Sistem de marcare laser color (MOPA), FBR-20M

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Sistem de marcare laser color (MOPA), FBR-20M

Acest sistem de marcare laser cu tehnologie MOPA are o gama mai variata de aplicatii, interval mai larg de latime a pulsului si este mai flexibil decat platforma conventionala Q-switch. Este ideal pentru marcarea de culori pe otel inoxidabil si pentru marcarea cu negru pe oxid de aluminiu.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

 

Laser Pilot

Laserul Pilot va ajuta in timpul procesului de aliniere. Poate arata fie o caseta in care design-ul dvs va fi marcat sau poate arata continutul exact pe care doriti sa il marcati pe piesele dorite.

 

 

Punct de focus

Sistemul de gasire a punctului de focus va permite sa gasiti corect punctele focale. De asemenea, asigura un proces de marcare precis si va ajuta sa economisiti mai mult timp comparativ cu un echipament fara sistem de gasire a punctului de focus.

 

 

 

Structura interna organizata a unitatii de alimentare

Toate unitatile de control ale sistemului de marcare sunt bine organizate si integrate in unitatea de alimentare. Daca aveti nevoie sa realizati operatiuni de mentenanta sau sa faceti upgrade-ul sistemului, structura interna integrata va ajuta sa economisiti mai mult timp.

 

 

Certificare UE

Pentru a asigura calitatea de top si o experienta excelenta a utilizatorului, masina de marcare GQ-20A1 este complet conforma cu reglementarile Uniunii Europene in ceea ce priveste echipamentele cu laser.

 

 

Marcare automata

Sistemul de marcare MOPA ofera posibilitatea de a fi integrat cu usurinta in linia dvs de productie. Atunci cand senzorii detecteaza obiecte, sistemul laser va incepe marcarea.

 

 

Gravare laser imagini

Indiferent de ceea ce doriti sa marcati, MOPA va ofera cele mai bune rezultate. De la simple texte si pana la fotografii complexe, acest sistem va depasi toate asteptarile dvs. Software-ul accepta formate de fisiere imagine, precum JPG, BMP, GIF, TGA, PNG, TIF.

 

 

Modul de integrare în linii de productie

Ne dorim ca fabrica sau atelierul tau sa fie mai eficiente, asadar software-ul masinii de marcare are integrata o baza de date SQL si este echipat cu un port aditional pentru extensie, ceea ce ii ofera abilitatea de a fi conectat cu baze de date si alte componente de control. Acest lucru simplifica integrarea sistemului de marcare cu laser in linia dvs de productie, impreuna cu alte dispozitive si echipamente necesare.

 

Rezultate perfecte si culori vii

Latimea ajustabila a pulsului afecteaza indirect puterea maxima a laserului, ceea ce permite sistemului MOPA sa marcheze pe o gama larga de materiale cu rezultate de mare contrast si culori vii pe otel inoxidabil. De asemenea, calitatea razei laser asigura cele mai bune rezultate.

Eficienta maxima si usurinta in utilizare

In plus, toate functiile standard, precum sistem de gasire a focusului, laser Pilot, software usor de folosit si functia pentru oprire de urgenta sunt integrate in sistemul de marcare MOPA, facandu-l eficient si usor de folosit.

Performanta la superlativ

In afara de avantajul marcarii color pe otel inoxidabil, performanta de marcare a acestui sistem este mai buna decat a unuia cu sursa laser normala. Pot fi marcate atat metale, cat si non-metale, mai ales plastic dur sau ceramica.Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsFBR-20M
Putere laser20W, 30W, 60W
Brand laserJPT
Durata de viata laser100.000 ore
Lungime de unda laser1064nm
Tip laserYb: fiber
Calitate razaM2<1.2
Zona standard de marcare110x110mm (configurabil)
Adancime marcare≤1,2mm (ajustabila)
Viteza marcare≤7000mm/s
Latime minima linie0,01mm
Dimensiune minima caracter0,3mm
Frecventa de repetitie10-500KHz
Precizie de repetitieAI, PLT, DXF, TIFF, JPG, etc.
Putere echipament≤800W
Alimentare220V/50Hz/10A
Metoda racireRacire cu aer
Sistem de operareWin XP, Win 7, Win 10
Temperatura de operare5°C- 60°C
Umiditate5-75%
Dimensiuni72x82x99cm
Greutate neta75kg
Greutate bruta95kg    Materiale:

    Otel inoxidabil, otel carbon, aluminiu, cupru, crom, aluminiu anodizat, placi de siliciu, ceramica, plastic.
     

    Aplicatii:

    Industria auto, echipamente medicale, componente electronice, industria IT, industria hardware, aparate de precizie, bijuterii, obiecte mestesugaresti, industria ambalajelor, etc.