În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde
Nota 9, obtinuta din 24 voturi.

Artec Studio este un software profesional de top, dedicat scanarii 3D si a procesarii automate a datelor. Cu ajutorul software-ului, atat utilizatorii noi, cat si cei experimentati pot obtine cu usurinta scanari 3D precise, multumita modulului Autopilot integrat, ce ghideaza pas cu pas utilizatorii pe intreg procesul de scanare. De asemenea, Artec Studio prezinta functii inteligente de editare a geometriilor, functii de editare rapida, automatizata si precisa a texturii, precum si functii de etansare a modelului.


0721.029.776    (Cristi D.)
sales3d@zspotmedia.ro
Descriere
  • Cel mai bun software din clasa sa in privinta algoritmilor pentru inregistrarea texturii si a geometriilor, pentru cea mai rapida si productiva experienta de scanare
  • Nu necesita pregatirea dinainte a obiectului de scanat, doar indreptati scannerul 3D spre obiect si porniti scanarea
  • Include functii de editare integrate (stergere, pensula de netezire, instrumente de transformare)
  • Include algoritmi de procesare avansati (aliniere automata, umplere a golurilor, netezire a mesh-ului, filtrare, netezirea colturilor si multe altele)
  • Functia Auto-continue (Continuare automata) va permite sa opriti scanarea pentru ca apoi sa puteti relua instant scanarea de unde ati ramas
  • Noi algoritmi pentru scanarea obiectelor negre, lucioase sau foarte mici cu usurinta
  • Include functie de indepartare inteligenta a bazei pe care sta obiectul, chiar daca suprafata este curbata. Software-ul sterge toate datele de sub aceasta sectiune, pastrand doar datele de care aveti nevoie, fara a mai fi necesar sa le editati ulterior
  • Compatibilitate directa cu aplicatii CAD: creati un model 3D in Artec Studio si apoi exportati direct in SOLIDWORKS, AutoCAD si Design X
  • Sunt disponibile si versiuni Artec Studio compatibile cu diferite tipuri de senzori 3D: Kinect (Windows V1 & V2), Intel RealSense F200 (IVCAM), R200 (DS4) & SR300, PrimeSense Carmine, ASUS Xtion, XYZprinting 3D scanner
  • Disponibil in versiune Profesionala cu licenta Lifetime sau cu licenta pe 12 luni
Avantaje
Modulul Autopilot
Folosirea modulului Autopilot se bazeaza pe cateva intrebari simple despre obiectul pe care doriti sa il scanari, in baza acestora software-ul selectand cei mai eficienti algoritmi 3D pentru datele dvs. Pasii de lucru sunt urmatorii:
Modulul Autopilot
Pasul 1:
Raspundeti la cateva intrebari simple despre obiectul dvs si despre tipul de model 3D de care aveti nevoie.
Pasul 1:
Pasul 2:
Stergeti toate datele scanate pe care nu le doriti.
Pasul 2:
Pasul 3:
Aliniati automat datele dvs cu un singur click.
Pasul 3:
Pasul 4:
Autopilot aplica cei mai buni algoritmi de procesare datelor dvs.
Pasul 4:
Pasul 5:
Se obtine rezultatul: Un model 3D de mare precizie.
Pasul 5:
Scanare precisa
Fie ca folositi Artec Studio in modul Autopilot sau manual, puteti avea siguranta ca nu veti face compromisuri in ceea ce priveste precizia.
Scanare precisa
Creare si procesare seturi de date
Artec Studio este atat de puternic, incat puteti lucra cu seturi de date de pana la 500 de milioane de poligoane. Astfel, este perfect pentru scanarea obiectelor de dimensiuni mari si pentru realizarea de modele 3D la rezolutie maxima.
