LIMB Server

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

LIMB Server


LIMB Server
LIMB Server reprezinta o solutie completa pentru digitizarea in masa a documentelor, incluzand toate instrumentele pentru administrarea, procesarea, imbunatatirea, indexarea si conversia documentelor dvs in format digital pentru arhivare pe termen lung, librarii digitale, publicatii electronice si tiparire la cerere (POD - print on demand).

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

LIMB Server este solutia perfecta pentru digitizarea in masa a proiectelor cu mai multe scannere si mai multi operatori. Odata instalat pe server, LIMB Server poate fi accesat atat de catre un supervizor, cat si de operatori multipli. In functie de nevoile dvs de digitizare, supervizorul poate aloca fiecarui operator rolul si sarcinile de procesare, poate urmari pas cu pas fiecare statie de lucru si poate supraveghea intregul proces.
 
LIMB Server a fost dezvoltat din dedicatie pentru toate documentele culturale si de arhiva (carti, arhive, registre contabile, ziare, harti, fotografii, lucrari de arta, etc). Seturi existente de fisiere TIFF sau JPEG pot fi procesate impreuna cu noi materiale digitizate, adaugand valoare continutului dvs cu noi metadate structurale.
 
Limb Server
 
LIMB Server a fost proiectat sa simplifice si sa eficientizeze procesul de digitizare. I2S DigiBook si Kirtas Technologies si-au unit experienta acumulata in peste 30 de ani, pentru a crea o solutie inovatoare pentru digitizare in masa. LIMB Server ofera cateva avantaje unice, cum ar fi:
 

Productivitate

LIMB Server a fost creat avand in vedere productivitatea si eficienta, pentru a reduce costurile de digitizare. Sabloanele de productie personalizabile, procesarea automata a seturilor de date, procesarea de mare viteza si interfata ergonomica pentru utilizator face ca LIMB Solution sa fie solutia ideala pentru conversia documentelor dvs. Organizarea pe utilizatori multipli ai software-ului LIMB Server permite alocarea de sarcini dedicate fiecarui operator. Acest lucru creste productivitatea individuala si reduce riscul de erori. Supervizorii pot urmari progresul productiei in timp real de la panoul de control.
 

Flux de lucru avansat

Cu ajutorul mediului ce permite utilizatori multipli si abilitatii de a crea sabloane personalizate de proiecte, LIMB Server poate opera fluxuri de lucru multiple, bazate pe cerintele fiecarui proiect in parte.
 

Ergonomie

LIMB Server a fost proiectat sa maximizeze productivitatea si experienta utilizatorului. Interfetele de utilizator sunt intuitive si usor de inteles, creand o experienta imbunatatita si o productivitate mai mare. Datorita faptului ca toti pasii de conversie se realizeaza pe o singura platforma, este mult mai simplu pentru operatori sa isi indeplineasca sarcinile.
 

Valoarea continutului

LIMB Server preia imaginile brute de la scannere si le converteste in documente digitale de diverse formate. In timpul procesului de conversie metadatele sunt create si corelate automat cu documentele, pentru ca acestea sa fie complet indexate. LIMB suporta multe din standardele din industrie pentru managementul metadatelor, inclusiv METS/ALTO pentru descriere structurala si dispunere de metadate.
 
LIMB poate procesa imagini de la orice sursa, de la scannere manuale sau automate pana la camere foto de pe piata. LIMB include absolut toate instrumentele necesare pentru procesarea imaginilor, imbogatirea metadatelor, structurarea documentelor, recunoasterea textului cu OCR si conversia documentelor in formate multiple. 
 

Procesarea imaginilor

LIMB Server include atat procesarea automata, cat si cea manuala a imaginilor, pentru diverse sarcini obisnuite, cum ar fi:
Deskew
Decupare si redimensionare
Conversie binara
Contrast si luminozitate
Padding
 
Mai mult de 40 de instrumente sunt disponibile pentru imbunatatirea si procesarea imaginilor dvs.
 
