ABBYY FineReader Corporate

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

ABBYY FineReader Corporate


ABBYY FineReader 12 Corporate
ABBYY FineReader 12 Corporate este o solutie OCR inteligenta pentru a fluidiza conversia de documente in cadrul grupurilor din mediul de afaceri, guvernamental si academic. Combinand o precizie de neegalat cu usurinta in utilizare si cu abilitatea de a converti automat documente, FineReader Corporate accelereaza procesarea documentelor. Capabilitatile cuprinzatoare ale retelei si optiunile economice ale licentelor, va ajuta si mai mult sa satisfaceti nevoile afacerii dvs.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Precizie exceptionala pentru digitizarea documentelor in format fizic

FineReader va permite sa folositi scannere de sine statatoare sau conectate in retea si sa convertiti instant documentele in fisiere text editabile si PDF-uri cu functie de cautare. Oferind o precizie de recunoastere de pana la 99,8%, elimina nevoia de a rescrie informatiile de pe documentele in format fizic si ajuta la eficientizarea distributiei lor in cadrul companiei dvs.
 
 
 
 

Procesare mai rapida a documentelor si sarcini personalizate cu un singur click

Conversia documentelor in modul rapid (Fast Mode) ofera rezultate cu pana la 40% mai rapide. In plus, procesarea de mare viteza cu mai multe nuclee permite ca procesarea paginilor din cadrul documentelor cu pagini multiple sa fie impartita si executata in paralel cu fluxul de lucru.
 
Interfata prietenoasa cu utilizatorul a software-ului FineReader elimina de asemenea si nevoia de a invata proceduri si setari complicate. Puteti crea sarcini rapide (Quick Tasks) in concordanta cu nevoile pe care le aveti si sa partajati aceste sarcini cu echipa dvs.
 

OCR automatizat si conversie in masa a documentelor

Optimizati procesarea in masa a documentelor cu ajutorul instrumentului ABBYY Hot Folder! FineReader Corporate poate monitoriza un folder specific din memoria interna, din retea, de pe un server FTP sau dintr-o casuta de mail si poate procesa automat orice fisier sau loturi de fisiere plasate in locatia specificata.
 
FineReader Corporate ofera instrumente sofisticate ce aduc un plus de flexibilitate procesului de OCR-izare a loturilor de documente: puteti programa conversia documentelor pentru perioade de timp specifice si administra sarcinile de conversie simultan in cadrul folder-ului Hot Folder.
 

O gama larga de formate suportate

FineReader 12 suporta o gama larga de formate de intrare si de iesire – inclusiv DOCX, XLSX, ODT, PPT si multe altele. Rezultatele conversiei pot fi de asemenea trimise direct catre aplicatii cum ar fi Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint®, Apache OpenOffice™ Writer si Adobe® Acrobat/Reader.
 

Extragere parti de document si date

Nu este nevoie sa asteptati conversia intregului document pentru a incepe sa lucrati la el. FineReader Corporate va permite acum sa extrageti instant text, tabele si orice alt continut ce a fost recunoscut – chiar daca restul documentului nu a fost convertit inca. Alegeti oricare fragment pe care doriti sa il copiati si FineReader il va face disponibil pentru copiere in cateva secunde.
 

Conversie si securitate avansata a PDF-urilor

FineReader converteste cu usurinta documente scanate si PDF-uri in documente PDF cu functie de cautare si PDF/A, optimizate pentru arhivare si cautare de informatii. Compresia documentelor reduce marimea fisierelor PDF, ceea ce ajuta la economisirea resurselor de stocare, si face ca documentele PDF sa fie mai usor de distribuit si de arhivat.
 
De asemenea, FineReader poate proteja fisierele PDF cu parola si ofera instrumente pentru redactarea de informatii sensibile si confidentiale.
 

Suporta mai multe limbi decat orice alt OCR

Extindeti-va capacitatile globale! ABBYY FineReader 12 recunoaste si converteste documente in orice combinatie a celor 190 de limbi suportate, iar acum include OCR-izare semnificativ imbunatatita pentru limbile asiatice si arabe.
 
