Software ArtisJet RIP Pro UV

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Software ArtisJet RIP Pro UV


Ca parte a solutiilor complete de printare direct pe substrat, ArtisJet a dezvoltat pachetul software V9.0 Pro RIP, orientat in mod specific pentru imprimantele UV flatbed. Acest pachet software reprezinta un instrument care ajuta la producerea, proiectarea si gestionarea proiectelor de printare
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Software ArtisJet RIP V9.0 Pro UV
ArtisJet RIP este creat special pentru imprimarea directa din software grafice precum Photoshop, Illustrator, CorelDRAW, AutoCAD. Acesta simplifica modul de lucru si economiseste timpul alocat conversiei grafice. Printeaza cu cerneala alba si color dintr-o singura trecere, software-ul generand automat un layer de alb pe o imagine color. ArtisRIP V9.0 Pro ofera controlul in paralel a cernelii albe si a celei color intr-un singur cap de printare cu 8 duze, astfel realizandu-se imprimarea simultan, cu un singur cap de printare.

Ca parte a solutiilor complete de printare direct pe substrat, ArtisJet a dezvoltat pachetul software V9.0 Pro RIP, orientat in mod specific pentru imprimantele UV flatbed. Acest pachet software reprezinta un instrument care ajuta la producerea, proiectarea si gestionarea proiectelor de printare. Avand o configurare simpla, un flux de lucru intuitiv si control foarte bun al printarii, ArtisRip V9.0 Pro va ajuta sa economisiti timp si bani, in timp ce obtineti printuri in culori de o calitate excelenta, fiind in acelasi timp foarte usor de utilizat. Suporta formatele JPG, TIFF, BMP, PNG, Al, PDF. Gestionarea culorilor se bazeaza pe profile ICC: in afara de cele implicite, puteti crea si altele noi care sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Avand in vedere caracteristicile software-ului ArtisJet RIP V9.0 Pro si usurinta acestuia in utilizare, nu trebuie sa fiti un expert in domeniu pentru a imprima ca unul. Software-ul reuneste setarile cheie de care aveti nevoie pentru a pregati rapid imaginile pentru o printare eficienta. Puteti redimensiona, taia, multiplica imagini, vizualiza gamele de culori, si multe altele, fara a parasi ecranul principal. Cu o navigare atat de usoara, cine are nevoie de o harta? ArtisRip ofera flexibilitatea de a pregati printarea in mod individual sau ca parte a unui proiect complex. Software-ul va permite sa aranjati imaginile in asa fel incat sa folositi materialul de printare cat mai eficient. De asemenea, veti putea administra foarte usor toate proiectele care se afla in coada de printare.
Modulul de editare ArtisRIP
 • Modulul de editare permite redimensionarea imaginilor, crearea de imagini in oglinda, crearea si editarea de text, ajustarea culorilor, verificarea gamelor de culori.
 • Prezinta suport pentru imaginile raster si vectoriale.
 • Construirea sabloanelor de imprimare personalizate pentru printarea stilourilor/pixurilor, a huselor de telefon, brichetelor, cutiilor din lemn, etc.
 • Previzualizare si aranjare automata a design-urilor pentru economisirea materialului.
Modulul de printare ArtisRIP
 • Reproducere vie a culorilor
 • Printare simultana la mai multe dispozitive de printare
 • Printare simultana cu cerneala alba si CMYK: modul color, apoi modul de printare alb sau modul alb, apoi color
 • Suport pentru fisierele PDF, JPG, TIFF, PNG, AI
 • Modulul de printare permite managementul culorilor cu suport pentru profile ICC
 • Ajustari individuale ale canalelor de cerneala
 • Oprire automata a canalului pentru cerneala alba
 • Modul de randare (elimina intinderea cernelii, imbunatateste tranzitiile de culoare)
 • Printarea directa din softwarele grafice comune (CorelDraw, Photoshop, AutoCAD, etc.)
Utilizare simplificata
ArtisRip V9.0 Pro detine caracteristicile de care aveti nevoie pentru a realiza proiecte de calitate. Artis RIP ofera flexibilitatea de a putea efectua printuri atat individual, cat si multiplicate.
Utilizare simplificata
Compatibilitate cu software grafice
Este posibila printarea directa din software-ul grafic ca Photoshop, Illustrator, CorelDRAW, AutoCad, simplificand astfel functionarea si economisind timp in ceea ce priveste conversia imaginilor.
Obtinerea de culori superioare
ArtisJet RIP V9.0 este software-ul RIP pe care expertii il aleg cel mai des. Avand o randare a culorilor pe 16 biti si folosind metoda Precision Stochastic Screens, ArtisJet obtine o reproducere excelenta a culorilor cu tranzitii foarte fine. Cu ArtisJet RIP, incepatorii isi pot desfasura activitatea ca niste adevarati profesionisti, datorita configuratiilor simple ale imaginilor. Pe de cealalta parte, expertii au la indemana toate instrumentele de care au nevoie pentru a pune in aplicare chiar si cele mai complexe fluxuri de lucru.
Obtinerea de culori superioare
Printare cu cerneala alba si colorata printr-o singura trecere
ArtisJet V9.0 genereaza automat un strat de cerneala alba din imaginea color, fara interventii din partea utilizatorului, acest strat avand margini netede. ArtisJet RIP sprijina controlul paralel de cerneala alba si cerneala color intr-un singur cap de printare cu 8 duze. ArtisRIP permite setarea de multiple canale de cerneala, astfel putand fi definite culorile pe fiecare duza si sprijinind canalele de cerneala pentru printare directa pe substrat, inclusiv WWWW + YMCK, YMCK+WWWW, YMCK+KCMY, WWWW+WWWW.
Printare cu cerneala alba si colorata printr-o singura trecere
Management pentru imprimante multiple
ArtisJet RIP V9.0 poate controla simultan mai multe printere flatbed printr-un singur software, fara niciun plug-in suplimentar.
Management pentru imprimante multiple
O calitate mai buna si o viteza mai mare de printare
ArtisJet RIP V9.0 adopta 16 tipuri de management de culoare si suporta diferite rezolutii de printare, cum ar fi 720x360dpi, 720x720dpi, 720x1440dpi, 1440x1440dpi, 1440x2880dpi. De asemenea, software-ul prezinta un algoritm automat de eliberare diferentiata a picaturilor de cerneala, in functie de rezolutia imaginii printate.
O calitate mai buna si o viteza mai mare de printare


Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.