Ce sunt sistemele de expunere de tip ROLL UP?

Roll UP-urile sunt instrumente foarte utile pentru publicitatea vizuala folosite deseori in cadrul prezentarilor, expozitiilor, mall-uri, punctelor de vanzare, show-room-urilor de prezentare etc.

Sistemele de expunere tip roll-up sunt in general realizate din aluminiu pentru greutate scazuta si mobilitate / portabilitate ridicata.

Avantajul major al acestor tipuri de sisteme expunere este posibilitatea retractarii (strangerii) a printului intr-o caseta special creata pentru transportul facil in diverse locatii de expunere, roll-upul astfel strans ocupa extrem de putin spatiu iar bannerul cu printul protejat este in permanenta.…

Read More

Role hartie plotter – Ce calitate si ce grosime alegem?

Firma Z Spot Media este specializata in importul si distributia la nivel national de echipamente format mare, fiind distribuitor autorizat Colortrac si Partener Preferat HP si Canon pentru plottere si printere format mare.

O categorie importanta de produse comercializate de Z Spot Media o constituie rolele de hartie pentru plottere inkjet si/sau laser (asa-numitele role CAD de formate A3-B0).…

Read More