Sistem de etichetare textile in serie prin transfer termic PTRA-100

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Sistem de etichetare textile in serie prin transfer termic PTRA-100

PTRA-100 este un echipament foarte usor de utilizat si foarte productiv in acelasi timp, ce aplica etichete din role prin compresie. Aceast utilaj de aplicare a etichetelor foloseste etichete cu dimensiuni de pana la 100x100mm. PTRA-100 este disponibil in doua variante: PTRA-100ER si PTRA-100PRO.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Doua modele disponibile

Sistemul de etichetare prin transfer termic este disponibil in doua modele: PTRA-100ER si PTRA-100PRO. Diferenta dintre acestea doua o reprezinta faptul ca modelul PTRA-100PRO are un sistem de aliniere a pieselor cu ajutorul unei raze laser, care pozitioneaza etichetele cu o acuratete foarte mare.

Sistem de transmisie de mare viteza si precizie

Sistemul de transmisie al etichetelor are o viteza foarte mare si este foarte precis in pozitionarea etichetelor in vederea aplicarii lor pe produse.

Aplicare etichete cu sistem pneumatic

Operatiunea de presare si aplicare a etichetelor este facilitata de sistemului sau pneumatic, care face munca mult mai usoara si practica pentru operator.

Ajustari usor de realizat

Instalarea si punerea in functiune a masinii se realizeaza foarte usor printr-o ajustare a latimii bobinei pentru etichete, cu ajutorul unui simplu surub.

Sistem precis de control si generator propriu

Sistem de control ce prezinta functii precise de ajustare a masinii. De asemenea, un alt avantaj al acestui echipament este reprezentat de faptul ca actionarea acestuia se poate realiza cu ajutorul unui alternator propriu.

Comutator cu sistem de blocare

Utilajul este prevazut cu un comutator selector cu sistem de blocare, ceea permite o intretinere fiabila si usoara.

Nota 0 din 0 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


ModelPTRA-100ERPTRA-100PRO
Sistem de aliniere cu laserNuDa
Dimensiune platane100x100mm100x100mm
Putere0,4kW0,4kW
Consum aer8 litri/min8 litri/min
Voltaj220V220V
Consum0,2kW/h0,2kW/h
Curent electric0,81A0,81A
Greutate neta45,6kg45,6kg
Greutate bruta52kg52kg
Dimensiuni colet690x500x740mm690x500x740mm   

  Tricouri

  Etichetele imprimate sunt din ce in ce mai folosite pentru tricouri, deoarece elimina disconfortul cauzat de etichetele obisnuite. Acest lucru este util mai ales in cazul articolelor de imbracaminte sportiva, precum si pentru hainele pentru copii.

   

   

   

  Pulovere

  Nu doar materialele textile subtiri pot fi imprimate cu acest echipament, ci si materialele mai groase, precum cele folosite in cazul puloverelor, vestelor, hanoracelor.

   

   

   

  Pantaloni

  Fie ca este vorba de pantaloni de stofa, pantaloni sport, colanti sau blugi, acest echipament poate aplica etichete imprimate fara probleme, oricare at fi materialul din care sunt fabricati pantalonii.

   

   

   

  Lenjerie intima

  In cazul lenjeriei intime confortul este cel mai important aspect. Etichetele textile clasice sunt practic invizibile si elimina riscul de a irita pielea.

   

   

   

  Sosete

  Puteti imprima pe sosete informatii privind marimea, materialul, dar si logo-ul firmei producatoare, diverse mesaje sau imagini.

   

   

   

  Panglici

  Panglicile pot fi imprimate cu logo-uri, in cazul celor folosite pentru impachetarea cadourilor de lux sau imprimate cu diverse mesaje, in cazul panglicilor folosite pentru diverse evenimente (nunti, botezuri, zile de nastere).