În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde
Masina de gravat si taiat cu laser CO2 metale si non-metale
Masina de gravat si taiat cu laser CO2 metale si non-metale
Nota 9, obtinuta din 24 voturi.

Masina cu laser O-GDM poate taia materiale metalice si non-metalice. Grosimea maxima de taiere a otelului inoxidabil sau a otelului carbon este de pana la 1,5mm, grosimea maxima de taiere a acrilului si plasticului este de pana la 25mm, iar in cazul lemnului aceasta este de pana la 19mm. Comparativ cu alte modele de masini de taiere cu laser pentru metale si non-metale, acest model are cea mai mare suprafata de lucru. Echipamentul prezinta functia de ajustare automata a capului de taiere, ceea ce transforma orice proces de lucru intr-unul mai comod si mai rapid. In plus, tubul laser CO2 are o durata de viata de 10.000 de ore, pentru a elimina pentru mult timp orice grija legata de echipamentul dvs laser.


0733.081.192    (Emanuel Stoica)
emanuel.stoica@zspotmedia.ro
Descriere

Echipamentul prezinta sasiu nou, adaptat functiilor de utilizare ale echipamentului. Avand un design integrat, masina poate functiona mai stabil, iar procesul de productie este mai prietenos cu mediul. Carcasa echipamentului este fabricata din otel industrial de rezistenta inalta, pentru ca masina sa functioneze fara probleme, avand o durata mare de viata.

Echipamentul poate taia materiale din otel inoxidabil si otel carbon, cu o grosime de circa 1,2mm, materiale nemetalice, precum pielea acrilica.

Avantaje:

    • Sursa laser CO2 poate taia materiale multiple, inclusiv metale si non-metale

    • Grosimea maxima de taiere pentru otel inoxidabil/otel carbon este de 1,2mm (pentru alte metale luati in considerare lasere fiber)

    • Grosimea maxima de taiere pentru acril si plastic este de 25mm, iar pentru lemn este de 19mm

    • Cap de taiere cu ajustare automata pe inaltime

    • Taiere programabila asistata prin valva de gaz cu solenoid

    • Tub laser inchis ermetic cu 10.000 de ore de functionare

Upgrade pentru puterea laserului

Aceasta masina poate fi echipata cu tub laser cu putere cuprinsa intre 40W si 180W, in functie de tipurile de materiale pe care aveti nevoie sa le taiati si de grosimea acestora.

Masa de lucru lamelara

Acest masa de lucru este utila in cazul taierii de materiale rigide.

Rezistenta si calitate ridicata

Noul cadru al masinii este mai bine adaptat utilizarii acesteia. Componentele sunt fabricate din aliaj de aluminiu si sunt integrate cu intreaga masina. Procesul de lucru va fi mult mai stabil, iar prelucrarea materialelor mai prietenoasa cu mediul.

Componente de calitate

Echipamentul prezinta sine de glisare Taiwan HIWIN, componente electronice Japan SMC si benzi transportoare de inalta calitate, ceea ce prelungeste durata de viata a acestuia. Calea optica adopta cinci oglinzi si o lentila de focusare. Echipamentul este perfect pentru prelucrarea metalelor, materialelor nemetalice si a diverselor materiale dure.

Cap laser hibrid pentru taiere metale si non-metale

Echipamentul este multifunctional, capul laser putand taia atat materiale non-metalice, cat si metalice. De asemenea, focusul se poate realiza automat la taierea materialelor metalice.

Control WIFI

Masina este usor si comod de controlat, prin intermediul WiFi-ului. Cu ajutorul unui singur calculator puteti controla mai multe masini simultan.

Sistem de racire a apei

Sistemul de racire a apei are rolul de a raci sursa laser si capul de taiere.

Specificatii
Suprafata de lucru1300x2500mm
Putere laser80W/100W/120W/150W/180W
Viteza de gravare0-20.000mm/min
Dimensiunea minima de gravare1x1mm
Precizie maxima de scanare2500DPI
Precizie≤±0,01mm
ControlSistem de control DSP
MotorMotor stepper
Echipamente auxiliareVentilator de evacuare si conducta de evacuare a aerului
Voltaj110V/220V±10%; 50Hz/60Hz
Mediu de lucruTemperatura: 0-45°C; Umiditate: 5-95% (fara condens)
OptionaleMasa de lucru tip fagure, dispozitiv rotary, sistem de pozitionare automat
Galerie instalari

Alte cautari: ,