Scanner Colortrac SmartLF SG 36m/36c/36e

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Scanner Colortrac SmartLF SG 36m/36c/36e


Scannere Colortrac SmartLF SG
Alegeti cea mai mare calitate a scanarilor dvs. pentru toate tipurile de documente, cu seria de scannere Colortrac SmartLF SG, cu aceeasi cu tehnologie senzor CCD folosita la camerele profesionale de calitate.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret
Garantie 24 luni

 • Cel mai rapid si productiv scanner Colortrac CCD
 • 8ips color si 13ips monocrom la 200dpi
 • Noul sistem simplificat pentru media de grosimi mari
 • Sistem imbunatatit pentru detectarea marimii documentului folosind datele de scanare si senzori optici
 • Rezolutie optica 1200dpi High Definition (HD)
 • Latimea imaginii de 36inch - perfect pentru scanarea imaginilor mari
 • Documente cu marimi de pana la A0/E
 • Ghidaj magnetic pentru pentru o incarcare mai simpla si de incredere a documentelor, fara a devia
 • Driver TWAIN si copie demo a SmartWorks Pro
 • Grafica de mare densitate 48bit color si captura de date 16bit monocroma pentru imagini color si monocrome de mare precizie 
 • Sistem avansat cu 2+3 roti pentru preluare media
 • Manipulare media pana la 0.6inch (15mm)
 • Upgrade pe loc de la monocrom la color sau express color - prin email
 • Tehnologie senzor CCD cu sistem bi-directional de iluminare LED ce nu necesita intretinere
 • Calificare ENERGY STAR®
 • Conexiune SuperSpeed USB3 / USB2 sau Gigabit Ethernet
 • Ghid de returnare document optional
 • O gama de standuri inclusiv Repro Stand cu inaltime ajustabila pentru a putea fi folosit impreuna cu mai multe tipuri de imprimante de format mare
Culori vibrante
Seria de scannere SmartLF SG 36 este perfecta pentru a obtine culorile necesare profesionistilor din grafica si detaliile fine din desene tehnice si harti. Seria de scannere de format mare SmartLF SG are toate avantajele tehnologiei superioare CCD - abilitatea de a scana o paleta larga de culori si o gama dinamica inalta (abilitatea de a distinge detalii in zonele intunecate sau luminate) - combinata cu rezolutia de 1200dpi, cea mai mare rezolutie disponibila in orice scanner de format mare de pe piata la momentul actual. Astfel, aceste caracteristici le fac perfecte pentru a obtine culorile vibrante de care au nevoie profesionistii din domeniul grafic sau liniile bine definite cerute pentru documentele tehnice si hartii. Scannerele Smart SG folosesc sistemul avansat SureDrive pentru transportul hartiei, pentru a mentine pozitionarea documentului in timp ce aceasta trece prin scanner. Acesta, impreuna cu sistemul bi-directional LED de iluminare ClearView, asigura scanarea precisa si fara umbre chiar si a documentelor indoite.
Toate beneficiile CCD, fara dezavantaje
Scannerele CCD traditionale au o imagistica superioara, dar dezavantajele vin din partea sistemelor de iluminare fluorescente. Folosind LED-uri in loc de tuburi fluorescente, SmartLF SG este capabil sa maximizeze beneficiile CCD in timp ce economiseste timp si energie.
Sistem simplificat pentru media de grosimi mai mari
Operarea mediei de grosimi mai mari este acum full-time pentru toate scannerele din seria SG. Ridicati capacul scannerului si incarcati documentul manual. Coborati-l pentru a fixa media si incepeti scanarea.
Folosire instanta!
Chiar daca un scanner cu aprindere fluorescenta poate fi folosit in 5 minute de la pornire, este indicat sa fie lasat sa se incalzeasca aproximativ 30 de minute, pentru ca tuburile sa atinga intensitatea luminoasa optima si pentru ca temperatura tuburilor sa atinga echilibrul. Daca nu se respecta acest timp de asteptare se poate intampla sa nu corespunda culorile sau sa apara intreruperi. Iluminarea cu LED-uri albe ClearView folosita in SmartLF SG produce scanari de calitate superioara ca si iluminarea flourescenta, dar spre deosebire de tuburile flourescente, temperatura LED-urilor ramane stabila de la pornire pana la oprire. Acum nu mai e nevoie sa asteptati, pur si simplu porniti scannerul si puteti incepe sa lucrati cu el imediat!
