Sistem digital decupare si finisare etichete LC30

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Sistem digital decupare si finisare etichete LC30


Sistem roll to roll pentru decupare automata a etichetelor
Produs nou in gama
LC30 este un sistem de tip roll-to-roll folosit pentru taierea si finisarea (decuparea) automata a rolelor de etichete printate in diverse forme si marimi, in cantitati mici si medii. In plus fata de productia etichetelor clasice de forma dreptunghiulara sau triunghiulara, cu ajutorul acestui aparat pot fi produse pana si cele mai complexe contururi, prin combinarea sistemului de taiere a echipamentului LC30 cu software-ul inclus DrawCut Label Studio. In consecinta, sistemul poate satisface toate cerintele in ceea ce priveste domeniul etichetarii produselor, semnelor indicatoare sau a placutelor de identificare.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

DrawCut Label Studio

Prin intermediul softului DrawCut Label Studio veti putea genera fisierul corespunzator pentru printare, pe care ulterior il puteti produce fie cu ajutorul unui sistem adecvat de  printare rotativ, fie il puteti trimite catre o companie specializata in tiparirea de etichete color in rola. Odata pornit, LC30 va decupa cu precizie toate elementele, in functie de conturul individual al etichetelor.

Viteza mare de decupare

Datorita tehnologiei speciale ''inline'', LC30 atinge o viteza foarte mare in comparatie cu taierea efectuata cu ajutorul unui cutter plotter obisnuit, asadar producand un volum mai mare de etichete, intr-o perioada mai scurta de timp. Derularea rolei prin echipament este controlata printr-un sistem de tensiune, astfel incat materialul care este in exces este indepartat automat dupa realizarea taierii pe contur si este infasurat separat.

Precizie superioara & Decupari perfecte

Rezultatul este ideal: o rola de etichete disponibila pentru prelucrare ulterioara si pentru aplicare. LC30 este un dispozitiv de taiere perfect pentru taierea etichetelor in diverse forme si dimensiuni, fiind utilizat pentru a obtine volume mici si medii de etichete personalizate, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in hale mari de productie, precum si in companii mici si mijlocii, in industria bauturilor si industria alimentara.

Taiere automata pe contur

Marcajele de taiere create si printate prin software-ul DrawCut LabelStudio sunt scanate automat, iar etichetele sunt taiate cu precizie inalta.

Sistem de alimentare automat

Sistemul Label-Cutter & Finisher poate fi integrat cu orice printer de etichete in rola sau sistem de imprimare adaptat la printarea in rola, cu dimensiunea maxima a rolei de 400mm, dimensiunea maxima de taiere de 300mm si grosimea maxima a materialului de 1mm.. Materialul care urmeaza sa fie decupat este alimentat dintr-o rola si apoi livrat in alta rola pentru o prelucrare ulterioara.

Finisare si infasurare automate

Pentru alimentarea automata prin intermediul dispozitivului de etichetare, tensiunea aplicata este masurata si reglata in mai multe puncte pe tot parcursul procesului de derulare. Materialul in exces este indepartat in mod automat de pe conturul decupajului si apoi este infasurat separat.

DrawCut LabelStudio

DrawCut LabelStudio este un software profesional cu rol in controlul proceselor de printare si de taiere a etichetelor, precum si in procesul de taiere a etichetelor si citire automata a marcajelor de taiere. 
Sistemul de taiere prezinta o viteza maxima de 960mm/s si asigura decuparea cu o precizie inalta.

64 biti activi

Dispozitivul este compatibil cu sistemele de operare pe 64 biti.
 

Interfata USB

Dispozitivul prezinta o interfata USB usor de instalat. DrawCut LabelStudio este compatibil cu Windows, dispozitivul LC30 fiind conectat la PC printr-un cablu USB inclus.
Nota 10 din 1 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsLC30
Latime maxima media400mm
Grosime maxima media1mm
Dimensiune maxima de taiere305mm
Diametru maxim rola305mm
MotorServo
Presiune50-70g
Acuratete repetabilitate<±0,08mm
InterfataUSB
SoftwareDrawCut LabelStudio
Panou controlEcran LCD cu taste
Rezolutie mecanica0,0125mm
Viteza maxima de taiere960mm/s
Decupare pe conturFunctie de detectare automata markerilor de pozitionare (marcaje de decupare)
Greutate neta75kg
Greutate colet110kg
Dimensiuni103cmx50cmx67cm
Continut coletDispozitiv decupare etichete, cablu alimentare, cablu USB, software DrawCut LabelStudio pentru Windows, manual de utilizare


Aplicatii
 
Viticultura
Podgorii
Distilerii
Micro-fabrici de bere
Marketing regional direct
Apicultura
Mancare organica
Cafenele
Industria farmaceutica, medicina naturista
Cosmetica
Industria chimica
Organizari de nunti
Cadouri
Personalizare produse
Giveaway-uri