Hartia de transfer termic: Informatii de baza si nu numai, pentru cele mai bune rezultate

Acest articol prezinta informatii referitoare la transferurile termice realizate pe materialele textile de culoare alba. Exista si hartie de transfer termic pentru materialele textile colorate sau negre, aceasta fiind de obicei mai groasa datorita unui strat de suport cauciucat sau realizat din material textil.

Hartia pentru transfer termic este de mai multe tipuri.…

Read More

Living Tapet printabil

Tapetul printabil – Noul trend al decoratiunilor interioare

Bucuresti, 22 iunie 2015

Z Spot Media, unul din cei mai mari furnizori de solutii din domeniul personalizarii, prezinta trei variante moderne de tapet printabil, pentru decorarea interioarelor.

Fiecare spatiu interior prezinta anumite particularitati in functie de functionalitati, marime, design, de aceea tratarea separata a fiecaruia este o conditie necesara pentru cei ce doresc sa creeze un anumit stil sau sa exprime o anumita stare de spirit.…

Read More

Modificari de coduri ale culorilor de folii autocolante

De la 1 februarie 2014, vor fi modificate unele coduri de culoare la cateva din seriile de folii autocolante ORACAL. De asemenea, anumite coduri de autocolante vor fi scoase din productie si vor fi adaugate coduri noi de culoare.

Modificarile se datoreaza Reglementarilor Internationale REACH, privind interzicerea folosirii plumbului la obtinerea pigmentilor de culoare folositi la fabricarea autocolantelor.…

Read More