Software 3D Inspectie - Rapidform XOV Verify

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Software 3D Inspectie - Rapidform XOV Verify

Rapidform XOV combina perfect inspectia si controlul calitatii cu algoritmi de precizie ridicata fiind certificat si testat de catre cele mai bune laboratoare de metrologie. Rapidform XOV este solutia ideala pentru aplicatii de inspectie si control, atunci cand folositi un sistem de scanare 3D. Fiecare inspectie genereaza o istorie astfel incat sa puteti realiza cu usurinta repetarea verificarilor de inspectie in orice moment.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje Rapidform XOV:

 • o mai mare acuratete si repetabilitate decat orice alt software de scanare 3D.
 • analiza exacta a geometriei  - fara aproximare
 • inspecteza sistematic mai multe piese pentru a descoperi si urmari evolutiilor
 • combina date din surse multiple, inclusiv CMM-uri, sisteme de urmarire (tracker) sau scanere 3D cu brat articulat
 • colecteaza datele in timp real de la un scanner 3D activat -  liveScan
 • ruleaza in timp real rutine de control in timp ce scanati 3D folosind  - liveInspect
 • importa nori de puncte sau mesh-uri de la orice scaner  3D sau de alta sursa
 • deschide fisiere native: CATIA V5, Pro / Engineer, SolidWorks, NX Siemens
 • defineste in mod automat geometrii de referinta privind datele CAD si datele de scanare 3D
 • aliniaza  datele de scanare 3D cu datele CAD
 • compara datele CAD si datele de scanare 3D (sau scanare si scanare), cu harti de culoare
 • efectueaza masuratori de specialitate, cum ar fi diferentele de analiza
 • genereaza rapoarte detaliate de inspectie in mod automat
 • genereaza rapoarte de analiza a mai multor parti
 • repeta orice inspectie automat fara a folosi si fara a scrie coduri speciale


  

Rapidform XOV  ofera instrumente avansate de masurare si control necesare pentru a inspecta piese complicate. Cu un control direct al scanerelor 3D, generarea de rapoarte nu a fost niciodata mai usoara.Permite inginerilor care se ocupa de asigurarea calitatii pentru a realiza si pentru a planifica rutine de control in vederea executiei de catre tehnicieni.

Cu XOV, aveti posibilitatea sa importati  fisiere CAD native cu dimensiuni geometrice, tolerante si inforamatii de aliniere in mod automat. Importul nativ este disponibil pentru Siemens NX, CATIA V5 si Pro / ENGINEER, SolidWorks (vezi InspectWorks). Modelele 3D pot fi importate din alte aplicatii CAD prin intermediul optiuni Parasolid , STP sau IGS si Rapidform XOV va detecta automat caracteristici si va va permite sa definiti rapid dimensiunile si tolerantele in vederea inspectiei pieselor Dvs.
 

Rapidform XOV inspecteaza in mod automat piesele cu detalii foarte fine fara a fi nevoie sa treceti printr-un proces lung care v-ar costa timp si bani. XOV a fost verificat pentru alinierea repetata si precisa si este certificat de catre PTB Germania, si a fost testat de catre American NIST si British NPL. Este potrivit pentru aplicatii profesionale de inspectie si control la nivel de metrologie avand un set de caracteristici capabile sa inspecteze orice model 3D provenit din softurile CAD sau chiar din scanarile 3D brute obtinute din aplicatiile cu scanere 3D.

 

Cea mai buna solutie intre software-ul de scanare 3D si CAD
Cu XOV, aveti posibilitatea sa importati  fisiere CAD native cu dimensiuni geometrice, tolerante si informatii de aliniere in mod automat. Importul nativ este disponibil pentru Siemens NX, CATIA V5 si Pro / ENGINEER, SolidWorks (vezi InspectWorks). Modelele 3D pot fi importate din alte aplicatii CAD prin intermediul optiuni Parasolid , STP sau IGS si Rapidform XOV va detecta automat caracteristici si va va permite sa definiti rapid dimensiunile si tolerantele in vederea inspectiei pieselor Dvs.

 

Usor de învatat si utilizat, functioneaza ca un software CAD
Interfata simpla si familiara, similara cu multe aplicatii CAD. Fiecare aliniere, abatere, harta de culoare, dimensiune si toleranta pe care o masoara se adauga la istoric, astfel incat sa puteti urmari exact ceea ce ati facut si de a putea schimba in orice moment. Nici un alt software de metrologie nu va va permite sa optimizati procesul de inspectie atat de simplu. Software-ul recalculeaza automat la fiecare masurare si regenereaza un raport de inspectie.

