Software prelucrare CNC Ucancam Pro

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Software prelucrare CNC Ucancam Pro


Ucancam Pro este un software complex si flexibil, creat pentru aplicatii industriale. Software-ul este o solutie completa pentru crearea de modele 3D (rutare CNC, gravare si frezare), prototipare rapida, elemente de signalistica, gravare in lemn, gravare in piatra. Se pot realiza design-uri originale si unice, precum si caractere cu cerinte specifice, carora li se pot aplica diverse efecte artistice.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Formate suportate
Software-ul Ucancam Pro suporta fisierele de format IGES, STL, OBJ.
 
Creare de suprafete standard
Puteti crea planuri, sfere, cilindri, conuri, elipsoide, toruri.
 
Creare de suprafete speciale
Puteti crea obiecte cu forme specifice, cu ajutorul instrumentelor puse la dispozitie de software.
 
Gravare imagini gri pe suprafata
 
Editarea suprafetelor
Puteti extinde, taia, separa, gauri suprafetele.
 
Creare si editare de curbe 3D
Curbele 2D pot fi convertite in curbe 3D. Apoi puteti edita nodul curbei in modul 3D, pentru a-i putea modifica forma.
 
Forme generate de ecuatii
Software-ul poate genera automat forme descrise prin functii cum sunt X=fx(t), Y=fy(t), Z=fz(t).
 
Functia Automatic Nesting
Functia Automatic Nesting poate eficientiza utilizarea materialului prin rearanjarea textului si graficii. Pot fi setati parametri cum ar fi latimea fantei si compensarea marginii taiate.
 
Functia Interactive Nesting
Dupa setarea parametrilor ce tin de latimea fantei, compensarea marginii taiate si numararea repetarilor, puteti aranja automat sau manual piese, le puteti reselecta, pozitiona interactiv, muta, roti, etc.
 

Industria CAM

 
Textura dreapta
Aceasta textura poate fi generata direct prin selectarea diferitelor instrumente si prin setarea unor marimi de texturi, intervale de traiectorii si linii ondulate.
 
Textura Curbilinie
Acest tip de textura poate fi direct generat prin selectarea diferitelor instrumente si prin stabilirea marimilor de textura, intervalelor de traiectorii, liniilor de esantionare si a liniilor de baza.
 
Unde drepte
Acestea pot fi generate in mod direct,  prin selectarea diferitelor instrumente si prin setarea marimilor de textura, a intervalelor de traiectorii, a liniilor de baza, a liniilor de esantionare si a unghiurilor de unda.
 
Unde curbilinii
Acest tip de unde pot fi generate in mod direct,  prin selectarea diferitelor instrumente si prin setarea marimilor de textura, a intervalelor de traiectorii, a unghiurilor de unda, a inaltimii de pliere, a liniilor de esantionare si de baza.
 
Textura silk
Cu ajutorul acestui tip de textura pot fi realizate efecte sub forma firului de par, prin prelucrarea texturii de matase pe linii drepte regulate sau neregulate, imprastiate sau cu traseu drept sau pe linii curbilinii in 3 moduri: mai larg pe mijloc, mai larg la inceput, capatul mai lat.
 
Textura Fan
Unde drepte
 
Textura Fan
Unde curbilinii
 
Functia Texture trimming
Textele si graficele proiectate pot fi decupate dintr-o placa ondulata. Aceasta functie permite crearea si de alte modele de gravare pe suprafata ondulata.
 
Functia Toolpath Project Machining
Puteti proiecta traiectoria pe o suprafata complexa, pentru a grava un text sau o anumita grafica. In timpul proiectiei, inaltimea relativa originala poate fi pastrata.
 
Functia Surface Rough Machining - Parallel
Aceasta functie se utilizeaza pentru realizarea unei prelucrari brute, prin indepartarea rapida a materialului in exces. Acest tip de prelucrare are ca scop atingerea unei eficiente maxime de taiere pe layere.
 
Functia Surface Rough Machining - Plunge
Cu aceasta functie se indeparteaza rapid volume mari de material, cu miscari de foraj pe verticala. Prelucrarea bruta are ca scop atingerea unei eficiente maxime de taiere. 
 
Functia Surface Finish Machining - Parallel
Aceasta functie realizeaza prelucrarea fina a suprafetelor prin traiectorie paralela. Taierea liniara poate fi realizata in orice directie si din orice unghi, insa traiectoria trebuie sa fie paralela cu suprafata.
 
Functia Surface Finish Machining - Contour
Functia finiseaza contururile obiectelor in plan orizontal si este folosita in principal pentru echipamentele de mare viteza.
 
Functia Suprface Finish Machining
 
Functia Machining Simulation
Functia simuleaza rezultatul final al prelucrarii, inclusiv cu textura materialului.Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.