Economisire de energie semnificativa
SmartLF SG foloseste cu aproape mai putin 30% mai putina energie in timpul scanarii si cu 90% mai putina cand este in asteptare. Scannerul are un timer programabil care il trece automat in modul de economisire a energiei (ENERGY STAR®) atunci cand nu este folosit pentru o perioada definita.
Durata de viata indelungata
In mod normal tuburile fluorescente se schimba o data la un an sau doi, insa LED-urile au o durata de viata indelungata. Spre deosebire de tuburile flourescente, care stau aprinse tot timpul cat scannerul este pornit, LED-urile se aprind doar in timpul procesului de scanare. Acestea au o durata de viata estimata de 50.000 ore, ce echivaleaza cu peste 6 ani de scanare constanta 24/7!
Mai putina calibrare
Scannerele cu aprindere fluorescenta necesita calibrare mai frecventa deoarece tuburile se invechesc si isi schimba caracteristicile in timp. LED-urile au un randament constant si de aceea nevoia de mentenanta este cu mult mai mica.
Fara mercur
Spre deosebire de tuburile fluorescente, LED-urile nu contin mercur, ceea ce le face mai ecologice.
Mai multe camere - mai multa acuratete
SmartLF SG are sase CCD deasupra suprafetei de scanare pentru a minimiza deformarea geometrica, mai mult decat orice alt scanner de marime asemanatoare. Scannerele CCD traditionale sunt inclinate sa aiba intreruperi si probleme de acuratete cauzate de nealiniere. Acestea sunt minimizate in SmartLF SG prin implementarea celor 6 CCD in structura.
Viteza mare de scanare
Toate modelele scaneaza monocrom la 13 inch pe secunda (200dpi). Daca aveti nevoie de un volum mai mare de scanare color, alegeti modul express color ce scaneaza color la 8 inch pe secunda (200dpi).
Conectivitate Gigabit Ethernet
Scannerul de format mare SmartLF SG poate fi legat in retea - are o conexiune Gigabit Ethernet, dar si o conexiune USB2/USB3. Portul Gigabit Ethernet poate transmite date scanate intre scanner si PC pe cat de repede permite traficul in retea al portului USB3. O conexiune Ethernet mai permite si plasarea scannerului mai departe de PC decat o conexiune USB2 sau USB3.
Scanare unica! (necesita software-ul SmartWorks Pro - nu este inclus)
Cu alte scannere de format mare, de multe ori operatorii trebuie sa faca mai multe pre-scanari a unor zone a imaginii pentru a obtine setarile corecte. Cu scannerul de format mare SmartLF SG si software-ul SmartWorks Pro, nu este nevoie sa scanati decat o data. Odata ce scanarea este efectuata, orice modificare adusa imaginii, cum ar fi claritatea sau inlaturarea background-ului, poate fi facuta in timp real. Tehnologia de scanare unica ofera un foarte mare avantaj in fluxul de lucru. Aveti garantia unei scanari de calitate de prima data, in loc sa fiti nevoiti sa re-scanati ulterior documentele ce nu corespund cerintelor dvs de calitate. Un avantaj suplimentar al tehnologiei de scanare unica este acela ca reduce la minim miscarea documentului in scanner, si posibila lui uzura cauzata de scanarea repetata.
Intelligent Adaptive Thresholding (IAT)
IAT permite operatorilor sa realizeze foarte rapid scanari de calitate a documentelor murdare, reactionand automat la o serie de intensitati ale murdariei.
Conservarea documentelor originale delicate
Sistemul de transport al hartiei SureDrive aplica minimul de forta necesar pentru a conserva originalele delicate si pentru a atinge nivelul de tractiune si acuratete necesar pentru a asigura claritatea imaginilor si lipsa umbrelor.
