În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

Cabina Shapify Booth este folosita pentru scanarea 3D a corpului si a persoanelor intr-un mod automat, ajutand la realizarea ulterioara de figurine cu caracter personal de inalta calitate. Scaneaza o persoana in doar 12 secunde, iar in 5 minute dupa scanare este creat automat un model 3D detaliat. Modelul realizat este imprimat folosind sistemul de printare Shapify sau un printer 3D personal.


0721.029.776    (Cristi D.)
sales3d@zspotmedia.ro
Avantaje
Ce este Shapify Booth?
Cabina pentru scanare Artec Shapify este folosita pentru scanarea 3D a corpului si a persoanelor intr-un mod automat, ajutand la realizarea ulterioara de figurine cu caracter personal de inalta calitate. Scaneaza o persoana in doar 12 secunde, iar in 5 minute dupa scanare este creat automat un model 3D detaliat. Modelul realizat este imprimat folosind sistemul de printare Shapify sau un printer 3D personal.
Ce este Shapify Booth?
Succes garantat!
Valorifica fluxurile existente de clienti, totodata atragand altii noi si asigurandu-le reintoarcerea in la punctul de vanzare pentru ridicarea figurinei Cabina poate fi mutata in locatii diferite, acest lucru ajutand la maximizarea numarului clientilor.
Este recomandat a fi plasat intr-un loc aglomerat, cum ar fi intr-un parc, la diferite evenimente tematice, in malluri sau chiar aeroporturi si veti putea observa multimea curioasa care va apela la serviciile oferite.
Mod de functionare:
  1. Se introduce in cabina persoana ce se doreste a fi scanata si imprimata
  2. Se scaneaza persoana, numarul scanarilor gratuite nefiind limitat
  3. Se previzualizeaza scanarea 3D dupa 5 minute
  4. Se proceseaza fisierele 3D in cloud, dupa 15 minute acestea putand fi imprimate
  5. Se pregateste figurina, apoi este gata pentru a fi livrata clientului
Pentru institutiile si companiile din domeniul educational (scoli, licee, colegii, universitati, etc) oferim Pachete Educationale la preturi speciale care includ si multiple licente Artec Studio gratuite.
Se pot dota astfel mai multe laboratoare din diferite facultati / colegii ale Universitatii, fiecare laborator utilizand mai multe licente pentru pregatirea individuala a studentilor in cadrul noilor cursuri specializate pe tehnologii 3D. Astfel de cursuri au aplicabilitate in Inginerie, Ortopedie si Protezare, Grafica si CGI, Conservarea obiectelor de arta si patrimoniu, etc.
Pentru detalii adresati-va specialistilor firmei noastre!
Specificatii
Cod produsShapify Booth
Timp de scanare12 sec
Durata creare model printabil15 min
Polygons400K
Dimensiuni3.3x3.3x2.8 m
Capacitate scanare10 clienti pe ora
Aplicatii
Este recomandat a fi plasat intr-un loc aglomerat, cum ar fi intr-un parc, la diferite evenimente tematice, in malluri sau chiar aeroporturi si veti putea observa multimea curioasa care va apela la serviciile oferite.
Video