Imprimanta Real Solvent ZetColor 4000S

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Imprimanta Real Solvent ZetColor 4000S


Real Solvent ZetColor 4000S
ZetColor4000 este o imprimanta Outdoor pe baza de solvent ce adopta tehnologia capetelor de printare Spectra Polaris, recunoscute in intreaga lume pentru calitatea pe care o ofera.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

 • Motor Servo AC
 • 720 DPI rezolutie reala
 • Spectra Polaris cele mai performante capete din lume
 • Uscare media rapida
 • 15pl dimensiunea picaturii
 • Filtre multiple la sistemul de cerneala
 • 16.7 milioane de culori
 • 4 capete de printare

ZetColor4000 este o imprimanta Outdoor pe baza de solvent ce adopta tehnologia capetelor de printare Spectra Polaris, recunoscute in intreaga lume pentru calitatea pe care o ofera.
Imprimanta OUTDOOR pe baza de solvent ZetColor 4000 este o imprimanta de productie mare, in functie de volumul de lucru puteti opta pentru 4, 6 sau 8 capete de printare.


Printeaza la o viteza de pana la 85mp/h cu 4/6 capete de printare in “modul de productie” si 62mp/h in modul “High resolution” .
Cea mai mare viteza o poate obtine in modul “Draft” unde se poate obtine o viteza de pana la 170mp/h.
Obtine o calitatea buna cu ajutorul capetelor de printare Spectra Polaris, capul de printare lasa urma picaturii de 15pl, oferind o calitate inalta si un cost redus de printare.


Cu un istoric in performante producatorul de imprimante Outdoor din China concureaza cu cei mai mari producatori de echipamente din lume, care la randul lor au fabricile in China si vand echipamente similare la preturi foarte mari.
Rezolutia reala este de 720x800DPI ajungand pana la 1440DPI OPTIC o rezolutie foarte buna pentru afisele de mari dimensiuni.
Imprimanta este imbunatita cu filtre multiple pentru sistemul de cerneala, stabilizeaza furnizarea cernelii in capul de printare si ii prelungeste durata de viata.


Sistemul linear este si el imbunatatit astfel absoarbe vibratiile facute de imprimanta eliminand multe din problemele intampinate la modelele vechi si face printul sa fie aproape perfect.
Sistemul de uscarea a materialului este complet ce va ajuta sa nu va pierdeti timpul datorita celor 3 elemente de incalzire fata/mijloc/spate, astfel pauzele vor fi mai scurte, printurile se vor usca mai repede, ceea ce inseamna ca veti avea un timp de lucru mai optimizat.


Motorul imprimantei este AC Servo astfel calibrarea capetelor de imprimare va fi una usoara si calitativa, trecerile de gradient culori deshise/inchise practic nu se vor observa cu ochiul liber, rezultand astfel printuri de calitate.
Gama larga de media printare ofera diversitate in domeniul Outdoor astfel puteti printa: hartie obisnuita, hartie photoglossy,autocolant (vynil), window graphics (one way vision) banner, mesh backlit.

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice Real Solvent 4000S
Model
ZetColor 4000 4/6 capeteZetColor 4000 8 capete
Latime imprimare 3.2 m
Cap printareSpectra Polaris
Rezolutie1440DPI OPTIC
Viteza printare
 • High resolution: 62 mp/h
 • Prodution mode: 85mp/h
 • Draft mode: 170mp/h
 • High resolution: 80 mp/h
 • Prodution mode:100mp/h
 • Draft mode: 200mp/h
Culori16.7 milioane culori; CMYK Lc Lm
Latimea max. material3.3m
Tip plotareDin rola sau bucati material
Media acceptataHartie obisnuita, banner, PVC, mesh, autocolant, Window Graphics (one way vision)
Rezistenta exterior2 ani
Sistem de operareWindows XP
Greutate1000kg greutate bruta, 820kg greutate neta