Artec Academy - Cursuri de instruire certificate in scanarea 3DProducatorul de scanere 3D a lansat platforma Artec Academy de cursuri online pentru instruirea utilizatorilor in folosirea eficienta si productiva a scannerelor 3D. Cursurile de instruire sunt disponibile in limba engleza pentru cei interesati la adresa:
https://www.artec3d.com/artec-academy

Avantaje


Cunoasterea intregului flux de lucru in scanarea 3D
Cursurile Artec Academy ghideaza cursantii prin fiecare etapa a fluxului de lucru de scanare 3D, de la manipularea scanerului pana la procesarea datelor, invatand cursantii cum functioneaza totul inainte de a-i provoca sa finalizeze sarcini practice.

Instruire live de la cei mai buni specialisti Artec
Obtineti instructiuni si indrumari live de la partenerii certificati Artec prin sesiuni de formare online sau la locatia Dvs, pentru a va asigura ca invatati de la cei mai buni specialisti in scanarea 3D, combinand lectiile de teorie cu informatiile practice.

Cursuri 3D specifice pe diverse domenii profesionale
Puteti alege din cursurile de formare profesionala care raspund cel mai bine nevoilor din domeniul Dvs. profesional – este oferit inclusiv un curs de criminalistica 3D axat pe documentarea dovezilor existente la locul faptei.
In viitor, lista cursurilor va fi extinsa cu aplicatii de scanare 3D in diverse domenii si industrii specifice.

Implicati-va in procese de invatare activa
Deoarece abilitatile in scanarea si procesarea 3D nu pot fi asimilate fara practica, fiecare curs ofera instruire live pentru tine si pentru alti patru si se termina cu un test care testeaza cunostintele si asigura pastrarea invatarii.

Cresteti rentabilitatea investitiei Dvs in produsele Artec 3D
Urmand cursurile Artec Academy va asigurati ca veti utiliza cu maxim de performanta scannerul Artec detinut de Dvs. Invatati sa scanati 3D obiecte rapid, eficient si precis pentru a maximiza rentabilitatea investitiei Dvs (Return on Investment).

Imbunatatiti-va cunostintele, obtineti certificari de instruire
Abonarea la un curs Artec Academy permite accesul a cinci persoane la instruire asigurata de expertii Artec, la certificarea abilitatilor si la obtinerea unui certificat de instruire pe care il puteti adauga la CV-ul Dvs profesional.

Perfectionati-va abilitatile de scanare
Pentru cei ce detineti deja un scanner Artec Leo, Eva sau Space Spider, cursurile Artec Academy ofera modalitatea perfecta de a va imbunatati abilitatile de scanare 3D si de a asimila cele mai recente functii avansate ale aplicatiei software Artec Studio. Puteti profita de cursuri de formare profesionala care au fost initial disponibile doar pentru distribuitorii autorizati Artec - veti valorifica astfel intregul potential al scannerului Dvs. Artec!

Acces oricand, oriunde
Utilizatorii se pot conecta la platforma Artec Academy din orice locatie, cu o simpla conexiune la internet. Instruirea poate fi realizata de la distanta oricand doriti.
De asemenea, abonatii beneficiaza de acces pe termen nelimitat la cursurile achizitionate, astfel incat puteti invata si asimila informatiile in ritm propriu, si va puteti dezvolta competentele pe masura ce abilitatile Dvs se imbunatatesc.Cursuri si planuri adaptabile necesitatilor Dvs
Cursurilor din platforma Artec Academy acopera toate modele de scannere 3D Artec.
Fiecare abonament achizitionat permite maxim cinci cursanti care pot urma cursul respectiv si pot obtine certificarea in urma testului final
Deoarece complexitatea proiectelor ce pot realizate cu scannerele 3D difera de la un domeniu la altul si de la o industrie la alta, producatorul ofera 3 pachete Artec Academy, care acopera tehnologiile necesare in domenii diferite.

Specialistii firmei noastra va stau la dispozitie cu orice informatie pentru a va ajuta in alegerea solutiei care corespunde cel mai bine nevoilor Dvs.