Creare si procesare seturi de date
Compatibilitate directa cu software CAD
Artec Studio continua traditia de integrare a scanarilor 3D cu software CAD, punand lo gama de instrumente la dispozitia tehnicienilor, inginerilor si designerilor. Cu doar un click, modelele 3D pot fi exportate catre 3D Systems Design X. De asemenea, puteti instala pe computerul dvs plugin-ul Geomagic pentru SOLIDWORKS si apoi sunteti doar la un click distanta de a va exporta modelul 3D in SOLIDWORKS. Iar acum este posibil sa lucrati direct cu SOLIDWORKS sau AutoCAD prin exportarea de sectiuni multiple a modelelor dvs din Artec Studio. Fisierele se pot exporta in formatele: OBJ, PLY, WRL, STL, PTX, BTX, AOP, ASCII, Disney PTEX, E57, XYZRGB.
Compatibilitate directa cu software CAD
Setari avansate optionale
Artec Studio prezinta o serie intreaga de setari avansate ce ofera utilizatorilor experimentati control total, dar si flexibilitate in procesul de scanare.
Setari avansate optionale
Scanarea suprafetelor dificile
Artec Studio analizeaza suprafata obiectului dvs si ajusteaza automat senzitivitatea scannerului dvs pentru a putea captura chiar suprafete considerate dificile pentru scanarea 3D. Astfel, chiar si utilizatorii incepatori pot digitiza obiecte lucioase sau de culoare neagra cu usurinta. Noua functie Automatic Glare Removal foloseste algoritmi PBR pentru indepartarea unuia dintre aspectele cele mai de temut in sfera scanarii 3D: reflexiile. Aceasta functie va ajuta in mod automat sa economisiti ore intregi de munca.
Scanarea suprafetelor dificile
Proces de scanare simplificat
Un software puternic de imagistica 3D este imperios necesar pentru o experienta de scanare simplificata. Acesta practic controleaza modul in care scannerul captureaza date si cu ce nivel de precizie. Artec Studio prezinta cei mai avansati algoritmi ce ofera rezultate de mare precizie, precum si un proces de scanare 3D intuitiv si prietenos cu utilizatorul.
Proces de scanare simplificat
Modul Radar
Artec Studio simplifica procesul de scanare prin noul mod Radar. Software-ul va arata daca tineti scannerul la o distanta optima de obiect prin colorarea datelor capturate in verde. Daca apropiati scannerul prea mult de obiect, imaginile se vor colora in rosu, iar daca va indepartati prea mult se vor colora in albastru. Mentineti datele colorate in verde pentru a fi siguri ca obtineti cele mai bune rezultate.
Compatibilitate cu tablete
Interfata software-ului inteligent de la Artec este optimizat si pentru folosire pe tableta. Puteti folosi toate functiile Artec Studio pe o tableta, avand in acelasi timp o mare libertate de miscare data de portabilitatea dispozitivului mobil. Algoritmii Artec Studio au fost imbunatatiti pentru a putea fi utilizati chiar si pe tablete cu Intel GPU, astfel extinzandu-se semnificativ gama de tablete care sunt complet compatibile cu scanarea 3D. Spre exemplu, software-ul functioneaza perfect cu tabletele MS Surface Pro 4, MS Surface Pro 3 si Wacom Cintiq Companion 2. De asemenea, cu ajutorul unei noi metode de distributie a memoriei, acum este mai rapid si mai usor decat oricand pentru a scana obiecte de dimensiuni mari.
Compatibilitate cu tablete
Compabilitate cu calculatoare Mac
Pe langa instalarea software-ului Artec Studio prin Bootcamp, utilizatorii Mac pot realiza scanari de inalta calitate si precise, pot folosi si aplicatia de sine statatoare ScanApp. Atat utilizatorii noi, cat si cei experimentati vor aprecia acest mod simplu de scanare, precum si interfata simpla si ergonomica.Utilizatorii pot realiza procesari de baza ale modelelor in ScanApp si apoi pot exporta rezultatele in Artec Studio pentru procesari extensive, pe un calculator cu sistem Windows sau Mac via Bootcamp.
Compabilitate cu calculatoare Mac
Post-procesare automata
Fie ca sunteti nou in domeniul scanarii 3D si necesitati ghidare pas-cu-pas in procesarea de date 3D sau sunteti un utilizator experimentat ce isi doreste sa eficientizeze fluxul de lucru, functiile inovative de procesare automata ale software-ului Artec Studio, seteaza un nou orizont in scanarea 3D.
