Hartie transfer termic JET-BLACK, textile negre, A3


Hartie transfer termic textile negre format A3
Hartia Transfer Jet Black este disponibila in format A3 si poate fi utilizata pentru inscriptionare, prin transfer termic, a imaginilor digitale, pe materiale textile negre sau culori inchise din bumbac. Se poate folosi si pentru inscriptionarea textilelor in culori deschise.
SE COMERCIALIZEAZA NUMAI LA TOP DE 50 COLI!
518.6 Lei
474.9 Lei
(pretul include TVA)
Top
Adauga in cos
0722.215.867     (Luni-Vineri, 09:00 - 17:00)

Utilizare
Hartie de termotransfer speciala, ce permite transferul de imagini imprimate digital pe materiale textile negre sau in culori inchise din bumbac. Imprimarea se face normal, nu in oglinda. Partea printabila este cu fata in sus atunci cand coltul taiat este in stanga jos. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe material, recomandat cu presa pentru transfer termic.
Transferul termic se face astfel:
1. Se indeparteaza suportul de hartie si se aseaza foita subtire ramasa pe materialul textil, cu imprimeul spre exterior.
2. Se acopera imprimeul cu hartia siliconata speciala (aceasta hartie este livrata in pachet, impreuna cu hartia imprimabila). La aproximativ 10 secunde dupa transfer, se indeparteaza hartia siliconata.
- temperatura de transfer: 180℃-195℃;
- timpul de transfer: 25-40 secunde;
- presiune: medie;
- temperatura de spalare: maxim 30℃.
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.
Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.

Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante obisnuite precum (Canon, Epson, HP, Apple, Kodak, Digital, Lexmark, Tektronix, Olivetti, Xerox, etc...) cu cernelurile standard ale acestora. Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.
Nota
Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartia de termotransfer si materialul pe care se va face imprimarea. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.Nota 10 din 8 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


FormateA3
Temperatura transfer180°C-195°C
Timp transfer25-40 secunde
Presiune aplicareMedie
Temperatura spalareMax 30°C