Modificari de coduri ale culorilor de folii autocolante

De la 1 februarie 2014, vor fi modificate unele coduri de culoare la cateva din seriile de folii autocolante ORACAL. De asemenea, anumite coduri de autocolante vor fi scoase din productie si vor fi adaugate coduri noi de culoare.

Modificarile se datoreaza Reglementarilor Internationale REACH, privind interzicerea folosirii plumbului la obtinerea pigmentilor de culoare folositi la fabricarea autocolantelor.…

Read More

Cutter plotter cu taiere pe contur GoldCut-servo

Z Spot Media lanseaza pe piata, noul model de cutter, GoldCut Servo, ce vine cu viteza mare de lucru, precizie si zgomot redus.

Bucuresti, 24 Ianuarie 2013

Distribuitorul autorizat Z Spot Media SRL, a anuntat lansarea noului model de cutter, GoldCut Servo, ca si produs destinat clientilor ce doresc o viteza mare de lucru, precizie si un zgomot foarte redus.

Cutter plotter cu taiere pe contur GoldCut cu motor servoLansarea noului model GoldCut Servo distribuit in Romania prin Z Spot Media, va furnizeaza o excelenta viteza si precizie de lucru si un zgomot foarte redus.…

Read More

Echipa Z Spot Media are o noua vorba: “Touch&Cut”

Cutter-plotter-ul de noua generatie -Touch&Cut- este reprezentat in exclusivitate de catre Z Spot Media in Romania, recomandandu-l ca fiind un echipament ideal privind raportul calitate/pret.

Touch&Cut este marca a producatorului Touch&Cut, recunoscut in Europa si Asia pentru performantele obtinute prin calitatea echipamentelor fabricate. Fiind testate cu mare atentie, producatorul asigura direct o garantie de 24 de luni pentru produsele sale si se mandreste cu unul dintre cele mai bune cutter-plottere din China.…

Read More

Folie expandabila cu aspect de cerneala gonflabila- 3D TECHNO

Incepand din luna Septembrie Z Spot Media distribuie noile autocolante de termotransfer 3D Techno.

3D Techno este noul material din poliuretan pentru cutter-plotter pe suport de poliester, care se expandeaza in urma transferului termic pe textile cu ajutorul preselor termice, aspectul final este un efect 3D similar cernelurilor gonflabile.

Pentru a obtine efectul gonflabil, tineti cont de urmatoarele repere:

– temperatura de transfer: 175° C;
– timpul de transfer: 10 secunde;
– presiunea: medie;
– temperatura de spalare: maxim 30° C (la cel putin 24 de ore dupa transferul termic).…

Read More