Software PhotoVCarve

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Software PhotoVCarve


Software fotogravura pentru CNC routere Photocarve
PhotoVCarve a fost creat pentru a permite masinilor CNC sa taie si sa graveze intr-un mod care putea fi atins pana acum doar cu sisteme costisitoare de marcare cu laser.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar. 
Ce este PhotoVCarve?
PhotoVCarve converteste instant fotografii si imagini in traiectorii de taiere ce pot fi executate efectiv pe toate routerele CNC si masinile de gravare.
 
Ce poate face PhotoVCarve?
Abilitatea de a transfera permanent imagini pe diferite materiale este o provocare pentru multi utilizatori de masini CNC, dar desi exista software-uri care par sa ofere aceasta facilitate, ele esueaza sa realizeze acest lucru in realitate.
 
PhotoVCarve este de asemenea perfect pentru realizarea de litografii 3D ce reprezinta cadouri perfecte, suveniruri si amintiri ce pot rezista generatii intregi.
 
Oportunitatile oferite de software-ul PhotoVCarve sunt nelimitate si poate fi folosit de toti utilizatorii de masini CNC. Fie ca este vorba de colectionari ce isi creeaza propriile mese, sau gravori profesionisti ce lucreaza cu masini industriale costisitoare, acest software are ceva de oferit pentru oricine.
 
Nota 10 din 7 note.