Sistem multifunctional Xerox WorkCentre 7830

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Sistem multifunctional Xerox WorkCentre 7830


Sistem multifunctional xerox workcentre 7830
Calitatea imprimarii este cheia succesului. Cu sistemul multifunctional Xerox WorkCentre 7830 veti produce documente color al caror puternic impact asupra clientilor va garanta obtinerea rezultatelor dorite simultan cu reducerea costurilor.Va ofera culoare deosebita pentru office si un new entry exceptional pentru arta grafica.
Pret: 4030.00 EUR fara TVA


Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Ideal atat in mediul OFFICE cat si un excelent echipament entry level in productia publicitara sau tipografii

Tot ce poate fi mai performant în domeniul imprimarii color

Gama de echipamente digitale Xerox WorkCentre 7830 dotate cu tehnologia avansata Hi-Q LED va ofera posibilitatea de a crea documente color cu aspect profesional prin simpla apasare a unui buton.

Documente imprimate la rezolutie mare cu impact major

Datorita rezolutiei 1200 x 2400 dpi, claritatii perfecte a imaginilor si textelor color, documentele dumneavoastra vor avea întotdeauna parte de o atentie deosebita.

Calitate ireprosabila a imaginii. Echipamentele multifunctionale din seria WorkCentre 7830 folosesc capete de imprimare avansate si tehnologia de control al registratiei imaginilor digitale

Rezultate deosebite. Imprimati imagini splendide, capabile sa atraga atentia tuturor, pe o diversitate de tipuri de hartie cu dimensiuni de pana la SRA3 si greutati de pana la 300 gsm

Imprimare de la si scanare catre dispozitive USB

 • Suprascrierea si criptarea (256 bit) datelor pe hard disk
 • Scanare catre email, director personal si retea
 • Tehnologia Optical Character Recognition inclusa, fisiere PDF text
 • Adobe® PostScript®, PCL® si XPS

 

 

 

Un concept ecologic

 • Consum mic de energie. Multifunctionalele WorkCentre 7830 va sustin în efortul dumneavoastra de a crea un mediu de lucru ecologic prin reducerea semnificativa a consumului de energie în modurile de operare normala, minima si economica.
 • Imprimati strictul necesar. Daca este activata, functia Hold All Jobs pastreaza în echipament lucrarile unui utilizator pana în momentul deblocarii acestora din coada de imprimare “My Jobs”. Se reduce astfel consumul de hartie, utilizatorii imprimand exclusiv paginile de care au într-adevar nevoie.
 • Tonerul EA Ultra Low-Melt. Tonerul nostru EA Ultra Low-Melt necesita o temperatura minima de fuzionare, cu 20°C mai redusa decat cea aplicabila tonerului conventional pentru o si mai mare economie de energie si rezultate exceptionale indiferent de tipul de hartie folosit.
 • Incalzire prin inductie. Noul cuptor ultra eficient cu încalzire prin inductie consuma mult mai putina energie în modul economic, fiind gata de functionare în mai putin de 15 secunde.
 • Motor de imprimare HI-Q LED. Datorita tehnologiei sale inovatoare, motorul de imprimare HI-Q LED consuma mai putina energie, ocupa mai putin spatiu si produce mai putin zgomot, fara ca rezolutia exceptionala de 1200 x 2400 dpi sa fie afectata în vreun fel.

 

Un nou nivel de performanta in domeniul imprimarii color

Seria Xerox WorkCentre 7830 cu tehnologia avansata Hi-Q LED va ofera posibilitatea de a crea documente cu aspect profesional prin simpla apasare a unui buton.

 • Materiale imprimate la rezolutie mare, documente cu impact considerabil.Datorita rezolutiei 1200 x 2400 dpi, claritatii perfecte a imaginilor si textelor color, materialele dumneavoastra vor avea intotdeauna parte de o atentie deosebita.
 • Calitate ireprosabila a imaginii. Sistemele multifunctionale din seria WorkCentre 7830 folosesc capete de imprimare avansate si tehnologia de control al registratiei imaginilor digitale, asigurand astfel o registratie uniforma exceptionala.
 • Rezultate impresionante. Imprimati imagini splendide, capabile sa atraga atentia privitorilor, pe o diversitate de tipuri de hartie cu dimensiuni de pana la SRA3 si greutati de pana la 300 gsm, si profitati de functiile de finisare performante, de la brosuri capsate la mijloc la brosuri pliate.
 • Fiery, alegerea fireasca. Optimizarea seriei WorkCentre 7830 cu serverul de retea EFI Fiery® aduce cu sine avantaje importante, constand in instrumente intuitive de administrare a functiilor color, functii performante de securitate si productivitate, fluxuri de lucru flexibile, etc.

Functia Colour By Words: Control unic al culorii

Ati încercat vreodata sa schimbati culoarea unui obiect sau a unei portiuni dintr-un document fara ca restul sa fie afectat? Cu functia Colour By Words nu va mai fi nevoie sa reveniti la etapa initiala, respectiv editarea fisierelor sursa. Pur si simplu selectati modificarile dorite dintr-o lista afisata, iar functia Colour By Words va ajusta documentul automat.