In plus, LIMB Server ofera posibilitati unice de procesare a imaginilor, cum ar fi:
 • Eliminare fundal
 • Corectare curbura pagini
 • Corectare luminozitate
 • Centrare text
 • Detectare ilustratii
 
LIMB poate procesa colectii intregi in mod eficient si rapid, oferind productivitate mai mare si randament ridicat al investitiei.
 

Controlul calitatii

LIMB Server are un sistem automat pentru controlul calitatii, ce analizeaza fiecare imagine pentru:
 • Imagini neclare
 • Imagini cu timp mare de expunere
 • Duplicare
 • Imagini partiale
 

Structurarea documentelor

LIMB Server ofera o interfata usor de folosit pentru etichetari structurale (numerotare de pagini, coperti, continut, capitole, cuprins, ilustratii, etc.), folosind sabloane personalizabile sau prin citirea automata a cuprinsului. Metadatele nou create nu doar imbogatesc continutul, dar fac si cartea mai usor de folosit, putand fi exportata in fisiere METS sau documente PDF.
 

Instrument de validare a paginii

Bazat pe o tehnologie proprie, LIMB Server include un instrument de validare a paginii, pentru  a numerota cu usurinta paginile unui document si pentru identificarea rapida a paginilor duplicate sau lipsa dintr-un document.
 

OCR

Motorul integrat I.R.I.S ofera capacitati OCR in 137 de limbi. Textul poate fi exportat in ALTO, TEXT sau incorporat intr-un PDF cu functie de cautare.
 
Modulele optionale sunt disponibile pentru ABBYY versiunea 9 sau pentru motorul Fine Reader 10 sau motorul SAKHR pentru limbile arabe.
 

Conversia continutului

LIMB Server ofera posibilitatea de a salva simultan documentele in mai multe formate, cum ar fi:
 • TIFF, Multi page TIFF
 • JPG
 • JPEG 2000
 • PDF, PDF cu functie de cautare, PDF/A
 • METS
 • ALTO
 • TEXT si multe altele
 
Salvati documentele in orice combinatie de formate, cu ajutorul procesului de exportare automata in masa, catre un director local sau catre o baza de date digitala prin FTP.
 

Publicare

LIMB Imaging va ofera un modul pentru a publica continutul, metadatele si fisierele dvs media, direct in baza de date YooLib™ (produs vandut separat), coreland continutul cu categoriile si colectiile din baza de date. Conectori personalizati cu alte platforme digitale si baze de date pot fi dezvoltati ca serviciu special.
 

Creare de metadate & Management

Puteti importa metadate descriptive direct din catalogul dvs sau din alte fisiere de date OAI, folosind protocolul Z39.50 sau folosind oricare din urmatoarele formate de fisiere pentru metadate: MARC, MARC21, Dublin Core, csv, MODS. Odata ce procesarea imaginilor si etichetarea lor este completa, LIMB desktop poate exporta in cateva formate de metadate structurale, inclusiv METS, ALTO, Dublin Core, MODS. LIMB ofera scheme METS personalizabile pentru un plus de flexibilitate.
 

Managementul fluxului de lucru

Fiecare pas al fluxului de lucru poate fi stabilit de catre operator in cadrul unui proiect. Toate setarile pot fi salvate ca sablon de lucru pentru reutilizare. Interfata grafica afiseaza informatii complete si precise cu privire la toate proiectele aflate in desfasurare si la statusul lor. Fiecare proiect este accesat direct de catre operator pentru operare sau control.
 
Nota 0 din 0 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsLIMB Server
SistemWindows 7 sau 8; Windows server 2008; Windows server 2012 64 biti
MemorieMinimum 16Gb memorie RAM (24Gb recomandat) pentru 5 utilizatori simultani
Procesor8 nuclee recomandate pentru 5 utilizatori simultani
Software de controlLicenta Windows Remote Desktop