Z Spot Media avertizează unor inselaciuni realizate în numele firmei

BUCUREȘTI, 29 Iunie 2023

În ultimele zile am fost informați ca o persoana necunoscuta, care nu este și nu a fost angajata a Z Spot Media, a încheiat un contract de prestari servicii cu o alta societate comerciala în numele Z Spot Media, incasand în mod fraudulos o suma de bani ca avans pentru pretinsele servicii contractate.

Datele utilizate în falsul Contract de Prestari Servicii precum persoana semnatara în calitate de Administrator, datele de contact (telefon mobil și adresa email) precum și datele de identificare a contului bancar sunt false, neapartinand firmei noastre. De asemenea, serviciile contractate ( de prestare a unor elemente de reclama exterioara) nu fac parte din domeniul nostru de activitate. Z Spot Media nu realizeaza servicii de producție publicitara și nu are nici o legătura cu persoana si/sau contul bancar si/sau adresele email care au fost utilizate pentru înșelăciune.

Pentru ca falsul să fie cât mai credibil, contractul este stampilat cu o stampila falsa ce pare a fi editata într-un program de prelucrare grafica.

Z Spot Media se delimitează total de astfel de practici frauduloase în care numele firmei este folosit în mod inselator, şi avertizeaza asupra unor alte posibile tentative similare de înșelăciune prin fals și uz de fals. De asemenea Z Spot Media informeaza că singurele informaţii reale cu privire la firma, activitatea acesteia, datele de plata precum și cele de contact se regăsesc în site-ul nostru oficial www.zspotmedia.ro

Suntem permanent preocupaţi de buna și corecta desfășurare a activitatii noastre și a Clientilor noștri, motiv pentru care îndemnăm Clientii sa actioneze cu atentie, asigurandu-se ca toate comunicarile cu reprezentantii firmei noastre sunt purtate de pe conturile email oficiale ale firmei (ce apartin domeniului zspotmedia.ro) precum și de pastrarea unei evidente scrise a comunicatiilor și informațiilor primite.