Software arhivare documente si planse format mare

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Software arhivare documente si planse format mare


Software arhivare documente si planse format mare
Software-ul de arhivare documente TechDoc versiunea 8 este un sistem puternic de arhivare a documentelor pentru un sistem intern de gestionare, care poate fi adaptat cu usurinta noilor standarde ale pietei si la nevoile si procedurile de schimbare de care are nevoie compania.

Este ideal pentru a arhiva documente contabile, facturi, contracte, registre, state de plata, chitante, planse format mare, planuri de arhitectura si constructie, etc.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

  • usor de utilizat
  • peste 450 de tipuri de fisiere aceptate(DWG, PDF, JPEG, TIFF, DOC, XLS, etc)
  • vizualizare 2D si 3D
  • baza de date ORACLE (stabila)
  • accesibilitate si vizualizare a documentelor prin web-browser
  • 150 de functii diferite
  • interfata configurabila dupa necesitatile clientului


 

Software arhivare documente

Faceti-va documentele accesibile!

Avand documentul potrivit la momentul potrivit.Cea mai mare schimbare intr-o companie este de cele mai multe ori din cauza lipsei sau a incorectitudinii informatiilor.In faza de proiect, timpul si banii pot fi economisiti consultand documentele existente.In faza de livrare abilitatea de a colabora rapid si eficient dincolo de discipline si intre diferite proiecte ale organizatiei poate avea ca rezultat cresterea profitabilitatii.Mai mult decat atat,accesul la documente este necesar cand compania este implicata in dispute juridice.
 
Software-ul de arhivare documente TechDoc versiunea 8 este un sistem puternic de arhivare a  documentelor pentru un  sistem de gestionare,care poate fi adaptat cu usurinta noilor standarde ale pietei  si la  nevoile si procedurile de schimbare de care are nevoie compania.Sistemul ofera utilizatorilor de orice nivel un instrument eficient de arhivare,cautare,comunicare si colaborare in toate documentele companiei, fie ca sunt de birou sau de natura tehnica. TechDoc include Oracle AutoVue, cea mai buna solutie de vizualizare si colaborare pentru pietele de electronice si productie, AEC,  permitand arhivarea a mai mult de 450 de formate differite inclusiv modelul hibrid 3D.
 
Zece ani de cautare si dezvoltare. Feedback-ul de la mii de utilizatori asigura faptul ca platforma TechDoc  este prevazuta cu o platforma sigura si moderna pentru a permite arhivarea si administrarea solutiilor de management. 
 
Angajatii folosesc in momentul de fata acest sistem-Prin furnizarea de interfete adaptate utilizatorilor de orice nivel, TechDoc creste dramatic timpul de utilizare si  de reutilizare pentru arhivarea si administrarea sistemului de management.
 
Un canal cu experienta de piata - Echipa de distributie si vanzare a TDM Solution pentru produsele TechDoc are o experienta vasta de piata in diferite segmente ca: Arhitectura, Inginerie, Constructii, Productie, Putere si Utilitati, Public/Guvernamental si multe altele.
 
Suport pentru procesul de documentare tehnica-Control de revizie, numar de serie, fluxul de lucrare a documentelor, trasarea de pachete de distributie, urmarirea subcontractarilor, compararea documentelor, platforma de distributie si integrarea altor sisteme ca fiind a 3a parte(exemplu:cu AutoCad)si altele.
 
Adaptabilitate la nevoile fiecaruia - Unii vor alege sa foloseasca TechDoc independent. Pentru altii poate fi mult mai avantajos sa adapteze sistemul la nevoile lor specifice.TechDoc Design Este un modul care include peste 150 de functii diferite care pot fi incluse in sistem in functie de cerintele clientului.
 
 
Control si securitate
Software-ul de arhivare documente TechDoc prevede functii de securitate care protejeaza aplicatiile si datele de accesul neautorizat sau pierdere. Licentierea este condusa de  tehnologii de la Acresso Software Flexim.
 
Integrarea cu RDBMS ca Oracle sau Microsoft SQL Server, prevede securitate si functionalitate aditionala dincolo de cea proprie in TechDoc.
 
Sesiunile de colaborare unde multi utilizatori au acces si comenteaza acelasi document in acelasi timp, sunt conduse in asa fel incat sa opreasca toate comentariile care nu sunt inca in folderul original.
 
Technologia de vizualizare a AutoVue
Vizualizarea AutoView de la Oracle este integrata in TechDoc ca o componenta OCX. Vizualizatorul AutoVue 2D Pro care este inclus in TechDoc poate fi updatat la vizualizatorul 3D.
 
AutoVue cu sau fara functiile de colaborare exemplu: Corectura si marcarea. Prin subcontractarea dezvoltarii tehnologiei de vizualizare la Oracle, utilizatorii TechDoc asigura imbunatatirea continua a functionalitatii de la unul din liderii furnizorilor de tehnologie pe piata cumparatorilor.
Vizualizare a documentelor arhivate
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Referintele TechDoc
Mai mult de 3000 de licente au fost vandute in Europa. Un numar de consumatori  in crestere gasesc TechDoc ca fiind esential in detinerea controlului asupra arhivarii si administrarii documentelor procesului de management.
Nota 10 din 7 note.