Pentru flexibilitate maxima, alegeti scannerele din seria SmartLF SGi. Aceasta serie contine doua modele, unul cu latimea de 36 inch si unul cu latimea de 44 inch. Ambele sunt perfecte pentru a obtinerea detaliilor fine ale desenelor tehnice sau ale hartilor, precum si culorile vii ale acestora.


Avantaje
Detalii clare si precise, culori superbe
Scannerele din seria SmartLF SGi sunt perfecte pentru a captura detaliile definite ale desenelor tehnice si ale hartilor. De asemenea, veti obtine culorile vibrante si precise necesare profesionistilor din domeniul grafic. Scannerele din seria SGi prezinta toate avantajele tehnologiei CCD – abilitatea de a scana un gamut larg de culori, abilitatea de a obtine detalii din zone intunecate sau luminoase, totul combinat cu o rezolutie optica de 1200dpi (cea mai mare rezolutie optica disponibila pentru orice scanner de format mare CCD de pe piata in acest moment). SmartLF SGi foloseste sistemul de transport al documentelor SureDrive ce mentine pozitionarea corecta a acestora in timp ce trec prin scanner. Prin combinatia acestui sistem cu cel de iluminare LED bidirectional ClearView, se asigura scanarea precisa si fara umbre chiar si a documentelor impaturite. Imaginile sunt scanate folosind 48 biti (color) sau 16 biti (monocrom).
Toate beneficiile tehnologiei CCD fara dezavantaje
Scannerele CCD traditionale au capacitate de a obtine imagini de calitate superioara, insa sunt dezavantajate de sistemele lor fluorescente de iluminare. Prin folosirea LED-urilor albe in loc de tuburi fluorescente, SmartLF SGi poate maximiza beneficiile unui sistem CCD, economisind si timp si energie.
Noua imagistica SmartWorks
Fiind total optimizat, software-ul SmartWorks Imaging este mai simplu de navigat decat SmartWorks Pro. SmartWorks Imaging are o mai mare performanta, control al presetarilor revizuit, drivere de printare mai bune si o noua functie de vizualizare in miniatura a documentelor multi-page.
Control de la distanta
Puteti controla scannerul de la distanta cu ajutorul aplicatiei LINK, ce este compatibila cu orice calculator care este conectat la scanner si care ruleaza programul SmartWorks Imaging. Folositi LINK pentru a reduce deplasarile la echipament si pentru a imbunatati comfortul operatorului in timpul scanarii.
Sistem simplificat pentru documente groase
Veti putea extinde capacitatea echipamentului de a scana documente groase printr-o simpla ridicare a capacului superior. Pentru a face acest lucru, ridicati manerul aflat in partea stanga a scannerului pana la pozitia sa maxima si introduceti manual documentul. Coborati manerul pentru a fixa media si incepeti scanarea.
Fara timp de incalzire
Chiar daca un scanner cu aprindere fluorescenta poate fi folosit in 5 minute de la pornire, este indicat sa fie lasat sa se incalzeasca aproximativ 30 de minute, pentru ca tuburile sa atinga intensitatea luminoasa optima si pentru ca temperatura tuburilor sa atinga echilibrul. Daca nu se respecta acest timp de asteptare se poate intampla sa nu corespunda culorile sau sa apara intreruperi. Sistemul de iluminare cu LED-uri albe ClearView folosit de scannerele SmartLF SGi produce scanari de calitate ca si in cazul scannerelor cu tuburi fluorescente, insa spre deosebire de acestea, temperatura LED-urilor ramane stabila din primul moment al pornirii pana la ultimul moment al inchiderii. Acum nu trebuie sa mai asteptati. Pur si simplu porniti echipamentul si incepeti scanarea!
Memorie pentru datele de scanare de 2GB
SmartLF SGi este primul scanner de la Colortrac care prezinta 2GB de memorie integrati. Acest lucru asigura trecerea completa a documentului prin scanner chiar daca se intampla ceva neprevazut cu computerul pe care il folositi sau cu reteaua dvs Ethernet.
Economisire semnificativa de energie
SmartLF SGi foloseste cu aproape mai putin 30% mai putina energie in timpul scanarii si cu 94% mai putina cand este in asteptare. Scannerul are un timer programabil care il trece automat in modul de economisire a energiei (ENERGY STAR®) atunci cand nu este folosit pentru o perioada definita. In plus, sistemul de iluminare cu pornire instanta va permite sa lasati scannerul inchis atunci cand nu il folositi si sa il porniti doar atunci cand aveti nevoie de el, fiind gata de lucru imediat.