Mariti productivitatea. Lucrati mai repede si mai eficient cu functii simple si performante, recunoscute in domeniu si destinate unei administrari mai usoare a documentelor.

Produceti mai mult intr-un timp mai scurt

Seria WorkCentre 7500 imbina calitatea documentelor color cu nivelul exceptional de performanta pe toate planurile.

 • Rezultate rapide. Produceti mai mult cu viteze de imprimare de pana la 50 ppm in modul color si de pana la 55 ppm in modul alb-negru, cu un timp de imprimare a primei pagini de numai 5.8 secunde.
 • Productivitate constanta. Procesarea simultana, memoria sistemului de 2 Gb si 1GB pentru procesarea documentelor asigura imprimarea fara probleme chiar si a celor mai complexe lucrari.
 • Disponibil in retea. Gigabit Ethernet este inclus ca element standard, ceea ce inseamna ca oricine, indiferent de mediul de operare folosit – Microsoft Windows® , Apple Macintosh® si Linux – poate profita de performanta WorkCentre 7830.
 • Imprimare imediata. Tehnologia Smart RIP permite imprimarea primei pagini in timpul procesarii paginilor urmatoare.
 • Maximizarea timpului de productie. Optiunile de manevrare a hartiei asigura o capacitate de alimentare de pana la 5140 coli, intr-o gama foarte variata de dimensiuni si grosimi.
 • Trafic redus in retea. Accesati documentele scanate mai rapid datorita tehnicilor avansate de comprimare a fisierelor, menite sa reduca considerabil dimensiunea fisierelor, spatiul de stocare ocupat si traficul documentelor in retea.
 • Scanare rapida. Seria WorkCentre 7830 scaneaza rapid documentele cu o viteza de pana la 70 de imagini pe minut.
 • Tehnologia Xerox SMart Kit®. Componentele esentiale ale sistemelor din seria WorkCentre 7830 sunt monitorizate in permanenta pentru preintampinarea si prevenirea pauzelor de productie nedorite.Accelerarea operatiunilor cu functii performante
 • Cu o singura apasare de buton, toti utilizatorii pot imprima, scana, copia si transmite documente prin fax foarte usor.
 • Acces facil la functiile echipamentului.Imprimati de la si scanati catre orice dispozitiv de memorie USB pentru o mai rapida livrare a documentelor, atunci cand nu va aflati in fata computerului.
 • Lucrarea dumneavoastra are prioritate. Functia Print Around va permite sa stabiliti prioritatea lucrarilor aflate in coada de imprimare, in functie de importanta acestora.
 • Administrarea simpla a documentelor.Indexati, arhivati si recuperati documentele scanate chiar de la panoul frontal.
 • Fax digital avansat. Trimiteti si primiti faxuri fara sa va deplasati la echipament. Tehnologia LAN trimite faxurile direct din aplicatiile disponibile in computerul dumneavoastra. in plus, posibilitatea redirectionarii faxurilor va permite sa trimiteti faxurile primite la o adresa de email sau un director de documente in format PDF securizat.

Solutiile Xerox® pentru fluxuri de lucru disponibile pentru sistemele multifunctionale din seria WorkCentre 7830 redefinesc notiunea de optimizare a mediului de birou.

Solutiile Xerox pentru fluxuri de lucru contribuie la cresterea productivitatii.

Performanta solutiilor Xerox pentru fluxuri de lucru – parte integranta a celor mai multe sisteme multifunctionale Xerox – consta in capacitatea tehnologiei de a transforma radical modul in care lucreaza o organizatie.

Atunci cand oamenii muncesc bine, repede si inteligent, productivitatea creste. Stresul scade. Greselile, de asemenea. Indiferent de numarul angajatilor, Xerox ofera o gama variata de sisteme multifunctionale, flexibile si performante, incluzand toate functiile necesare – copiere, imprimare, scanare si fax.in concluzie, pentru accelerarea fluxurilor de lucru incepeti prin a folosi solutiile Xerox integrate in sistemul multifunctional.

