Sistem de etichetare textile in serie prin transfer termic PTRA-100

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Sistem de etichetare textile in serie prin transfer termic PTRA-100

Masina PTRA de etichetare din rola este un echipament usor de utilizat si productiv, ce aplica etichete pre-printate prin transfer termic pe diferite confectii textile. Tehnologia implica manopera minima si ofera o alternativa rapida si eficienta la coaserea etichetele clasice in interiorul articolelor textile.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Doua modele disponibile
Sistemul de etichetare prin transfer termic este disponibil in doua modele: PTRA-100ER si PTRA-100PRO. Diferenta dintre acestea doua o reprezinta faptul ca modelul PTRA-100PRO are un sistem de aliniere a pieselor cu ajutorul unei raze laser, care pozitioneaza etichetele cu o acuratete foarte mare.
Sistem de transmisie de mare viteza si precizie
Sistemul de transmisie al etichetelor are o viteza foarte mare si este foarte precis in pozitionarea etichetelor in vederea aplicarii lor pe produse.
Aplicare etichete cu sistem pneumatic
Operatiunea de presare si aplicare a etichetelor este facilitata de sistemului sau pneumatic, care face munca mult mai usoara si practica pentru operator.
Ajustari usor de realizat
Instalarea si punerea in functiune a masinii se realizeaza foarte usor printr-o ajustare a latimii bobinei pentru etichete, cu ajutorul unui simplu surub.
Sistem precis de control si generator propriu
Sistem de control ce prezinta functii precise de ajustare a masinii. De asemenea, un alt avantaj al acestui echipament este reprezentat de faptul ca actionarea acestuia se poate realiza cu ajutorul unui alternator propriu.
Comutator cu sistem de blocare
Utilajul este prevazut cu un comutator selector cu sistem de blocare, ceea permite o intretinere fiabila si usoara.
Etichetare rapida a diverselor confeciti textile
Echipamentul foloseste tehnologia de transfer termic pentru etichetarea rapida a diverselor confectii textile: tricouri, camasi, bluze, lenjerie, hanorace, pulovere, pantaloni, echipament sportiv dar si alte produse personalizate precum cearceafuri si lenjerie de pat, fete masa, cocarde si panglici, etc. Exista si versiuni ale echipamentul adaptate pentru etichetarea branturilor la incaltaminte
Tehnologie simpla si eficienta
Tehnologia este simpla si eficienta, implicand manopera minima si oferind astfel o alternativa mai rapida si eficienta la etichetele textile clasice cusute in interior. Se permite astfel etichetarea rapida a sute de articole in decurs de cateva ore, gata pentru a fi livrate clientilor finali sau retelei de distributie/reselleri
Etichetare la spalare industriala si fier de calcat
Echipamentul utilizeaza etichete preprintate in role, realizate dupa cerintele beneficiarului la 1-3 culori, cu dimensiuni intre 3x5cm si 9,5x9,5cm per eticheta. Etichetele sunt elastice si moi la atingere, ecologice, rezistente la apa si detergenti. Rezista la spalare cu masini de spalat industriale precum si la calcare cu fierul de calcat.
Optimizarea costurilor
In plus etichetele pot fi pastrate in rola urmand ca procesul de etichetare sa se poate face pe masura ce sunt procesare comenzile de vanzare. Un producator de confectii poate in acest mod sa personalizeze tricouri si articole vestimentare pentru diverse magazine online care ii distribuie produsele
Informatii utile
Pe langa informatiile standard obligatorii pe care le contine eticheta (marime, material, loc fabricatie, indicatii spalare, etc), pot fi introduse elemente de personalizare si branding (inclusiv logo grafic), acest lucru fiind extrem de util firmelor de confectii, magazinelor online cu vanzari mari, firmelor de personalizare textile Beneficiarul isi poate realiza propriul design al etichetelor, urmand a comanda minimum 1000 buc etichete per model (ex.1000 buc etichete marime S, 1000 buc etichete marime M, etc) Costurile etichetelor pornesc de la 0,04 EUR fara TVA / eticheta (eticheta 3x5cm, 1 culoare, min 1000buc) si variaza in functie de marimea etichetei, nr culori si cantitate.
Aplicabilitate
Etichetare rapida serii medii de produse si confectii textile: tricouri, camasi, bluze, lenjerie, hanorace, pulovere, pantaloni, echipament sportiv dar si alte produse personalizate precum cearceafuri si lenjerie de pat, fete masa, cocarde si panglici, etc. Etichetare branturi incaltaminte (versiune adaptata a echipamentului)Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


ModelPTRA-100ERPTRA-100PRO
Sistem de aliniere cu laserNuDa
Dimensiune platane100x100mm100x100mm
Putere0,4kW0,4kW
Consum aer8 litri/min8 litri/min
Voltaj220V220V
Consum0,2kW/h0,2kW/h
Curent electric0,81A0,81A
Greutate neta45,6kg45,6kg
Greutate bruta52kg52kg
Dimensiuni colet690x500x740mm690x500x740mm  Tricouri
  Etichetele imprimate sunt din ce in ce mai folosite pentru tricouri, deoarece elimina disconfortul cauzat de etichetele obisnuite. Acest lucru este util mai ales in cazul articolelor de imbracaminte sportiva, precum si pentru hainele pentru copii.
  Tricouri
  Pulovere
  Nu doar materialele textile subtiri pot fi imprimate cu acest echipament, ci si materialele mai groase, precum cele folosite in cazul puloverelor, vestelor, hanoracelor.
  Pulovere
  Pantaloni
  Fie ca este vorba de pantaloni de stofa, pantaloni sport, colanti sau blugi, acest echipament poate aplica etichete imprimate fara probleme, oricare at fi materialul din care sunt fabricati pantalonii.
  Pantaloni
  Lenjerie intima
  In cazul lenjeriei intime confortul este cel mai important aspect. Etichetele textile clasice sunt practic invizibile si elimina riscul de a irita pielea.
  Lenjerie intima
  Sosete
  Puteti imprima pe sosete informatii privind marimea, materialul, dar si logo-ul firmei producatoare, diverse mesaje sau imagini.
  Sosete
  Panglici
  Panglicile pot fi imprimate cu logo-uri, in cazul celor folosite pentru impachetarea cadourilor de lux sau imprimate cu diverse mesaje, in cazul panglicilor folosite pentru diverse evenimente (nunti, botezuri, zile de nastere).
  Panglici