Edda 450S -BN este o masina de infoliat complet automata, care infasoara cu bule, taie si apoi infasoara cu folie stretch intr-o singura trecere, economisind timp si reducand deteriorarea marfurilor. Ideala pentru ambalarea, gruparea si protejarea produselor lungi sau voluminoase, cum ar fi mobilierul, usile, placile de lemn etc.


Descriere
  • Intrerupator de picior pentru pornirea si terminarea ciclului de ambalare
  • Schimbare usoara si rapida a rolei, fara a utiliza unelte
  • Reglarea vitezei de infasurare
  • Posibilitatea de a seta numarul de infasurari la capetele produsului pentru o protectie mai mare
  • Fixarea automata a foliei si taierea ulterioara a acesteia dupa finalizarea ciclului de impachetare
  • Posibilitatea de a seta tensiunea foliei
  • Desfasuratoare de folie cu bule
  • Panou de control tactil SIEMENS HMI
  • Unitate de control PLC Siemens Control
  • Transportoare de intrare si iesire
  • Presiune superioara
  • Punte pentru obiecte scurte
Avantaje
Proces facilitat de impachetare
Procesul de impachetare se desfasoara in doua etape: 1 - In prima, se realizeaza infasurarea pachetului care trece prin perdeaua de plastic, care prin lipire formeaza un sac (folie cu bule, spuma de polietilena etc.) in interiorul caruia ramane produsul de ambalat. 2 - In cea de-a doua, produsul este infasurat orizontal cu folie stretch, lasand sacul complet inchis si bine fixat.
Automatizare eficienta pentru manipularea produselor
Masina este echipata cu benzi transportoare motorizate la alimentarea si descarcarea masinii. Puterea de actionare a transportoarelor este de 0,75 kW, iar viteza maxima de alimentare este de 12 m/min. Capacitatea de incarcare a conveierului in configuratia de baza este de 100 kg pe metru liniar. La cerere, este posibil sa se echipeze transportorul cu caracteristicile solicitate de client.
Stabilitate garantata in timpul procesului de ambalare
Clemele pneumatice sunt amplasate in partea superioara si asigura o stabilitate maxima a produsului in timpul ambalarii. Masina este echipata cu doua blocuri de prindere la intrare si la iesire.
Control precis al procesului de ambalare
Detecteaza prezenta produsului in zona de lucru si trimite un semnal la sistemul de control al masinii pentru functionarea coordonata a masinii si a benzilor de actionare.
Flexibilitate personalizata pentru nevoile clientului
Impiedica deplasarea produsului pe latime. Permite ajustarea tensiunii filmului de intindere, maximizand in acelasi timp economiile de material si calitatea dorita a ambalarii. Suporturile de balot sunt amplasate in partea superioara si inferioara a modulului "BN". Numarul lor poate fi marit la cerere.
Specificatii
SKUINF.EDSPISBN.045
Aplicatii
Industria logistica si distributia marfurilor
Ambalarea paletilor in folie stretch, infoliere semi-automata in folie extensibila, in cadrul depozitelor si centre logistice mici si medii, in vederea pregatirii paletilor pentru depozitare sau transport.
- Tocuri de usi si mulaje

- Pardoseli laminate

- Profile si tevi din aluminiu, otel si lemn

- Produse din profil PVC etc.

Video