

  • Rezolutie printare 600x600dpi 300x300dpi
  • Utilizeaza toate tipurile de cerneala indoor
  • Tip cerneala: cerneala pe baza de apa rezistenta UV
  • Motor servo bidirectional (X,Y) Panasonic
  • Functie curatare rapida impotriva infundarii capetelor
  • Tipuri media: hartie, hartie foto, autocolant, steag, backlit film, polipropilen, canvas
  • Alimentare media automata (auto media feeding & inflared senzor system)
  • Durata de viata a capului de printare este de aproximativ 2 ani daca imprimanta este folosita in medii corespunzatoare, aici o sa pui poza 1 cerneala este lipsita de impuritati, suprafata pe care se printeaza este curata inainte.
  • Imprimanta indoor LC750-1 este prevazuta cu cartuse reincarcabile care permite oricarui utilizator sa efectueze operatiunea de refil cu foarte mare usurinta.
imprimanta_indoor_pe_baza_de_apa3
Materialele pe care puteti printa cu imprimanta cu cerneala pe baza de apa sunt: materiale de laminat la rece, hartie foto lucioasa, autocolant, materiale auto-adezive etc
Imprimanta LC750-1 foloseste cerneala pe baza de apa, avantajul este ca nu miroase urat(ca solventul)deci se poate lucra cu Imprimanta Indoor in orice mediu, fara a fii nevoie, cum este cazul solventului, de personal bine instruit si o hota puternica pentru a elibera mirosul.
Latimea maxima de printare este de 1.50m
Latimea suprafetei de lucru este de 1.52m
 
cartus_imprimanta_indoor1Cu un litru de cerneala se poate printa pana la 60-80mp, consumul fiind de 14-16 ml/mp
Pachetul contine: stand, cap de printare, cartuse starter, drivere, CD de instalare, software RIP(imprimanta detine un soft personal care transforma poza care urmeaza a fi printata in format propriu), 2 role de sustinere al materialului. Manualele sunt in limba romana, toate aparatele vor veni insotite de manual de utilizare.