In contextul COVID-19, primirea clientilor si ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendata. De asemenea, livrarile comenzilor pot suferi intarzieri.

Imprimanta Real Solvent ZetColor 2000 Two Bodies Design

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Imprimanta Real Solvent ZetColor 2000 Two Bodies Design


Real Solvent ZetColor 2000Two Bodies Design
Imprimanta OUTDOOR pe baza de solvent ZetColor 2000 este o imprimanta de productie medie, in functie de volumul de lucru puteti opta pentru 4, 6 sau 8 capete de printare.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

 • Motor Servo AC
 • 1440 DPI rezolutie
 • Capete rezistente XAAR
 • Uscare media rapida
 • 35pl dimensiunea picaturii
 • Filtre multiple la sistemul de cerneala
 • 16.7 milioane de culori

Imprimanta OUTDOOR pe baza de solvent ZetColor 2000 este o imprimanta de productie medie, in functie de volumul de lucru puteti opta pentru 4, 6 sau 8 capete de printare.
Printeaza la o viteza de pana la 42mp/h cu 8 capete de printare si 3 treceri sau 4 si 6 capete de printare cu o viteza de 35mp/h in 4 treceri
Imprimanta ZetColor este dotata cu capete de printare XAAR UK foarte stabile, pentru o rezolutie optica cat mai buna se foloseste de cele 16.7 milioane de culori, necesare unui afis de publicitate complex si are posibilitatea printarii roll to roll, complet automata cu senzori optici ce usureaza munca utilizatorului.


Cu un istoric in performante producatorul de imprimante Outdoor din China concureaza cu cei mai mari producatori de echipamente din lume, care la randul lor au fabricile in China si vand echipamente similare la preturi foarte mari.
Picatura de cerneala lasata de imprimanta Real Solvent ZetColor 2000 este de dimensiunea 382-35pl astfel printeaza la o calitate buna pana la o rezolutie de 1440 DPI.


Imprimanta este imbunatita cu filtre multiple pentru sistemul de cerneala, stabilizeaza furnizarea cernelii in capul de printare si ii prelungeste durata de viata.
Sistemul linear este si el imbunatatit astfel absoarbe vibratiile facute de imprimanta eliminand multe din problemele intampinate la modelele vechi si face printul sa fie aproape perfect.


Sistemul de uscarea a materialului este complet ce va ajuta sa nu va pierdeti timpul datorita celor 3 elemente de incalzire fata/mijloc/spate, astfel pauzele vor fi mai scurte, printurile se vor usca mai repede, ceea ce inseamna ca veti avea un timp de lucru mai optimizat.
Motorul imprimantei este AC Servo astfel calibrarea capetelor de imprimare va fi una usoara si calitativa, trecerile de gradient culori deshise/inchise practic nu se vor observa cu ochiul liber, rezultand astfel printuri de calitate.
Gama larga de media printare ofera diversitate in domeniul Outdoor astfel puteti printa: hartie obisnuita, hartie photoglossy,autocolant (vynil), window graphics (one way vision) banner, mesh backlit.
Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice Real Solvent ZetColor 2000Two Bodies Design
Model
Ultra 2000 4capete Ultra 2000 6capete
Ultra 2000 8 capete
Latime imprimare3.2 m
Cap printareU.K. XAAR proton
Rezolutie1440DPI OPTIC
Viteza printare
 • 3 treceri/45mp
 • 4 treceri/35mp
 • 6 treceri/23mp
 • 1 trecere 102mp/h
 • 2 treceri 65mp/h
 • 3 trecerei 42mp/h
Culori16.7 milioane culori; CMYK Lc Lm
Latimea max. material3.3m
Tip plotareDin rola sau bucati material
Media acceptataHartie obisnuita, banner, PVC, mesh, autocolant, Window Graphics (one way vision)
Rezistenta exterior2 ani
Sistem de operareWindows XP
Greutate630kg brut 470kg net