Concasorul pentru sticle reziduale BB22 sau „ Mega Jaws” este un echipament de dimensiuni compacte de zdrobire a sticlelor ce ajuta la economisirea fortei de munca, prin crearea de spatii si reducerea costurilor totale pentru eliminarea deseurilor din sticla. Deseurile din sticla produse de concasorul BB22 sunt colectate intr-o cutie de 660 litri din interiorul masinii, cu o capacitate echivalenta a 3000 de sticle zdrobite. Aceasta cutie este usor de indepartat si mutat atunci cand este nevoie.


0733.081.192    (Emanuel Stoica)
emanuel.stoica@zspotmedia.ro

0729 288 837    (Denis S.)
vanzari@zspotmedia.ro
Descriere

BENEFICIILE CONCASORULUI DE STICLA BB22 MEGA JAWS

Concasorul de sticle pentru deseuri BB22 este echipat cu o unitate de filtrare, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in locatii inchise de mici sau mari dimensiuni. Masina porneste automat pe masura ce sticlele sunt alimentate, iar capacitatea masinii este de aproximativ 6000 de sticle reziduale pe ora.

Zdrobirea sticlelor reziduale elimina poluarea fonica ce este des intalnita in reciclarea clasica.

  • Masina de concasat BB22 reduce volumul total al sticlelor cu 80%

  • Echipamentul BB22 necesita o sursa de alimentare de 220V/50Hz

  • Pot fi alimentate mai multe sticle simultan

  • BB22 poate sa zdrobeasca sticle de pana la cinci litri

  • Sticla zdrobita produsa de masina BB22 este 100% reprocesabila sau reciclabila

  • Dispozitivul de concasare BB22 vine cu un strat de pulbere durabil

  • Puteti folosi masina BB22 pentru a zdrobi aproximativ 6000 de sticle pe ora

  • BB22 Mega Jaws este fix, dar amplasarea sa nu va ocupa foare mult din spatiu de lucru

  • Dispune de un sistem optional de avertizare atunci cand cosul este plin

  • Concasorul de sticle BB22 este fabricat conform ISO9001 si este certificat CE.

Avantaje
💰 Reducerea costurilor
„Mega Jaws” elimina nevoia de a sorta sticlele reziduale in diferite culori, ceea ce reduce drastic costul fortei de munca asociat cu gestionarea acestor deseuri, frecventa colectarii sticlei necesare si costurile totale de eliminare a sticlei reziduale pentru afacerea dumneavoastra.
📦 Economisire de spatiu
BB22 reduce volumul sticlei cu 80%, reducand foarte mult spatiul necesar pentru depozitarea deseurilor de sticla inainte de colectare. Acest concasor pentru sticle este fix, dar cutia din interior poate fi mutata cu usurinta atunci cand este plina. Acest echipament nu ocupa foare mult spatiu de lucru.
🔌 Instalare Plug and Play
BB22 necesita o sursa de energie electrica de 220V/50Hz. Este conectat printr-o priza standard si are dimensiuni de 1085 mm x 1060 mm x 1220 mm este usor de instalat.
🤝🏻 Perfect pentru toate tipurile de afaceri
Jgheabul mare de incarcare a sticlelor permite alimentarea si zdrobirea simultana a mai multor sticle, reducand astfel timpul necesar pentru gestionarea deseurilor din sticla.
♻️ Sticla zdrobita este 100% reciclabila
Sticla zdrobita produsa de dispozitivul BB22 este 100% reprocesabila, economisind astfel emisiile de CO2 si amprenta de carbon asociata cu productia de sticle.
Specificatii
SKUTOC.PELBB223.001
Aplicatii
Ideal si benefic
Acest concasor este ideal pentru multe tipuri de industrii si afaceri, precum: baruri, cafenele, restaurante, pub-uri, ceainarii si chiar si in gospodaria proprie.
Video