Durata de viata indelungata
In mod normal tuburile fluorescente se schimba o data la un an sau doi, insa LED-urile au o durata de viata indelungata. Spre deosebire de tuburile flourescente, care stau aprinse tot timpul cat scannerul este pornit, LED-urile se aprind doar in timpul procesului de scanare. Acestea au o durata de viata estimata de 50.000 ore, ce echivaleaza cu peste 6 ani de scanare constanta 24/7!
Mai putina calibrare
Scannerele cu aprindere fluorescenta necesita calibrare mai frecventa deoarece tuburile se invechesc si isi schimba caracteristicile in timp. LED-urile au un randament constant si de aceea nevoia de mentenanta este cu mult mai mica.
Fara mercur
Spre deosebire de tuburile fluorescente, LED-urile nu contin mercur, ceea ce le face mai ecologice.
Mai multe camere - mai multa acuratete
SmartLF SGi are sase camere CCD deasupra suprafetei de scanare pentru a minimiza deformarea geometrica, mai mult decat orice alt scanner de marime asemanatoare. Scannerele CCD traditionale sunt predispuse sa aiba intreruperi si probleme de acuratete cauzate de nealiniere. Acestea sunt minimizate in SmartLF SGi prin integrarea celor 6 camere CCD in structura sa.
Viteza mare de scanare
Toate modelele scaneaza monocrom la 13 inch pe secunda (200dpi). Daca aveti nevoie de un volum mai mare de scanare color, alegeti modul express color ce scaneaza color la 8 inch pe secunda (200dpi).
Conectivitate Gigabit Ethernet
Scannerul de format mare SmartLF SGi poate fi legat in retea - are o conexiune Gigabit Ethernet, dar si o conexiune USB2/USB3. Portul Gigabit Ethernet poate transmite date scanate intre scanner si PC pe cat de repede permite traficul in retea al portului USB3. O conexiune Ethernet mai permite si plasarea scannerului mai departe de PC decat o conexiune USB2 sau USB3.
Scanare unica! (necesita software-ul SmartWorks Pro - nu este inclus)
Cu alte scannere de format mare, de multe ori operatorii trebuie sa faca mai multe pre-scanari a unor zone a imaginii pentru a obtine setarile corecte. Cu scannerul de format mare SmartLF SG si software-ul SmartWorks Pro, nu este nevoie sa scanati decat o data. Odata ce scanarea este efectuata, orice modificare adusa imaginii, cum ar fi claritatea sau inlaturarea background-ului, poate fi facuta in timp real. Tehnologia de scanare unica ofera un foarte mare avantaj in fluxul de lucru. Aveti garantia unei scanari de calitate de prima data, in loc sa fiti nevoiti sa re-scanati ulterior documentele ce nu corespund cerintelor dvs de calitate. Un avantaj suplimentar al tehnologiei de scanare unica este acela ca reduce la minim miscarea documentului in scanner, si posibila lui uzura cauzata de scanarea repetata.
Intelligent Adaptive Thresholding (IAT)
IAT permite operatorilor sa realizeze foarte rapid scanari de calitate a documentelor murdare, reactionand automat la o serie de intensitati ale murdariei.
Conservarea documentelor originale delicate
Sistemul de transport al hartiei SureDrive aplica minimul de forta necesar pentru a conserva originalele delicate, in timp ce atinge nivelul de tractiune si acuratete necesar pentru a asigura claritatea imaginilor si lipsa umbrelor.
Software de scanare si copiere de nivel profesional
SmartWorks Pro este disponibil in doua versiuni, ambele fiind disponibile pentru achizitie separata in scopul utilizarii cu aceste scannere. Cele doua versiuni sunt SmartWorks Pro SCAN si SmartWorks Pro SCAN & COPY. O versiune trial a acestui software ce functioneaza exact ca versiunea full, numai ca fiecare scanare sau copie este marcata cu filigran, va este trimisa cu fiecare scanner SG. Toate scannerele SG includ o interfata Twain ce este folosita pentru unele aplicatii create special pentru acesta.
Interfata simpla a panoului de control
Panoul de control al scannerului este de baza dar eficient, avand butoane pentru a porni sau opri orice scanare sau copiere. De asemenea ofera si control manual asupra miscarii documentului.
