Sistem digital decupare si finisare etichete LC30

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Sistem digital decupare si finisare etichete LC30


Sistem roll to roll pentru decupare automata a etichetelor
LC30 este un sistem de tip roll-to-roll folosit pentru taierea si finisarea (decuparea) automata a rolelor de etichete printate in diverse forme si marimi, in cantitati mici si medii. In plus fata de productia etichetelor clasice de forma dreptunghiulara sau triunghiulara, cu ajutorul acestui aparat pot fi produse pana si cele mai complexe contururi, prin combinarea sistemului de taiere a echipamentului LC30 cu software-ul inclus DrawCut Label Studio. In consecinta, sistemul poate satisface toate cerintele in ceea ce priveste domeniul etichetarii produselor, semnelor indicatoare sau a placutelor de identificare.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

 

DrawCut Label Studio
Prin intermediul softului DrawCut Label Studio veti putea genera fisierul corespunzator pentru printare, pe care ulterior il puteti produce fie cu ajutorul unui sistem adecvat de printare rotativ, fie il puteti trimite catre o companie specializata in tiparirea de etichete color in rola. Odata pornit, LC30 va decupa cu precizie toate elementele, in functie de conturul individual al etichetelor.
Viteza mare de decupare
Datorita tehnologiei speciale ''inline'', LC30 atinge o viteza foarte mare in comparatie cu taierea efectuata cu ajutorul unui cutter plotter obisnuit, asadar producand un volum mai mare de etichete, intr-o perioada mai scurta de timp. Derularea rolei prin echipament este controlata printr-un sistem de tensiune, astfel incat materialul care este in exces este indepartat automat dupa realizarea taierii pe contur si este infasurat separat.
Precizie superioara
Rezultatul este ideal: o rola de etichete disponibila pentru prelucrare ulterioara si pentru aplicare. LC30 este un dispozitiv de taiere perfect pentru taierea etichetelor in diverse forme si dimensiuni, fiind utilizat pentru a obtine volume mici si medii de etichete personalizate, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in hale mari de productie, precum si in companii mici si mijlocii, in industria bauturilor si industria alimentara.
Taiere automata pe contur
Marcajele de taiere create si printate prin software-ul DrawCut LabelStudio sunt scanate automat, iar etichetele sunt taiate cu precizie inalta.
Sistem de alimentare automat
Sistemul Label-Cutter & Finisher poate fi integrat cu orice printer de etichete in rola sau sistem de imprimare adaptat la printarea in rola, cu dimensiunea maxima a rolei de 400mm, dimensiunea maxima de taiere de 300mm si grosimea maxima a materialului de 1mm.. Materialul care urmeaza sa fie decupat este alimentat dintr-o rola si apoi livrat in alta rola pentru o prelucrare ulterioara.
Finisare si infasurare automate
Pentru alimentarea automata prin intermediul dispozitivului de etichetare, tensiunea aplicata este masurata si reglata in mai multe puncte pe tot parcursul procesului de derulare. Materialul in exces este indepartat in mod automat de pe conturul decupajului si apoi este infasurat separat.
DrawCut LabelStudio
DrawCut LabelStudio este un software profesional cu rol in controlul proceselor de printare si de taiere a etichetelor, precum si in procesul de taiere a etichetelor si citire automata a marcajelor de taiere.
64 biti activi
Dispozitivul este compatibil cu sistemele de operare pe 64 biti.
Interfata USB
Dispozitivul prezinta o interfata USB usor de instalat. DrawCut LabelStudio este compatibil cu Windows, dispozitivul LC30 fiind conectat la PC printr-un cablu USB inclus.Nota 10 din 1 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsLC30
Latime maxima media400mm
Grosime maxima media1mm
Dimensiune maxima de taiere305mm
Diametru maxim rola305mm
MotorServo
Presiune50-70g
Acuratete repetabilitate<±0,08mm
InterfataUSB
SoftwareDrawCut LabelStudio
Panou controlEcran LCD cu taste
Rezolutie mecanica0,0125mm
Viteza maxima de taiere960mm/s
Decupare pe conturFunctie de detectare automata markerilor de pozitionare (marcaje de decupare)
Greutate neta75kg
Greutate colet110kg
Dimensiuni103cmx50cmx67cm
Continut coletDispozitiv decupare etichete, cablu alimentare, cablu USB, software DrawCut LabelStudio pentru Windows, manual de utilizare
AplicatiiViticultura, podgorii, distilerii, micro-fabrici de bere, marketing regional direct, apicultura, mancare organica
cafenele, industria farmaceutica, medicina naturista, cosmetica, industria chimica, organizari de nunti
cadouri, personalizare produse, giveaway-uri.


Giveaway-uri
Giveaway-urile reprezinta o modalitate uimitoare de promovare in cazul lansarilor de produse. Astfel veti putea face multi clienti entuziasmati de noul produs, acestia putand sa il incerce si sa se convinga singuri de calitatea acestuia. Acordand aceste giveaway-uri potentialilor clienti, va veti arata aprecierea fata de acestia. Folositi etichete pentru acestea!
Giveaway-uri
Personalizarea de produse
Personalizarea produselor se numara printre cele mai dorite lucruri de catre clienti. Acestia isi doresc produse care pot fi personalizate dupa propriile dorinte. Etichetarea produselor intra in aceasta categorie. Clientii vor avea posibilitatea de a-si crea un produs unic.
Personalizarea de produse
Viticultura
Piata vinurilor, a berii si a bauturilor in general, are o multime de producatori care urmaresc metodele traditionale de productie si ambalare. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, etichetarea este adoptata din ce in ce mai mult. Piata vinicola si cea a berii necesita o eticheta durabila care sa fie atasata fara a se deteriora cand sticla este introdusa in apa rece.
Viticultura
Industria chimica
Piata globala a ambalajelor industriale este in continua crestere, iar etichetele chimice trebuie sa respecte anumite standarde in scopul comunicarii produselor periculoase si pentru a inlocui reglementarile existente specifice tarii. Etichetele destinate acestei industrii necesita indeplinirea unor teste stricte de durabilitate si de utilizare in conditii de mediu dure.
Cosmetice
Vanzatorii de produse cosmetice pot atrage cumparatori utilizand etichete care sa fie captivante si creative si care sa inspire incredere. Etichetele pentru cosmetice trebuie sa contina informatii care sa descrie consumatorilor ce contin, pentru ce sunt destinate, cum sa le foloseasca si cum sa obtina cel mai bun rezultat.
Cosmetice
Industria alimentara
Eticheta produselor alimentare, in special ale celor marcate ca fiind organice, este in mare masura legata de problemele de siguranta. Retailerii doresc sa poata schimba etichetele rapid si usor pentru a ajuta la comercializarea produselor, pentru a elimina deseurile si pentru a indeplini cerintele de reglementare si alte nevoi ale afacerii. Acesta este motivul pentru care multi folosesc acest sistem in sistemele terminale de etichetare a produselor alimentare.
Industria alimentara
Cutii pentru cadouri
Piata de cutii pliabile este ideala pentru etichetare, deoarece aceasta nu implica contactul cu continutul cutiilor si ofera posibilitatea lipirii etichetelor sub orice forma.
Cutii pentru cadouri