Sistem Laser Fiber R-P, incinta inchisa

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Sistem Laser Fiber R-P, incinta inchisa

Masina de marcare cu laser Fiber R-P este destinata in special metalelor, datorita tehnologiei avansate pe care aceasta o foloseste pentru procesul de inscriptionare. Este ideala si pentru metale rare precum aurul, argintul, titanul si diverse aliaje.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

  • Aparatul de marcare are volum mic, fiind usor de transportat.
  • Utilizarea este flexibila, iar productia are costuri mici datorita faptului ca nu este necesara utilizarea de consumabile.
  • Echipamentul are atat design sofisticat, cat si durabil.
  • Prezinta galvanometru de mare viteza.
  • Capul laser poate sa se miste autonom, iar focalizarea poate fi realizata prin reglare manuala.
  • Functie autofocus ce nu necesita operarea manuala, inclusiv inspectarea grosimii materialului si calibrarea fiind automate.
  • Sistem unic de racire cu aer, nefiind nevoie de o masina separata de racire cu apa, astfel reducandu-se consumul de energie

Masina de marcare cu laser poate procesa majoritatea materialelor metalice. Echipamentul este folosit in principal in procesul de fabricare a componentelor electronice, componente hardware, accesorii pentru unelte, circuite integrate, dispozitive electrice, telefoane mobile, instrumente de precizie, etc.

Usa automata

Masina de marcare inchide usa inainte de pornirea masinii si o deschide abia dupa terminarea marcarii propriu-zise.

Standard european de protectie DO+4

Masina indeplineste toate standardele de siguranta pentru ca utilizatorul sa aiba sa nu fie supus niciunul risc in utilizare.

Modificare flexibila a textului

Masina permite modificarea textului in timp real, chiar in timpul procesarii laser. De asemenea, prezinta suport pentru tabele de date Excel si functii de prelucrare a imaginilor (grayscale, conversie alb/negru).

Operatiuni Intrare/Iesire

Echipamentul faciliteaza operatiunile de Intrare/Iesire, coordonarea echipamentelor auxiliare fiind astfel mai simpla.

Sistem suport pentru diverse limbi

Acest sistem de marcare face mai usoara rularea software-ului pe platforme in diverse limbi.

Galvanometru de scanare

Galvanometrul este de calitate germana, fiind produs de SCANLAB.

Sticla de protectie impotriva razelor laserului

Protejeaza ochii impotriva radiatiilor si a prafului.

Lumina LED

Sistemul de iluminare LED are o eficienta energetica ridicata si o durata lunga de viata. Instalarea este simpla si rapida pe orice tip de computer prin intermediul interfetei USB. Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Dimensiuni de lucru100x100mm/200x200mm
Putere laser20W/30W/50W
Viteza liniei de marcare≤7.000mm/s
Latimea minima a liniei de marcare0,02mm
Dimensiune minima caracter0,15mmx0,15mm
Voltaj220V/50Hz, 110V/60Hz
Precizie la repetare±0,01mm

Aplicatii:

 

Componente hardware

Masina de marcat cu laser fiber se utilizeaza cu succes in marcarea de diverse componente hardware, precum placi de baza, microprocesoare, memorii RAM, surse de alimentare, circuite integrate, dar si periferice, precum tastatura, monitor, mouse, boxe etc. Acestea pot contine informatii tehnice si/sau elemente de identificare, logo-uri.

 

 

 

Industria auto

Aproape orice componenta interna a unui automobil are nevoie de marcare, in special pentru inscriptionarea codurilor unice de identificare. Aceste componente pot fi piese de motor, rulmenti, cutii de viteze, etc.

 

 

 

Unelte

In aceasta categorie pot intra unelte agricole, unelte de tamplarie si mestesugarit, unelte folosite in constructii, etc. In acest caz marcarea cu laser fiber este foarte utila datorita faptului ca inscriptionarea este foarte rezistenta la factorii mecanici de uzura ce survin in urma utilizarii uneltelor.

 

 

Dispozitive electrice

In aceasta categorie intra atat aparate electrice precum UPS-uri, tablouri electrice, corpuri si surse de iluminat, dar si auxiliare precum prize, intrerupatoare, prelungitoare, adaptoare, cabluri si conductori electrici.

 

 

 

Dispozitive mobile

Masinile de marcat cu laser pot fi folosite pentru telefoane si tablete pentru inscriptionarea acestora din fabrica cu date tehnice si cu logo-ul producatorului sau pot fi personalizate la libera alegere a utilizatorului final cu diverse design-uri care sa se potriveasca stilului propriu al acestuia.

 

 

Instrumente de precizie

Deoarece majoritatea instrumentelor de precizie sunt fabricate din metal, marcarea cu laser este cea mai indicata pentru acestea. Se pot marca dupa caz, piese, componente, carcase, cadrane indicatoare, ale instrumentelor de precizie precum termometre, cantare, cronometre, sublere, micrometre, manometre, etc.