Interfete USB 2.0/USB 3.0 si interfete Ethernet Plug ‘n’ Play
Pur si simplu conectati scannerul la PC si il puteti folosi. Scannerul SGi detecteaza dca portul computerului USB3 sau USB2 si modifica viteza de scanare pentru a nu supraincarca PC cu date. Atunci cand folositi Ethernet, software-ul SmartWorks Pro este creat pentru a detecta automat orice scanner SGi conectat, operand protocolul de retea DHCP.
Necesita intretinere minima
SmartLF SGi necesita service si calibrare minima. Software-ul utilitar inclus ofera toate aplicatiile de mentenanta de care aveti nevoie pentru a va pastra scannerul in conditii optime si la zi cu cele mai noi firmware si drivere. Sticla scanner-ului este fixata cu magneti pentru indepartare sau inlocuire rapida si usoara. De asemenea scanner-ul are acces usor la alimentarea cu hartie pentru curatare.
Prietenos cu mediul
Scannerul de format mare SmartLF SGi este conform cu standardul RoHS, are consum mic de energie (este certificat ENERGY STAR®), nu foloseste lampi flourescente ce contin mercur, are componente reciclate si este optimizat pentru operatiuni silentioase.
Upgradabil
Scannerul de format mare SmartLF SGi este disponibil in trei modele: m (monocrom), c (color), e (enhanced color). Daca cerintele dvs initiale se potrivesc doar unui scanner de format mare monocrom, il puteti achizitiona pe acesta acum, putandu-l upgrada la color atunci cand veti avea nevoie. Daca cerintele dvs initiale sunt pentru scanari color, puteti achizitiona un scanner color acum si sa il upgradati la un model imbunatatit atunci cand volumul de scanare va creste. Puteti upgrada scannerul dvs simplu si usor, prin email. Nu este nevoie sa ne returnati scannerul sau sa chemati un inginer de service.
Specificatii
SKUSCA.COSSGI36.XXX
Upgradem → c
m → e
Rezolutie optica1200dpi
Rezolutie scanare softwarePana la 1200dpi (optic) si 9600dpi (interpolat) cu software SmartWorks Pro Scan si SmartWorks Pro Scan&Copy
Latime maxima scanare36inch (91.4cm)
Latime maxima media46 inch (116.8cm)
Grosime maxima media0.6inch (15mm)
Lungime maxima scanareDepinde de formatul documentului si de aplicatia software
Precizie±0.1% ± 1 pixel
Tehnologie scanare6xCCD
Captura date color/grayscale16 biti
Color spacen/a
Viteza scanare 1 bit mono (inch/sec) la 200dpi13
Viteza scanare 8 biti grayscale (inch/sec) la 200dpi13
Viteza scanare 24 biti color (inch/sec) la 200dpin/a
Productivitate (documente/ora)474
Sistem preluare si transport documenteCu fata in jos, intrare prin fata, iesire prin spate
InterfataInterfata USB 3.0 pentru rate de transfer de date de pana la 85MB/sec.
Interfata USB2 optimizata pentru rate de transfer de date de pana la 35MB/sec.
Interfata de retea Ethernet
Alimentare si consumSursa externa 100~250V AC cu detectare automata, ±10%, 50 - 60 Hz
Consum scanner 72W(scanare), 2.5W(standby)
Mediu de lucru10ºC - 35ºC, 35% - 80% umiditate relativa, fara condensare
GreutateScanner: 51kg
Colet: 56kg
DimensiuniScanner: 143x45x21cm
Colet: 157x57x31cm
Sistem de operareWindows 10 si Windows 8.1, 32 biti si 64 biti
CertificariRespecta standardele ENERGY STAR Qualified, UL/cUL, FCC, CB, CE, C-TICK, VCCI, PCT/EAC, CCC, RoHS
Software inclusSmartWorks TOUCH (doar conexiune USB), TWAIN, copie de evaluare a SmartWorks Pro SCAN© (scanare cu watermark si copiere)
Software optionalSmartWorks Imaging, SmartWorks Pro SCAN©, SmartWorks Pro SCAN
AccesoriiStand pe podea (include cos de preluare documente), ghidaje pentru intoarcerea documentelor, Repro Stand, kit montare PC (stand pe podea necesar)
Video