Colortrac SmartWorks Pro Software

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Colortrac SmartWorks Pro Software


SmartWorks Pro Software
Folosind un mouse sau un monitor tactil, interfata grafica de utilizator, intuitiva a software-ul SmartWorks Pro va ghideaza rapid, asigurand un foarte bun flux de lucru, datorita multitudinii de caracteristici avansate ale acestei aplicatii extrem de productive. Acest software optional este disponibil in trei variante distincte si anume SmartWorkS Pro Scan, SmartWorks Pro Copier si SmartWorks Pro Scan & Copy.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Productivitate
Utilizatorii pot face ajustari simple sau complexe, instantaneu la imagine, inainte ca aceasta sa fie salvata. Nu este nevoie de prescanare, salvarea documentului scanat, apoi modificarea acestuia sau rescanarea documentului.
Imprimare si copiere
Colortrac pune la dispozitie prin software-ul SmartWork Pro propriile drivere interne de imprimanta ce permit printarea de calitate si consumul redus de hartie. Driverele sunt disponibile pentru cea mai mare parte a imprimantelor de format mare – cum ar fi HP, Canon sau Epson.
Editare avansata
Puteti construi propriile presetari pentru a automatiza scanarea si copierea. Controlati calitatea si dimensiunea formatelor JPEG si PDF. Printre formatele suportate se numara TIFF, JPEG, PNG Si PDF.
Moduri speciale
Cu ajutorul SmartWorks Pro puteti sa restaura documentele deteriorate. Toate acestea datorita functiilor avansate integrate: Scanare Grayscale – 8 bit, 256 niveluri de gri Bi-tonal, Adaptive Thresholding.
Color Management
Managementul bazat pe ICM, transforma si imbunatateste toate aspectele legate de imaginile scanate si imprimate. Functioneaza cu monitoare color calibrate. SmatWorks Pro va permite sa scanati cu profile integrate RGB sau sa creati fisiere sRGB.
Color Management
SmartWorks Pro - o singura interfata, trei aplicatii
SmartWorks este un software optional disponibi in diferite 3 variante: SmartWorkS Pro Scan – doar scaneaza SmartWorks Pro Copier – doar copiaza SmartWorks Pro Scan & Copy – scaneaza si copiaza SmartWorks Pro scaneaza in format PDF, TIFF, JPEG si PNG. De asemenea permite salvarea fisierelor si in format DWF pentru cei care lucreaza cu AutoCad.
Interfata intuitiva
Interfata intuitiva a software-ului SmartWorks Pro poate fi operata prin intermediul mouse-ului sau a touch screen-ului, astfel fiind aliniat tendintelor actuale. Este conceput pentru a ajuta chiar si operatorul nefamiliarizat cu scannerul sa obtina cel mai bun rezultat si sa asigure un flux mare de lucru. Principalele probleme legate de calitatea scanarii sunt direct legate de calitatea documentului original. Daca originalul este perfect, atunci si scanarea va fi perfecta. Din pacate, majoritatea originalelor nu sunt perfecte, multe dintre acestea fiind uzate. Acesta este punctul în care Pro SmartWorks poate ajuta cu adevarat. Bi-tonal Thresholding ofera cele mai simple mijloace de realizare a unor scanarii perfecte si are optiuni interne pentru Adaptive Thresholding simplu sau 2D. Cand folositi software-ul optional SmartWorks Pro in orice varianta impreuna cu scannerele Colortrac, trebuie sa stiti ca folositi cea mai noua tehnologie hardware si cele mai noi functii software, care va permite optimizarea fluxului de lucru chiar si atunci cand sunteti incepatori in ale scanarii.
Interfata intuitivaNota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice software scanare Colortrac
Scanere suportateColortrac SmartLF Cx 40, Cx+ 40,Ci 40, Ci 24, Gx 25, Gx 42, Gx 54, Gx+ 28, Gx+ 42, Gx+ 56, SC 25, SC 36, SC 42
Trei aplicatii
  • SmartWorkS Pro Scan - doar scaneaza
  • SmartWorks Pro Copier - doar copiaza
  • SmartWorks Pro Scan & Copy - scaneaza si copiaza
InterfataMouse si touch screen
Functii automateAuto paper size detection, Auto start scanning, Batch Scanning, Auto Name / Date & Time stamp, Overwrite Control options, Auto File Save, Improved Automatic Paper Deskew
Moduri alb/negruGrayscale - 8 bit, 256 tonuri de gri Bi-tonal, Adaptive Thresholding, Fully Dithered
Formate suportateTIFF, JPEG, PDF, PNG, AutoCAD DWF
Presetari10 filtre
Sistem de operareWindows 8, Windows 7, Windows Vista and Windows XP


    SmartWorks Pro scaneaza in format PDF, TIFF, JPEG si PNG. De asemenea permite salvarea fisierelor si in format DWF pentru cei care lucreaza cu AutoCad.