[ Z Spot Media in presa si media ]

 
 
 
 
 

„Noua epoca a creativitatii” – reportaj al Business Magazin despre tehnologiile de printare 3D, Bucuresti (Ianuarie 2013, revista Business Magazin)

Revista Business Magazin a publicat in numarul sau din 21 ianuarie 2013 un amplu reportaj despre tehnologiile de printare 3D, reportaj intitulat „Noua epoca a creativitatii”. In cadrul reportajului au fost prezentate inclusiv echipamentele de printare 3D distribuite de Z Spot Media, inclusiv teste si mostre realizate cu aceste printere. 
  

Reportaj televizat de prezentare tehnologii 3D la Ziarul Financiar Live, Bucuresti (Ianuarie 2013, emisiunea ZF Live)

Revista Business Magazin impreuna cu Ziarul Financiar organizeaza in 22 ianuarie 2013 la ora 10:00 un reportaj live de prezentare a tehnologiilor de printare 3D precum si impactul acestora asupra industriei si mediului de afaceri din Romania. 
  

Simona Trasca alias "Pamela de Romania" a fost clonata de catre specialistii Z Spot Media (Februarie 2012, Video, revista "CANCAN")


Z Spot Media a acceptat provocarea reporterilor ziarului CANCAN de a realiza o clona in miniatura a Simonei Trasca alias "Pamela de Romania". Proiectul de scanare si clonare 3D al Pamelei de Romania s-a realizat in cadrul departamentului specializat al Z Spot Media, cu echipamentele din show-room ale firmei, iar articolul final a fost publicat in revista "CANCAN" in editia de weekend 11 Februarie 2012. Afla mai multe...

Citeste articolul si vezi fisier video…

Descarca articolul din revista (PDF format)…

Simona Trasca in timpul scanariiSimona Trasca scanata 3DSimona Trasca cu clona sa 3D

 
 
 
  

Imprimantele 3D, calea catre replicator (Noiembrie 2011, Presa)

Revista "Stiinta si Tehnica" publicat in numarul din Noiembrie 2011 un material detaliat despre printerele 3D intitulat "Imprimantele 3D, calea catre replicator". In cadrul acestui articol atat firma cat si produsele Z Spot Media au beneficiat de o prezentare ampla pe care va invitam sa o cititi

Descarca articolul din revista (PDF format)…  
 


 
  

Biblioteca Academiei Romane de pe net (Martie 2011, Video, "Ora de Business" TVR1)

In cadrul emisiunii "Ora de Business" prezentate de Moise Guran pe postul national de televiziune TVR1 in data de 30 Martie 2011 a fost prezentat proiectul realizat de Biblioteca Academiei Romane petnru digitizarea unei colectii de carti.
Digitizarea a fost facuta, dupa cum se poate vedea in materialul video, cu scanerele i2s CopiBook distribuite de Z Spot Media SRL

Vezi video ....