Software prelucrare CNC Ucancam Standard

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Software prelucrare CNC Ucancam Standard


Software-ul pentru gravare Ucancam este o solutie profesionala pentru industria CAD si CAM. Este utilizat pentru realizarea de panouri publicitare, decoratiuni, opere de arta, matrite, semnalistica, matrite arhitecturale, cadouri, gravare in lemn, etc.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Industria CAD

 
Desenare si editare
Ucancam are functii complexe pentru desenare si editare. Software-ul suporta functiile Point Snapping, Dynamic Navigation, Feature Point Aligning. Pot fi importate multe tipuri de fisiere, cum ar fi fisiere vector dxf, eps, plt, AI si fisiere bitmap jpg, bmp, tif, png.
 
Procesare de imagini
Functiile procesarii de imagini includ Image Tracing, Convert intro grayscale image, Threshold, Brightness si Contrast. Cu ajutorul acestor functii puteti extrage conturul obiectului si apoi puteti alege forma ce urmeaza a fi taiata.
 
Editare text
Textul poate fi rotit, scalat, mutat, taiat, curbat si poate fi editat ori de cate ori in modul de editare. De asemenea, textul poate fi incadrat intr-un chenar.
 
Forme generate de ecuatii
Software-ul poate genera automat forme descrise prin functii cum sunt X=fx(t), Y=fy(t), Z=fz(t).
 
Text pentru serial number
Software-ul are o functie ce permite realizarea de design-uri pentru textele de numere serial.
 
Duplicare de-a lungul unei linii
Puteti duplica anumite modele de-a lungul unei linii drepte sau curbe. Cu ajutorul acestei functii puteti crea grafica dorita.
 
Duplicare a unei zone
Functia de duplicare a unei zone se poate aplica pe o zona rectangulara sau circulara. Rezultatele, precum si modificarile se afiseaza in mod dinamic si intuitiv.
 
Transformari artistice
In design intervine de multe ori nevoia de a face schimbari complexe. Ucancam ofera functiile Perspective Distortion, Envelop Distortion, Push and Pull Distortion si Twist Distortion. 
 
Functia Trim
O alta functie extrem de utila si simplu de folosit este functia Trim, ce ajuta la indepartarea oricaror parti din design.
 
Operatii booleene
Operatiile booleene includ disjunctia, conjunctia, elementul invers si negarea.
 
Functie pentru localizare si aliniere
Atunci cand mutati sau scalati entitati tineti apasata tasta ALT si veti putea avea precizie pentru locul de destinatie a acestora.
 
Functia Auto Nesting
Prin functia de Auto Nesting puteti seta punctul de incepere (stanga jos, dreapta jos, stanga sus, dreapta sus) si directia (axa X sau axa Y).
 
Lipire
Lipiti rapid obiectul selectat de marginea de sus/jos/stanga/dreapta a altui obiect, pentru a eficientiza taierea materialelor si a reduce irosirea acestora.
 
Editare noduri
Functiile disponibile pentru editarea nodurilor sunt: adaugare, stergere, deconectare, conectare, inchidere, conversie in linie dreapta, conversie in linie curba, simetrie, aliniere, etc.
 
Parametri
Ucancam va permite sa faceti constrangeri cu privire la geometrie si dimensiune. Constrangerile cu privire la geometrie controleaza relatia de pozitie intre obiecte si include constrangerile paralele, perpendiculare, orizontale, verticale, tangente, concentrice, coliniare, simetrice, fixe si de egalitate. Constrangerile de dimensiune controleaza lungimea obiectului, unghiul, raza si diametrul.
 
Management layere

 

In software-ul Ucancam puteti crea grafice pe layere diferite ce pot exista in acelasi timp. Puteti adauga sau sterge layere pentru a efectua operatii asupra mai multor obiecte in acelasi timp, fara ca operatiile sa interfereze intre ele.
 
 
Industria CAM
 
Prelucrare profile
Prelucrarea profilelor este utilizata pentru gravare si include prelucrare in linie, pe exterior si pe interior.
 
Functia Ramp
Functia Ramp este utilizata pentru a taia materialul la un anumit unghi. Unealta nu ia contact cu materialul in pozitie verticala, ci in plan inclinat, pentru a nu se deteriora din cauza fortei cu care intra in material. De asemenea, aceasta functie asigura sa nu ramana semne pe suprafata materialului.
 
Functia Pecking plunge
Atunci cand este utilizata aceasta functie, unealta intra in material pana la o anumita adancime, apoi se ridica si repeta procesul pana la taierea materialului. Functia previne ruperea uneltei, in special atunci cand materialele taiate sunt dure.
 
Functia Lead in/out
Atunci cand este utilizata aceasta functie, unealta este coborata pana la o anumita adancime in afara materialului si apoi incepe taierea din exterior.
 
Oscilatie
Diferenta dintre prelucrarea traditionala si cea cu un CNC este aceea ca unealta CNC-ului se misca atat in planul X, Y, cat si pe directia axei Z, ceea ce imbunatateste eficienta taierii.
 
