Pastrati colectia dvs. de carti fara praf si in conditii impecabile cu sistemul Depulvera. Acest sistem inovator de curatare a cartilor a fost proiectat pentru a oferi cea mai inalta calitate a eliminarii prafului, asigurandu-se ca fiecare carte din colectia dvs. se pastreaza in conditii fara praf si reziduuri. Cu doar o singura trecere, Depulvera garanteaza un rezultat optim de curatare in fiecare data.


0721.029.776    (Cristi)
office@zspotmedia.ro
Descriere
  • Echipament special proiectat pentru carti
  • Viteza de curatare de 12 carti pe minut
  • Rezultat optim de curatare cu doar o singura trecere
  • Design compact ce permite operarea in spatii mici
  • Filtru HEPA extern pentru asigurarea calitatii aerului si protejarea operatorilor
  • Certificare CE
Avantaje
Proiectat pentru a fi usor de utilizat
Sistemul Depulvera este compact si usor de utilizat, fiind solutia perfecta pentru persoane care se ocupa cu conservarea cartilor, precum si pentru tehnicieni de biblioteci. Design-ul sau compact permite sa fie operat chiar si in cele mai inguste culoare cu stive de carti, asigurand ca fiecare carte din colectia dvs. poate fi curatata cu usurinta.
Curatare de inalta calitate de fiecare data
Echipamentul Depulvera a fost proiectat pentru a oferi rezultate de curatare constante si de inalta calitate, asigurandu-se ca ultima carte a zilei este curatata la fel de bine ca si prima. Cu tehnologia sa avansata, puteti avea incredere ca toate cartile dvs. vor fi curatate la cel mai inalt standard de fiecare data.
Viteza mare de curatare
Sistemul Depulvera poate curata pana la 12 carti pe minut, asigurand o productivitate foarte buna si acoperind necesarul de curatare chiar si in biblioteci de dimensiuni mai mari.
Siguranta pentru operatori
Depulvera functioneaza in combinatie cu un filtru HEPA extern, oferind un mediu sigur pentru operatori. Acest lucru asigura o calitate excelenta a aerului din biblioteca sau din spatiul de conservare, fara praf si reziduuri care ar putea pune in pericol sanatatea persoanelor din jur.
Investitie in echipament de top
Nu lasati praful si reziduurile sa dauneze valoroasei dvs. colectii de carti. Investiti in Depulvera pentru a va asigura ca fiecare carte din colectie este curatata la standarde inalte, in mod constant si eficient. Depulvera este solutia perfecta pentru curatarea cartilor, proiectata pentru a fi usor de utilizat si pentru a asigura un mediu sigur pentru operatori.
Specificatii
SKUSTR.DEDEPULV.001
Dimensiuni maxime carti140 x 300 x 400 mm
Dimensiuni echipament750 x 1150 x 1200 mm
Viteza de lucru12 carti/min
Video