Xerox DocuMate 4760

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Xerox DocuMate 4760


Xerox DocuMate 4760
Xerox lanseaza scanerele DocuMate 4760, cu alimentator (de tip sheet-fed), care scaneaza la viteze mari si la o calitate foarte buna imagini si documente de diferite dimensiuni, carduri din plastic, notite scrise de mana, formulare si coduri de bare.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje Xerox DocuMate 4760:

 • 60 ppm in simplex and 120 ipm in duplex*
 • 150 pages ADF capacity**
 • Scans documents up to A3 (11" x 17") size
 • Ultrasonic Double Feed Detection®
 • Perfect scans from imperfect originals
 • One touch scanning to multiple applications including Xerox®
 • DocuShare® and Microsoft® SharePoint®

Xerox lanseaza scanerele DocuMate 4760, cu alimentator (de tip sheet-fed), care scaneaza la viteze mari si la o calitate foarte buna imagini si documente de diferite dimensiuni, carduri din plastic, notite scrise de mana, formulare si coduri de bare.

Xerox DocuMate 4760 este un scaner de productie, lansat de Xerox impreuna cu Visioneer, care scaneaza o gama larga de documente cu dimensiuni de pana la A3, dar si documente lungi de pana la 965 mm. Acesta scaneaza documente la viteze de 60 ppm (doar fata) si 120 imagini pe minut (fata/verso), si incorporeaza un sistem de alimentare automata cu o capacitate de 150 de pagini - Automatic Document Feeder (ADF).

DocuMate 4760 incorporeaza optiunea Ultrasonic Double Feed Detection (UDFD), cu ajutorul careia o pagina nu va fi niciodata omisa din cauza unei alimentari eronate sau a introducerii unui document capsat. DocuMate 4760 ofera un pachet software profesional, drivere avansate TWAIN si ISIS, care ofera posibilitatea comunicarii cu aplicatiile software performante, de management al continutului, precum Xerox DocuShare.
Tehnologia Visioneer OneTouch conecteaza scanerul cu instrumente care eficientizeaza fluxurile de lucru cu documentele. Astfel, documentele sunt scanate conform setarilor corecte pentru rezolutie, culoare, decupare, format al fisierului si apoi livrate catre orice aplicatie, folder, dispozitiv sau cloud, printr-o singura apasare de buton. Software-ul suplimentar livrat include Nuance OmniPage Pro, Visioneer OneTouch, cu tehnologia Kofax VRS, precum si driverele TWAIN (certificat ISIS), WIA si Visioneer DriverPLUS.

DocuMate 4760 ajuta companiile, care activeaza in industriile medicala si de asigurari, sa elimine procesele greoaie, scumpe si mari consumatoare de timp privind documentele pe hartie.

 • Este o solutie de scanare accesibila pentru scanarea front-office, primirea si inregistrarea clientilor, cu ajutorul driverelor certificate TWAIN 2.1;
 • Reduce nenumaratele ore pierdute cu introducerea datelor, cautarea/identificarea si arhivarea documentelor, fara riscuri cauzate de completarea eronata a formularelor;
 • Asigura securitatea informatiilor despre pacienti, prin arhivare digitala si distribuire a informatiilor colectate in timpul procesului de inregistrare a pacientilor;
 • Foloseste sistemul de alimentare ADF. Este prevazut cu o o fanta de alimentare care permite ca atat cardurile de asigurare medicala si de identitate, precum si documentele de hartie sa poata fi scanate.

Cu ajutorul tehnologiei Visioneer OneTouch inclusa, scanerul le permite utilizatorilor sa scaneze la "destinatie", prin apasarea unui singur buton, eliminand astfel pasi ceruti de obicei pentru a salva documentele scanate in formate de fisiere populare. Pachetul software include Kofax VRS, Nuance PaperPort, OmniPage Pro, drivere certificate TWAIN, ISIS si WIA si Visioneer OneTouch cu tehnologia Kofax VRS.

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


ModelXerox DocuMate 4760
Model Number (VRS Basic)XDM47605M-WU
Model Number (VRS Pro)XDM47605M-WU/VP
Viteza scanare
 • 60 ppm simplex / 120 ipm duplex at 300 dpi, color, grayscale or black & white
 • 80 ppm simplex / 160 ipm duplex at 200 dpi, grayscale or black & white
Metoda scanareDual CCD (Charge Coupled Device)
Rezolutie optica600 dpi
Output Bit Depth24-bit color, 8-bit grayscale, 1-bit black & white
Scan MethodFast Duplex ADF
InterfataHi-Speed USB 2.0 (USB 1.1 compatible)
Dimensiuni16.8" x 10.9" x 8.6" (427 x 277 x 218 mm)
Greutate9 kg
ADF Maximum Document Size11.7" x 38" (297 x 965 mm)
ADF Minimum Document Size3" x 2" (76 x 51 mm)
ADF Capacity150 sheets (20 lb., 75-80 g/m2 paper)
Volum zilnic5,000 pages/day

  Produse similare