Sistem de transfer termic textile - Calandru sublimare

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Sistem de transfer termic textile - Calandru sublimare


Sistem de transfer termic textile
Calandrul este un sistem de transfer termic folosit in industria textilelor si a advertisingului, pentru personalizarea prin transfer termic pe tesaturi, materiale textile de mari dimensiuni.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

  • o excelenta reproductibilitate a imprimarii
  • procedeu simplu
  • investitie mica
  • rezistenta materialului in timp
  • protectia mediului, prin folosirea de substante colorante putin nocive
Ce este un calandru?
Calandrul este un sistem de transfer termic folosit in industria textilelor si a advertisingului, pentru personalizarea prin sublimare pe tesaturi/materiale textile de mari dimensiuni.
Cum se realizeaza imprimarea?
Procedeul este destul de simplu, se printeaza pe folie de termotransfer proiectul, dupa care se aseaza peste textil, acesta urmand sa fie rulat inainte, trecand printre 2 role presoare incalzite la 200-220 de grade (aproximativ ca si in cazul laminatorului).
Detalii despre proces
O compatibilitate absoluta dintre coloranti si fibre este o conditie determinanta in reusita procedeului. Fibrele trebuie sa aiba putere de absorbtie a colorantului care se sublimeaza pe suprafata acestora in timpul transferului. Fibrele trebuie sa prezinte o buna stabilitate termica si sa fie curatate inainte (prin pretratament antistatic si/sau antimurdarire). Poliesterul este fibra cea mai folosita, aproximativ 75% se imprima prin transfer cu sublimare. Poliamida sau un amestec de poliamida/poliester se foloseste de asemenea la imprimare prin transfer pentru articole de mobila si decoratiuni interioare.Nota 10 din 9 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.