 

Trimiteti si accesati documente din Cloud

Documentele pentru conversie pot fi descarcate din platforme Cloud, inclusiv Google Drive™, Dropbox™, Microsoft OneDrive sau SharePoint®, prin intermediul folderelor sincronizate. Puteti de asemenea sa salvati rezultatele in platforma dvs preferata, pentru a pastra o copie a fisierelor sau pentru a le impartasi cu colegii dvs.
 

Cititor de carti de vizita pentru Windows

Aplicatie bonus! ABBYY Business Card Reader este o metoda simpla de a muta informatiile de contact de pe carti de vizita in contactele din Microsoft Outlook sau Salesforce.com – sau de a exporta datele intr-un format vCard (*.vcf). 
Nota 0 din 0 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cerinte PC
Sistem de operareMicrosoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP
Microsoft Windows Server 2012 / 2012 R2 / 2008 / 2008 R2 / 2003
Pentru lucrul cu interfete localizate, este necesar suport pentru limbile asociate
HardwarePC cu 1GHz sau mai mult
1024MB RAM
Intr-un sistem cu multiprocesoare, sunt necesari 512MB RAM aditionali pentru fiecare nucleu in plus
850MB pe hard disk pentru instalarea standard a programului si inca 850MB liberi pentru o operare optima a programului
Video card cu rezolutie 1280x1024
Este necesara o conexiune la internet pentru activarea numarului serial. Unele versiuni ale FineReader 12 suporta activare prin telefon, pe langa activarea pe internet. Se pot aplica taxe de conexiune pentru apeluri telefonice si acces la internet.
Suport server terminal (doar in versiunea Corporate)
Suportul pentru server terminal este disponibil doar pentru licentele FineReader 12 Corporate.
Operarea ABBYY FineReader 12 Corporate in modul terminal a fost testata pentru urmatoarele configuratii: Microsoft Windows Server 2012 R2 (inclusiv modul RemoteApp), Microsoft Windows Server 2008 R2 (inclusiv modul RemoteApp), Citrix XenApp 6.5 (folosind aplicatia accesata de pe un server)
Alte echipamente
Scannere si MFP-uriFineReader suporta scannere compatibile TWAIN si WIA, periferice multifunctionale (MFP-uri) si alte dispozitive multifunctionale. Puteti gasi asemenea scannere printre cele oferite de Avision, Brother, Canon, Epson, Fujitsu, HP, Kodak, Lexmark, Microtek, Mustek, OKI, Panasonic, Plustek, Ricoh, Visioneer, VuPoint, Xerox si altele.
Camere digitaleCerinte recomandate pentru camerele digitale:
senzor 5 megapixeli (minimum 2 megapixeli)
Posibilitate de dezactivare a flash-ului
Control manual a aperturii sau mod de prioritate pentru apertura
Focusare manuala
Se recomanda un sistem de stabilizare a imaginii sau utilizarea unui tripod
Zoom optic
Formate de fisiere suportate
Formate de intrarePDF, BMP, PCX, DCX, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, TIFF, XPS, DJVU, GIF
Formate de iesire documenteDOC, DOCX, XLS, XLSX, PPTX, RTF, PDF, PDF/A, HTML, CSV, TXT, ODT, DJVU, EPUB, FB2
Formate de iesire imaginiBMP, TIFF, PCX, DCX, JPEG 2000, JBIG2, PNG
Aplicatii suportate
Microsoft Word 2003 (11.0), 2007 (12.0), 2010 (14.0), 2013 (15.0) si 2016 (16.0)
Microsoft Excel 2003 (11.0), 2007 (12.0), 2010 (14.0), 2013 (15.0) si 2016 (16.0)
Microsoft PowerPoint 2003 (11.0) (compatibilitate cu formatele Word, Excel si PowerPoint 2007),2007 (12.0), 2010 (14.0), 2013 (15.0) and 2016 (16.0)
Мicrosoft Sharepoint Online (Microsoft Office 365)
Apache OpenOffice Writer 3.4, 4.0
Corel WordPerfect X5, X6
Adobe Acrobat/Reader (8.0 sau mai recent)
Nota: Pentru a asigura o compatibilitate mai buna, recomandam instalarea celor mai recente upgrade-uri disponibile pentru aplicatiile de mai sus.


    Aplicabilitate:

    -conversie de documente