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice Xerox WorkCentre 7830
Viteza25 ppm color / 25 alb-negru
Volum lunar maxim75.000 pagini / luna
HartieAlimentare:
  Standard
 • Dispozitiv automat de alimentare fata-verso: 110 coli; dimensiuni: 148 x 210 mm - 297 x 420 mm
 • Tava manuala: 100 coli; dimensiuni personalizate: 89 x 98 mm - 320 x 483 mm
 • Tava 1: 520 coli; dimensiuni personalizate: 140 x 182 mm - 297 x 432 mm
  Alegeti o varianta
 • Optiunea cu o tava (total 1140 coli): o tava de 520 coli; dimensiuni: 139.7 x 182 mm - SRA3
 • Optiunea cu trei tavi (total 2180 coli): trei tavi de 520 coli; dimensiuni: 139.7 x 182 mm - SRA3
 • Optiunea cu tavi in tandem (total 3140 coli): o tava de 520 coli, o tava de 867 coli si o tava de 1133 coli; dimensiuni: A4
  Optional
 • Dispozitiv de alimentare de mare capacitate (HCF): 2000 coli; dimensiune A4 LEF
 • Tava pentru plicuri: 60 de plicuri; dimensiuni: DL, C5 si C6
Iesire hartie/finisare
  Standard
 • Tava de iesire oscilanta dubla: 250 coli fiecare
 • Tava de iesire pentru preluarea colilor cu fata in sus: 100 coli
  Optional
 • Dispozitiv de finisare Office LX: stivuire 2000 coli, capsare 50 coli in 2 pozitii, optional perforare, optional capsare tip caiet (pliere, capsare la mijloc)
 • Dispozitiv de finisare Office integrat (optional cu 7525/7530/7535): stivuire 500, capsare 50 coli intr-o singura pozitie
 • Dispozitiv de finisare Professional: stivuire 1500 coli, tava superioara 500 coli, capsare 50 coli in mai multe pozitii si perforare, capsare tip caiet, pliere tip V
 • Capsator: capseaza 50 coli (75 gsm), include suprafata de lucru
Copiere
Copierea primei pagini
13.2 secunde color / 11.1 secunde alb-negru
Rezolutie1200 x 2400 dpi
FunctiiCopiere fata-verso automata, marire/micsorare automata, interfata color cu ecran tactil, pre-colationare electronica, selectarea automata a tavii, construirea lucrarilor, imagine negativa/in oglinda, capsare tip caiet, Multi-up, inserare coperti si separatoare, set de proba, copiere carti, stergerea marginilor, imprimare cu o singura culoare, repetarea imaginii, originale de dimensiuni diferite, decalarea imaginii, stocarea si reluarea unei lucrari, adnotare, intreruperea lucrarilor mari, folii transparente, setari color
Imprimare
Rezolutie (max)
1200 x 2400 calitatea imaginii
Procesor1.5 GHz
Memorie (std / max)2GB sistem plus 1GB pentru documente
Connectivitate10/100/1000 BaseT Ethernet, imprimare directa de la port USB 2.0, Wireless Ethernet 802.11b (prin adaptoare externe)
Limbaje de imprimare (standard)Adobe PostScript 3, PDF, XML Paper Specification (XPS), emulare PCL 5c / PCL 6, HP-GL2
Unitate hard disk160 GB
Functii imprimareImprimare de la USB, imprimare fata-verso automata, imprimare securizata, imprimare programata, Earth Smart, identificarea lucrarilor, set de proba, capsare tip caiet, selectarea copertilor, inserturi si pagini exceptie, selectarea hartiei in functie de caracteristici, N-up, filigrane, coli tip baner, redimensionare la formatul paginii, separatoare folii transparente, selectarea tavii de iesire, calitatea imaginii, mod economic pentru toner, stocarea si reluarea setarilor driverului, marire/micsorare, imagine in oglinda, comunicare bidirectionala, sabloane, imprimare catre fax (necesita kitul optional pentru fax), rotirea imaginii, monitorizarea lucrarilor
Fax
 • Standard
  Internet Fax, activare Network Server Fax, imprimarea faxurilor pe hartie cu dimensiuni de pana la A3, construire lucrare fax
 • Optional
  Transmitere faxuri catre email sau SMB, fax la echipament (una sau doua linii, inclusiv LAN Fax), diverse solutii dezvoltate de partenerii Xerox
Scanare
 • Standard
  Scanare catre retea, scanare catre email, scanare catre director, scanare catre SMB sau FTP, PDF text, PDF/A, XPS, Linearised PDF, JPEG, TIFF, scanare catre dispozitive de memorieUSB
 • Optional
  Xerox Scan to PC Desktop, diverse solutii dezvoltate de partenerii Xerox, SMARTsend, Nuance eCopy ShareScan 5.0, Xerox SmartDocument Travel
ContorizareXerox Standard Accounting (copiere, imprimare, scanare, fax, email), optiuni Additional Network Accounting, diverse solutii dezvoltate de partenerii Xerox
Securizare
 • Standard
  Imprimare securizata, autentificare cu NDS/LDAP/Kerberos/SMB, suprascriere date, PDF protejat cu parola, criptare date (256 bit), criptare FIPS 140-2, email criptat (doar prin CAC), IPsec, 802.1x, SNMP v3.0, Common Criteria Certified*
 • Optional
  Xerox Secure Access Unified ID System, cititor de carduri, Common Access Card Enablement Kit
Sisteme de operareWindows XP/Server 2003/Server 2008/Vista/7; Mac OS 10.4-10.6; AIX 5; HP UX 11, 11i; Solaris 9,10; Linux Fedora Core 1-7; Red Hat ES4; SUSE 10.x
Alte optiuniServer de retea EFI Fiery, suprafata de lucru (inclusa cu capsatorul), interfata dispozitive externe, Xerox Copier Assistant, kit fonturi Unicode, Solutia Xerox Mobile Print