Sistem de marcare laser fiber, portabil, FBR-20C

Solicita pret
0729.288.837    Advertising

Sistem de marcare laser fiber, portabil, FBR-20C


Aceasta masina de marcat portabila poate fi deplasata cu ajutorul rotilor instalate pe corpul echipamentului. In plus, cu ajutorul unui sistem optional de alimentare cu baterie, echipamentul se poate transforma intr-unul complet autonom, fara restrictii de spatiu si mobilitate.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

FBR-20C prezinta un cap de marcare cu laser portabil si o sursa laser robusta, ceea ce inseamna ca echipamentul se preteaza marcarii obiectelor mari, grele si/sau cu forme complexe. Punctul de focus pre-ajustat va permite sa marcati rapid fara a mai verifica sistemul de focusare a razei. Sursa laser cu racire cu aer permite operarea echipamentului in diverse medii de lucru, inclusiv in conditii speciale. Daca optati pentru varianta de alimentare cu baterie, acest lucru va permite deplasarea capului de marcare oriunde si pe orice directie, fara cabluri de alimentare atasate.
 
Procesul de marcare este usor de invatat si de realizat. In modul de marcare portabil, pozitionati laserul pe suprafata dorita, apoi pur si simplu apasati butonul verde si se va realiza marcarea. Desigur, puteti folosi FBR-20C si ca echipament desktop, in cazul in care aveti nevoie sa pozitionati piesa pe masa de lucru.
 
Sistemul de marcare FBR-20C permite:
 
a) Marcare statica (din pozitie fixa) - pentru marcarea obiectelor de mici dimensiuni (2-40cm). In acest caz capul de marcare este fixat pe axul vertical, distantierul din aluminiu este scos iar inaltimea se regleaza in functie de grosimea / inaltimea obiectului ce trebuie marcat pentru a asigura focusul razei laser.
 
b) Marcare portabila - pe obiecte fixe / stationare, de dimensiuni si sau greutate mare, cum ar fi tevi, grinzi, foi tabla, mobilier metalic, schele, etc
 
Capul de marcare poate fi luat de pe axul vertical si pozitionat manual pe obiectul ce trebuie marcat. Distantierul rotund din aluminiu are rolul de a asigura distanta optima pentru focalizarea razei laser. Declasarea marcarii se face in acest caz prin apasarea butonului de pe maner.
 

Mobilitate si autonomie

In afara sa masa solida destinata marcarii statice, sistemul de marcare portabil este dotat cu roti mobile, blocabile pentru mobilitate maxima.
 
Autonomia este asigurata prin includerea computerului industrial si a monitorului in configuratie.
 
De asemenea pentru autonomie completa in cazul utilizarii, sistemul de marcare poate fi dotat cu baterie de 12V, 48-60A (sistemul are convertor care poate transforma puterea de la 12V la 220V) care asigura o autonomie de 4-6 ore in operare.
 
In functie de adancimea de marcare dorita se poate configura sistemul de marcare cu putere laser intre 20-100W.


Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsFBR-20C
Descriere produsModel stand-on & portabil cu computer industrial inclus,
Tip marcareMarcarea laser statica (cap marcare instalat pe axul vertical) si/sau portabila (cap marcare mobil cu distantier pt focus)
Putere laser20W, 30W, 50W, 100W
Brand laserRAYCUS, IPG
Durata de viata laser100.000 ore
Lungime de unda laser1064nm
Tip laserYb: fiber
Calitate raza<1.5
Zona standard de marcare110x110mm
Adancime marcare≤1,2mm (ajustabila)
Viteza marcare≤12000mm/s
Latime minima linie0,01mm
Dimensiune minima caracter0,5mm
Frecventa de repetitie≤100KHz
Precizie de repetitie±0,001mm
Formate marcareAI, PLT, DXF, TIFF, JPG, etc.
Putere echipament≤500W
Alimentare220V/50Hz/10A
Metoda racireRacire cu aer
Sistem de operareWin7, Win8, Win10, Win XP
Temperatura de operare-10°C - 60°C
Umiditate5-95%
Dimensiuni93x72x118cm
Greutate neta100kg
Greutate bruta135kg
OptionaleBaterie alimentare
Sistem Rotary Clamp HBS-810A
Platforma rotativa in plan orizontal HBS-810D
Platforma ridicare HBS-810B
Platforma de glisare pe orizontala HBS-810E
Ochelari protectie, Pompa evacuare fum