Functia Toolpath plunge
Puteti modifica punctul de incepere al traiectoriei. Dati click pe punctul initial, tinand apasat butonul stang al mouse-ului si apoi trageti mouse-ul pana in noul punct de incepere.
 
Functia Trochoidal toolpath in prelucrarea profilelor
Aceasta functie este dedicata in special pentru materialele fragile, cum ar fi sticla sau granitul sau materialele extrem de dure care genereaza foarte multa caldura in urma taierii. Functia produce o traiectorie circulara cu viteza mare si tensiune mica pe unealta, pastrand caldura la un nivel mic si oferind o durata mai mare de viata uneltei.
 
Functia Area Clearance
Aceasta functie se foloseste pentru a freza o suprafata a materialului. Exista doua tipuri de frezare: raster si offset. Frezarea offset transforma liniile drepte in arce, si colturile ascutite in colturi rotunjite.
 
Functia Trochoidal Slot in frezarea unei suprafete
Frezarea unei fante este greu de realizat, deoarece unealta taie pe doua parti. Software-ul Ucancam adauga automat traiectorii pentru realizarea de fante iar viteza este redusa pentru a preveni deteriorarea uneltei.
 
Functia de gravare 3D a colturilor
Gravarea 3D a colturilor are scopul de a netezi suprafata materialului si de a asigura definirea, precizia si efectul 3D a obiectului prelucrat. Cel mai des este utilizata pentru gravarea de sigilii si de caractere cu efecte speciale. Functia 3D Corner Engraving include si gravarea in partea de sus si de jos.
 
Prelucrare pe linia mediana
Software-ul permite prelucrarea de-a lungul axei principale a design-ului.
 
Foraj
Puteti fora pe puncte, linii curbe sau in centrul unui obiect sau a unei regiuni.
 
Insertii si incrustatii
Aceasta este o functie speciala de gravare si este metoda importanta de a realiza elemente de signalistica si obiecte de artizanat.
 
Functia Intelligent machining
Eficienta in frezare poate fi marita foarte mult aplicand aceasta functie de prelucrare inteligenta. Puteti alege doua unelte diferite, cea cu diametrul mai mare fiind utilizata pentru prelucrare in stare bruta, iar cea cu diametrul mai mic va fi utilizata pentru prelucrare de precizie. In urma primei prelucrari veti obtine o viteza mult mai mare, iar in cel de-al doilea proces veti obtine ceea ce va doriti.
 
Functia Prism machining
Cu ajutorul functiei Prism machining este mult mai usor sa creati caractere cu efect de prisma. Traiectoriile pot fi create rapid si eficient. In cazul unui proiect mai mare, acesta poate fi prelucrat layer cu layer, pentru a-l asambla ulterior. Puteti alege din doua tipuri de unghiuri disponibile, si anume unghiuri rotunjite si unghiuri drepte.
 
Functia Embossing machining
Aceasta functie este folosita cu precadere pentru prelucrarea in relief (embosata). Exista doua optiuni disponibile: prelucrare in relief concava si prelucrare in relief convexa. Este utilizata pentru realizarea de panouri publicitare, elemente de signalistica, mobila, matrite metalice, etc.
 
Functia Image dot machining
Folositi aceasta functie pentru a grava un obiect dupa ce imaginea a fost convertita in grayscale. Prelucrarea se va realiza prin puncte, in functie de diferitele lor valori pe scala nuantelor de gri. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat punctele vor fi mai mari si mai adanci si invers.
 
Functia Image relief machining
Folositi aceasta functie pentru a grava un obiect dupa ce imaginea a fost convertita in grayscale. Prelucrarea se va realiza pe baza nivelelor de luminozitate. Luminozitatea minima si luminozitatea maxima determina adancimea la care unealta intra in material. Traiectoria de prelucrare poate avea directia orizontala sau verticala.
 
Functia Loft surface Toolpath
Creaza traiectorii intre sectiuni curbate.
 
Functia revolve surface Toolpath
Curba profilului se roteste dupa linia axei.
 
Functia Sweep surface Toolpath
Curba sectiunii se misca de-a lungul curbei traiectoriei.
 
Functia Toolpath Trim
 
Transformare artistica a traiectoriei
Transformarea traiectoriei se poate realiza cu ajutorul functiilor Perspective Distortion si Envelop Distortion.
 
Gravare a obiectelor cilindrice
Aceasta functie este utilizata pentru a controla un echipament cu dispozitiv rotary, ce graveaza pe obiecte cilindrice. Functia pozitioneaza cele trei axe standard in jurul axei cilindrului, pentru a asigura rotatia materialului ce trebuie taiat.
 
Functia Toolpath simulation
Procesul de prelucrare poate fi previzualizat prin simularea traiectoriei, astfel evitandu-se taierile de proba. Aceasta functie ajuta la reducerea costurilor.
 
Functia Post Processor
Aceasta functie converteste traiectoria dintr-un format standard neutru, intr-un format cerut de un sistem de control specific, cum ar fi Biesse, CAMtech, Fanuc, MasterWood, Microstep, NcStudio, RichAuto, SYNTEC, SCM, etc.
 
 


Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.