Matrix - software 3D CAD pentru bijuterii

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Matrix - software 3D CAD pentru bijuterii


Matrix - software 3D CAD pentru bijuterii
Software-ul 3D CAD Matrix ofera o paleta larga de functii si instrumente specifice designului de bijuterii, intr-o interfata intuitiva si prietenoasa pentru bijutieri pentru a permite designul de bijuterii 3D virtuale si crearea de imagini foto-realiste a designului Dvs. Aplicatia software combina puterea CAD a aplicatiei Rhino 3D cu modelarea organica a tehnologiei T-Spline si cu un modul puternic de randerizare V-Ray .

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Aplicatie software Matrix este perfecta pentr:

  • Bijutieri care vor se inceapa creatia de la zero a unei bijuterii
  • Creatori de bijuterii unicat cu design 100% personalizat
  • Bijutieri care doresc libertate creativa totala

Ce tipuri de bijuterii pot fi proiectate:

inele, verighete, cercei, coliere, brose, bratari, butoni, seturi, pandative, acceasorii diverse (agrafe, etc).

BENEFICII:

a) BENEFICII PENTRU PROPRIETARI SI MANAGERI PRODUCTIE BIJUTERII

> Preluati controlul

Evitati investitiile in stocuri de metale pretioase sau produse finite. Aplicatia CAD Matrix permite desfasurarea procesului de vanzare fara riscul unui stoc mare de produse. Creati modelul virtual de bijuterie pentru a face mai intai vanzarea, apoi productia.

Folositi aplicatia software 3D CAD Matrix pentru a va dezvolta afacerea! Creati noi modele 3D de bijuterii unicat care va pot aduce noi clienti si implicit succesul in business.

 

b) BENEFICII PENTRU MESTERI BIJUTIERI

> Economisiti timp

Economisiti timp prin accelerarea procesului de obtinere al modelului finit creste utilizand programul 3D CAD Matrix. Precizia si acuratetea bijuteriilor proiectate in Matrix necesita de asemenea mai putine corectii sau operatiuni de finisare

In final veti obtine un cost mai mic de productie intr-un timp mai scurt si la o calitate mai mare decat utilizand metodele conventionale. Faceti primul pas catre bijuteria perfecta.

c) BENEFICII PENTRU DESIGNERI DE BIJUTERII

> Fiti creativi

Creati modele virtuale complet personalizate pentru clientii Dvs sau exprimati-va propria creativitate cu o intreaga gama virtuala de bijuterii. Combinati perfect amprenta imaginatiei Dvs cu nevoile clientulului. Creati imagini coplesitor de realiste cu software-ul CAD Matrix pentru bijuterii apoi dati viata modelelor Dvs.

d) BENEFICII PENTRU CLIENTI

> Daruiti inspiratie

Incantati-va clientii cu idei despre restilizarea bijuteriilor vechi. Atrageti clienti noi oferindu-le o servicii de cumparare personalizate si memorabile si castigati-va renumele de creatori de unicate in industria bijuteriilor cu aplicatia software CAD Matrix pentru bijuterii.

Descriere software 3D CAD pentru bijuterii

Rod al experientei de peste 20 de ani in producerea de solutii pentru industria de bijuterii, programul CAD Matrix este alegerea numarul 1 a bijutierilor in materie de creatie si design 3D al modelelor si prototipurilor de bijuterii -fie ele inele, verighete, cercei, coliere, bratari, brose.

Ajuns la cea de-a saptea versiune, programul Matrix este ideal pentru proiectarea CAD 3D in industria de bijuterii fiind o aplicatie software profesionala dedicata pentru designul 3D de modele unice si inovative.

Toti bijutierii recunosc rolul tehnologiei CAD in crearea si vanzarea de bijuterii unice. Iar Matrix, aplicatia software 3D CAD pentru bijuterii, ofera posibilitatea utilizatorilor de a-si crea propriile modele de bijuterii, pornind de la o librarie existenta, foarte bogata in modele 3D, si prin modelarea acestora dupa gustul si dorintele fiecarui client.

Ulterior, modelele 3D CAD create pot fi exportate fie catre un printer 3D EnvisionTEC fie catre un sistem de frezare (ex. REVO540CX) in scopul realizarii fizice a modelului 3D gata de turnare.

Caracteristici software 3D CAD Matrix

> Librarie impresionanta de modele 3D pentru crearea bijuteriilor

Aplicatia CAD Matrix pentru bijuterii ofera o larga librarie de modele 3D predefinite pentru crearea rapida a bijuteriilor 3D virtuale. Modelele existente pot fi utilizate ca atare sau pot fi editate rapid in modelel unicat, optimizand timpul de productie a bijuteriilor.

> Istoric modelare 3D bijuterii

Aplicatia ofera un istoric al activitatii de modelare 3D a bijuteriilor menit sa va ajute in obtinerea modelului 3D CAD. Istoricul aplicatiei CAD va permite modificarea sau editarea modelului 3D cand, unde si cum doriti Dvs. Puteti sa editati / modificati modelul de bijuterie creat in orice etapa a modelarii cu doar cateva click-uri.

> Creati randari foto-realiste cu efecte sofisticate

Indiferent ca remontati pietre pretioase vechi ale clientilor sau creati propriile bijuterii de la zero, utilizand software-ul 3D CAD Matrix pentru bijuterii castigati controlul total al pietrelor prin utilizarea celei mai cuprinzatoare palete de instrumente pentru asezarea si ajustarea acestora.

> Calcularea greutatii metalelor

Vedeti in timp real greutatea metalelor si a pietrelor pretioase cu ajutorul tehnologiei 3D avansate incorporate in aplicatia CAD

> Transforma arta 2D în modele 3D

Transformati cu usurinta desenele 2D cu ideile Dvs in modele 3D de bijuterii.

Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.


    Produse similare