Sistem de marcare laser fiber, incinta inchisa, FBR-20A1

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Sistem de marcare laser fiber, incinta inchisa, FBR-20A1


Sistemul laser fiber FBR-20A1 are un design complet inchis, ce respecta reglementarile de siguranta impuse in spatiul european, asigurand siguranta si protejand sanatatea operatorului. Sursa laser este potrivita pentru marcarea pe toate tipurile de metale, dar si pe unele materiale plastice.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:
 • Puteti alege dintre sursa laser Raycus sau IPG, ambele asigurand performanta stabila de lucru, iar durata de viata standard poate atinge 100.000 de ore
 • Lentilele echipamentului asigura o mare precizie de marcare
 • Capul de marcare se poate deplasa automat pe axa Z, prin apasarea butoanelor sus/jos
 • Capul de marcare prezinta doua pointere laser care arata cu exactitate punctul de focus
 • Echipamentul este prevazut cu lumina de avertizare ce indica statusul masinii. Atunci cand lumina este verde, acesta este gata de operare. Lumina este galbena in timpul marcarii si se transforma in rosie atunci cand echipamentul este oprit sau atunci cand de deschide usa in timpul marcarii
 • Daca se deschide usa in timpul marcarii, sistemul se va opri si va relua procesul cand usa este din nou inchisa
 • Design-ul este atat estetic, cat si stabil

 

Laser Pilot

Laserul Pilot va ajuta in timpul procesului de aliniere. Poate arata fie o caseta in care design-ul dvs va fi marcat sau poate arata continutul exact pe care doriti sa il marcati pe piesele dorite.
 

 

 

Punct de focus

Sistemul de gasire a punctului de focus va permite sa gasiti corect punctele focale. De asemenea, asigura un proces de marcare precis si va ajuta sa economisiti mai mult timp comparativ cu un echipament fara sistem de gasire a punctului de focus.
 

 

 

Structura interna organizata a unitatii de alimentare

Toate unitatile de control ale sistemului de marcare sunt bine organizate si integrate in unitatea de alimentare. Daca aveti nevoie sa realizati operatiuni de mentenanta sau sa faceti upgrade-ul sistemului, structura interna integrata va ajuta sa economisiti mai mult timp.
 

 

Certificare UE

Pentru a asigura calitatea de top si o experienta excelenta a utilizatorului, masina de marcare FBR-20A1 este complet conforma cu reglementarile Uniunii Europene in ceea ce priveste echipamentele cu laser.
 

 

Marcare automata

Sistemul de marcare FBR-20A1 ofera posibilitatea de a fi integrat cu usurinta in linia dvs de productie. Atunci cand senzorii detecteaza obiecte, sistemul laser va incepe marcarea.
 

 

 

Gravare laser imagini

Indiferent de ceea ce doriti sa marcati, FBR-20A1 va ofera cele mai bune rezultate. De la simple texte si pana la fotografii complexe, acest sistem va depasi toate asteptarile dvs. Software-ul accepta formate de fisiere imagine, precum JPG, BMP, GIF, TGA, PNG, TIF.
 

 

Modul de integrare în linii de productie

Ne dorim ca fabrica sau atelierul tau sa fie mai eficiente, asadar software-ul masinii de marcare are integrata o baza de date SQL si este echipat cu un port aditional pentru extensie, ceea ce ii ofera abilitatea de a fi conectat cu baze de date si alte componente de control. Acest lucru simplifica integrarea sistemului de marcare cu laser in linia dvs de productie, impreuna cu alte dispozitive si echipamente necesare.
 

Design cu incinta inchisa

FBR-20A1 adopta un nou design cu incinta inchisa pentru protectia totala a operatorului. Sistemul integrat de auto-inchidere, precum sistemul optional de filtrare a aerului asigura de asemenea  siguranta mediului de lucru si a personalului. In cazul in care usa se deschide sau daca butonul pentru oprire de urgenta este apasat, sistemul se va opri automat.
 

 

Proces de marcare adaptat nevoilor dvs

Echipamentul poate fi echipat cu o sursa laser cu putere cuprinsa intre 20W si 100W. Oricare ar fi nevoile dvs specifice de marcare sau gravare pe care le aveti, FBR-20A1 le poate realiza fara probleme. Sistemul de gasire al punctului de focus, deplasarea motorizata pe axa Z si software-ul usor de utilizat fac procesul de marcare mult mai eficient si productiv.


Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsFBR-20A1
Putere laser20W, 30W, 50W, 100W
Brand laserRAYCUS, IPG
Durata de viata laser100.000 ore
Lungime de unda laser1064nm
Tip laserYb: fiber
Calitate raza<1.5
Zona standard de marcare110x110mm
Adancime marcare≤1,2mm (ajustabila)
Viteza marcare≤12000mm/s
Latime minima linie0,01mm
Dimensiune minima caracter0,5mm
Frecventa de repetitie≤100KHz
Precizie de repetitie±0,001mm
Formate marcareAI, PLT, DXF, TIFF, JPG, etc.
Putere echipament≤500W
Alimentare220V/50Hz/10A
Metoda racireRacire cu aer
Sistem de operareWin7, Win8, Win10, Win XP
Temperatura de operare-10°C - 60°C
Umiditate5-95%
Dimensiuni72x82x99cm (2 cutii)
Greutate neta105kg
Greutate bruta145kg

  Aplicatii:

  Componente electronice

  In aceasta categorie intra marcarea placilor de circuite imprimate, chip-uri, rezistente, condensatori, periferice pentru PC, etc.

  Piese mecanice

  Pot fi marcate diverse piese, atat metalice, cat si din plastic: rulmenti, angrenaje, motoare, etc.

  Instrumente

  Diverse parti si componente ale instrumentelor pot fi marcate/gravate: panouri de bord, placi indicatoare, instrumente medicale, instrumente de precizie, etc.

  Piese auto

  Aproape orice tip de piesa auto are nevoie fie de marcarea de coduri sau diverse alte informatii: pistoane, rulmenti, sisteme de ambreiaj, etc.

  Necesitati zilnice

  In aceasta categorie intra o gama larga de obiecte: Chei, obiecte sanitare, fermoare, obiecte de artizanat, etc.