 

 

Perfect pentru cele mai solicitante aplicatii
Rapidform XOV este utilizat de aproape toate companiile importante din industria auto (Honda, VW ...) dar si de alte mii de companii (Sony ...) fiind capabil sa treaca peste cele mai solicitante aplicatii de inspectie si masurare. Aliniamente sofisticate, ANSI Y14.5b conform HG & T dar si capabilitati extinse de analiza a abaterilor va va permite sa efectuati inspectii detaliate ale pieselor Dvs. Foi de metal, piese turnate, materiale plastice, utilaje si piese prelucrate pot fi masurate si comparate cu modelele CAD in Rapidform XOV.

 

 

 

Repetarea automata a inspectiei
Rapidform XOV urmareste fiecare pas al procesului de control, o data ce ati inspectat o parte a piesei, fiecare inspectie ulterioara se poate face in mod automat. XOV recunoaste caracteristici ale datelor de scanare si le masoara din mers, fara a fi necesara interactiunea utilizatorului. Deci, urmatoarea parte va inspecta este doar un pas de la început pana la sfarsit. Fiecare pas al inspectiei este inregistrat in istoric.

 

 

Precizie
Cu Rapidform XOV puteti realiza aplicatii solicitante de inspectie , masura si control la cele mai inalte standarde. Algoritmii de calcul pentru geometriile pieselor disponibile cu aplicatia Rapidform XOV au fost testati de catre American NIST , British LNP si certificata in mod independent de catre autoritatea de metrologie PTB din Germania cu, clasa 1 de precizie.

 

 

Planificare
Faza de planificare a Rapidform XOV pregateste faza de inspectie automata a datelor de scanare in mai multe etape dupa un plan de control creat. Odata ce abaterile, masuratorile si alinierea au fost definite, utilizatorul trebuie doar sa execute un singur pas pentru a genera rezultate complete de inspectie.

Scanare
Rapidform XOV este capabil de a prelucra milioane de puncte si poligoane cu o viteza si precizie de neegalat prin utilizarea celei mai avansate tehnologii. LiveInspect XOV si caracteristicile liveScan ghideaza utilizatorul in procesul de scanare pentru a asigura scanarea precisa pentru fiecare suprafata in parte.

Inspectie
Generarea de rezultate de inspectie in Rapidform XOV necesita doar un singur pas atunci cand se utilizeaza procesul de inspectie predefinit. XOV alinizeaza automat datele de scanare a modelului, masoara partile, creeaza harti de culoare si genereaza un raport in mai putin de un minut.

Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Sistem complet pentru inspectie si masurare
 • compara deviatiile de la modelol CAD sau de la alt model scanat
 • calculeaza abaterile totale, sectiune, curba, contur, limita
 • analizeaza forma mesh-ului
 • grosime sectiune, curbura sectiune, unghi teren
 • dimensionare model CAD sau mesh
 • ASME Y14.5 standard GD&T
 • sectionarea multiple folosind avioane, curbe sau cilindri
 • ecran analitic: harta culoare
 • extinse 3D si 2D adnotare
 • tabele de toleranta
 • inspectie scanare vs. scanare
 • generare de raport automat
 • salvare ca PDF, Excel si PowerPoint
 • nor de puncte automata si de vindecare a ochiurilor de plasa si curatarea
 • etansarea mesh-ului
  Format fisiere:
  RapidformXOV(model), FCS(polygon), PTS(point), RPS(Rapidform Point-Stream file), ICF(INUS CompressionFormat), XDL(XOV 1 model), XRL(XOR model), MDL
  StandardASC, STL, OBJ, TXT, DXF, IGS/IGES(IGES), STP/STEP(STEP), Parasolid, VDA(VDA-FS), 3DM(Rhino Open NURBS), WRL(VRML 1.0/97), 3DS(3D Studio), Inventor Ascii,Nastran, Ansys
  Scanere 3DAC (Steinbichler), CBK/GRK/CWK(Kreon), FLS (Faro), 3DD(Riegl), G3D/CLOUD/SURF(GOM), WD/CDM/CAM/CDK (Minolta), ICV/SNX(Solutionix), PSL(LDI), PMI/PMIX(3D Digital Corp), BRE(Breuckmann), M3D(Steintek), SCN(NestEngine), PIX (Roland DG).
  CAD / FEM format nativ (Optional)ΓΆ€ΒΆ CATIA V5 (PMI si geometrie), Pro / ENGINEER (PMI si geometrie), Siemens NX (PMI si geometrie), CATIA V4 (geometrie), SolidWorks (geometrie), ACIS (geometrie). Formate standard: Parasolid, STEP (STP), IGES (IGS), VDA-FS (VDA)
  Cerinte:Windows XP sau Vista (32 sau 64 biti)