Modul Manual
Artec Studio prezinta o gama intreaga de instrumente pentru procesarea manuala a modelului dvs, oferindu-va control total asupra datelor. Aveti la dispozitie multe functii care eficientizeaza fluxul de lucru, facandu-l mai mai rapid pentru a va ajuta sa ajungeti la rezultatele de care aveti nevoie.
Indepartare automata a standului
Software-ul sterge automat standul pe care este plasat obiectul care este scanat. Astfel, nu mai este necesar sa indepartati manual scanarea mesei, standului sau podelei.
Indepartare automata a standului
Aliniere rapida si precisa a scanarilor
Artec Studio aliniaza automat scanarile pentru procesare simpla si rapida. Astfel, peste 95% din scanari pot fi aliniate automat cu precizie maxima doar prin simpla apasare a unui buton.
Aliniere rapida si precisa a scanarilor
Procesare in cateva secunde
Datorita vitezei mari de procesare a software-ului, veti salva minute pretioase la procesarea obiectelor mici sau chiar ore in cazul proiectelor de dimensiuni mari.
Procesare in cateva secunde
Aplicarea texturii pe obiect
Artec Studio permite adaugarea texturii pe modelul dvs intr-un timp extrem de scurt.
Aplicarea texturii pe obiect
Simplificarea modelului
Puteti optimiza dimensiunea fisierului final prin reducerea numarului de poligoane de la cateva milioane la doar cateva mii, pastrand in acelasi timp calitatea mesh-ului.
Simplificarea modelului
Specificatii
Cod produsSOF.S3DARST1
Compatiblitate scannere 3DArtec Micro, Leo, Ray, Space Spider, Eva, Eva Lite, Spider, MH si MHT seriile AG, AC, W2, T2
Luminozitate automataDinamica
Senzitivitate automata pentru scanarea obiectelor negre, lucioase sau de dimensiuni miciDa
Mod 3D RadarDa
Tracking textura si geometrieDa
Autopilot (post-procesare automata)Pana la 500 milioane de poligoane
Distanta pana la obiectCu pana la 250% mai mare decat Artec Studio 12
Viteza de capturaDe 2 ori mai mare decat Artec Studio 12
SetariPersonalizabile pentru o mai mare precizie sau viteza
Captura finaEficientizata si optionala
Captura texturaCu 800% mai rapid decat Artec Studio 13
Stergere inteligenta a bazeiDa
Aliniere automata: textura+geometrieDa
Simplificare rapida meshDa
Mod X-RayDa
Mod maxim de eroareImbunatatit pentru inspectie usoara a datelor scanate
Animatie secventialaDa
Randare geometriiDetalii inalte
Randare texturiDetalii inalte
Randare optimizata a datelor primareDa
Randare neteda a modelelor 3DPana la 500 de milioane de poligoane
Indepartare automata a reflexiilorDa
PuntiDa
Selectie flexibila a planurilorDa
Corectie automata a texturiiDa
Pensula de corectare a texturiiDa
Instrumentul Defeature, Eraser si LassoDa
Notificare sonoraDa
Pozitionare automata cu un clickDa
Compatibilitate cu mouse 3DDa
Tipuri de exportLiniar, geodezic, sectiuni, harti distanta, volum, adnotari, CSV, DXF, XML
Export multiple contururi deschise si inchise direct in CADDa
Export direct in Design XDa
Export direct in SOLIDWORDSSOLIDWORKS 2014-2019
Scanare si procesare de date de la scannerul cu raza lunga Artec RayDa
Scanare si procesare de date de la scannerul de metrologie Artec MicroDa
Formate exportOBJ, PLY, WRL, STL, BTX, PTX, AOP, ASC, Disney PTEX, E57, XYZRGB
Scanare pe MacOSArtec ScanApp beta sau Boot Camp
Compatibilitate placi videoNVIDIA Quadro, NVIDIA GeForce seria 400 sau mai recenta, AMD, Intel seria 4600 sau mai recenta
Video

Alte cautari: ,