Seria de scannere SmartLF SCi ofera scanari extrem de rapide si calitative, intr-o noua forma. Compatibile cu software-ul SmartWorks Imaging si noual software LINK, aceste scannere sunt alegerea perfecta pentru scanarea sau copierea de harti de format mare, planuri de constructii, desene ingineresti, randari arhitecturale si alte astfel de documente tehnice. Seria contine trei modele de scannere, cu latimi diferite: SmartLF SCi 25, SmartLF SCi 36 si SmartLF SCi 42.


Avantaje
Modele imbunatite in scanarea formatelor mari (A0, B0)
Scannerele din seria SmartLF Sci sunt ideale pentru proiecte de scanare uzuale. Un document de dimensiune A1/D poate fi scanat full color cu o viteza de 12 inch pe secunda, ceea ce este cu doar 1 inch pe secunda mai incet decat viteza de scanare alb-negru. Conexiunea la un computer este directa si foloseste un cablu USB 3.0 standard, care este inclus in pachetul scannerului.
Tehnologie SingleSensor
SmartLF SCi este un scanner de format mare (B0), ce foloseste tehnologia digitala SingleSensor. Aceasta inventie patentata Colortrac combina senzorii de contact si sistemul de iluminare intr-o singura linie de scanare pentru o precizie neintrecuta si cea mai buna iluminare posibila a documentului, fie ca e vorba de scanarea hartilor, planselor, desenelor sau schitelor tehnice
Noua imagistica SmartWorks
Fiind total optimizat, software-ul SmartWorks Imaging este mai simplu de navigat decat SmartWorks Pro. SmartWorks Imaging are o mai mare performanta, control al presetarilor revizuit, drivere de printare mai bune si o noua functie de vizualizare in miniatura a documentelor multi-page.
Control de la distanta
Puteti controla scannerul de la distanta cu ajutorul aplicatiei LINK, ce este compatibila cu orice calculator care este conectat la scanner si care ruleaza programul SmartWorks Imaging. Folositi LINK pentru a reduce deplasarile la echipament si pentru a imbunatati comfortul operatorului in timpul scanarii.
Zona mai mare de pozitionare a documentelor
Noul design al scannerelor Colortrac SmartLF SCi 42 incorporeaza o platforma mai mare de pozitionare pentru a face incarcarea documentelor de format mare mai rapida si mai usoara in scanner.
Alimentare dinamica cu documente
SingleSensor permite folosirea unui aranjament simplificat de role pentru a se asigura contactul permanent al documentului cu senzorii optici. Aceste role se pozitioneaza pe fiecare latura a caii optice, si impreuna cu rola ce aplica delicat presiune pe document, ajuta scannerul sa raspunda dinamic si sa lucreze activ impotriva erorilor cauzate de ridicarea documentului sau de sifonarea hartiei. Aceasta tehnologie asigura faptul ca hartia delicata sau fragila cum ar fi cea de ziar sau a planurilor vechi poate fi scanata in siguranta si cu acuratete fara nicio problema.
Interfata SuperSpeed PC
Seria de scannere de format mare SmartLF SCi sunt primele scannere folosesc interfata digitala SuperSpeed USB 3.0. SuperSpeed USB 3.0 este unic pentru Colortrac si permite scannerului SmartLF SCi sa lucreze la viteza maxima folosind rezolutii mai inalte la documente mai mari decat inainte.
Specificatii
SKUSCA.CO001001.XXX
UpgradeSCi 42m → SCi 42c
SCi 42m → SCi 42e
Rezolutie optica1200dpi
Rezolutie extinsaInterpolare liniara de la 100 la 9600dpi in 1 pas dpi
Latime maxima scanare42inch (106.7cm)
Latime maxima media44inch (111.6cm)
Grosime maxima media0.08inch (2mm)
Dimensiune minima document6x6inch (152x152mm)
Lungime maxima scanareDepinde de formatul documentului si de aplicatia software
Precizie±0.1% ± 1 pixel
Tehnologie scanareSingleSensor
Captura date color/grayscale16 biti
Iesire software color/grayscale8 biti
Color spacen/a
Viteza scanare 1 bit mono (inch/sec) 8 biti grayscale la 200dpi13
Viteza scanare 24 biti color (inch/sec) la 200dpin/a
Sistem preluare si transport documenteCu fata in jos, intrare prin fata, iesire prin spate
InterfataInterfata USB 3.0 pentru rate de transfer de date de pana la 85MB/sec.
Interfata USB2 optimizata pentru rate de transfer de date de pana la 35MB/sec.
Interfata de retea Ethernet
Alimentare si consumSursa externa 100~250V AC cu detectare automata, ±10%, 50 - 60 Hz
Consum scanner 72W(scanare), 2.5W(standby)
Mediu de lucru10ºC - 35ºC, 35% - 80% umiditate relativa, fara condensare
GreutateScanner: 51kg
Colet: 56kg
DimensiuniScanner: 143x45x21cm
Colet: 157x57x31cm
Sistem de operareWindows 10 si Windows 8.1, 32 biti si 64 biti
CertificariRespecta standardele ENERGY STAR Qualified, UL/cUL, FCC, CB, CE, C-TICK, VCCI, PCT/EAC, CCC, RoHS
Software inclusSmartWorks TOUCH (doar conexiune USB), TWAIN, copie de evaluare a SmartWorks Pro SCAN© (scanare cu watermark si copiere)
Software optionalSmartWorks Imaging, SmartWorks Pro SCAN©, SmartWorks Pro SCAN
AccesoriiStand pe podea (include cos de preluare documente), ghidaje pentru intoarcerea documentelor, Repro Stand, kit montare PC (stand pe podea necesar)
Video