Software de scanare si copiere de nivel profesional
SmartWorks Pro este disponibil in doua versiuni, ambele fiind disponibile pentru achizitie separat de scanner. Cele doua versiuni sunt SmartWorks Pro SCAN si SmartWorks Pro SCAN & COPY. O versiune trial a acestui software ce functioneaza exact ca versiunea full, numai ca fiecare scanare sau copie este marcata cu filigran, va este trimisa cu fiecare scanner SG. Toate scannerele SG includ o interfata Twain ce este folosita pentru unele aplicatii create special pentru acesta.
Interfata simpla a panoului de control
Panoul de control al scannerului este de baza dar eficient, avand butoane pentru a porni sau opri orice scanare sau copiere. De asemenea ofera si control manual asupra miscarii documentului.
Pur si simplu conectati scannerul la PC si il puteti folosi. Atunci cand folositi Ethernet, software-ul SmartWorks Pro este creat pentru a detecta orice scanner SG conectat, computer-ul operand automat protocolul DHCP.
Necesita intretinere minima
SmartLF SG necesita service si calibrare minima. Software-ul utilitar inclus ofera toate aplicatiile de mentenanta de care aveti nevoie pentru a va pastra scannerul in conditii optime si la zi cu cele mai noi firmware si drivere. Sticla scanner-ului este fixata cu magneti pentru indepartare sau inlocuire rapida si usoara. De asemenea scanner-ul are acces usor la alimentarea cu hartie pentru curatare.
Prietenos cu mediul
Scannerul de format mare SmartLF SG este conform cu RoHS, are consum mic de energie (este certificat ENERGY STAR®), nu foloseste lampi flourescente ce consum mercur, are componente reciclate si este optimizat pentru operatiuni silentioase.
Upgradabil
Scannerul de format mare SmartLF SG este disponibil in trei modele: m (monocrom), c (color), e (enhanced color). Daca cerintele dvs initiale se potrivesc doar unui scanner de format mare monocrom, il puteti achizitiona pe acesta acum, putandu-l upgrada la color atunci cand veti avea nevoie. Daca cerintele dvs initiale sunt pentru scanari color, puteti achizitiona un scanner color acum si sa il upgradati la un model imbunatatit atunci cand volumul de scanare va creste. Puteti upgrada scannerul dvs simplu si usor, prin email. Nu este nevoie sa ne returnati scannerul sau sa chemati un inginer de service.Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsSG 36m | SG 36c | SG 36e
Latime maxima scan36 inch (91.4 cm)
Latime maxima media46 inch (116.9 cm)
Grosime maxima media0.6 inch (15mm)
Rezolutie extinsaInterpolare liniara de la 100 la 9600dpi in trepte de 1 dpi
Rezolutie optica1200 dpi
Senzori scanare6 senzori CCD, fiecare cu 10800 pixeli (RGB + monocrom);
Sasiu monobloc rigid pentru pozitionare precisa a senzorilor;
Captura de imagine primara color 48-bit;
Captura de imagine primara greyscale 16-bit;
Alb&Negru pancromatic
Sursa de luminaSistem bi-directional de iluminare cu LED-uri albe ClearView, cu durata de viata extrem de lunga, pentru iluminare optima a obiectelor si posibilitate de scanare instanta.
Senzor CCD6 micro lentile cu filtru infrarosu integral
Precizie scanare±0.1% ±1 pixeli
Lungime maxima a imaginii (nu e limitata de scanner)Rezolutia si dimensiunea maxima (latime si lungime) pentru o imagine SmartWorks Pro este limitata de formatul fisierului specificat, de spatiul de pe disk disponibil si de sistemul de operare al sistemului.
Mod captura (color/alb-negru)16-bit | 48-bit/16-bit | 48-bit/16-bit
Color spaceAdobe RGB, Profiled RGB, sRGB si RAW RGB
Viteza scan - 8-bit alb-negru&mono (inch/sec) la 200dpi13
Viteza scan - 24-bit color (inch/sec) la 200 dpin/a48
Sistem preluare si transport documente (Media Feed)Sistem avansat 2+3 wheel-drive Active Paper Transport (APT) pentru preluare si transport documente:
2 seturi role inferioare de precizie pentru transportul documentelor;
2 seturi role all-wheel-drive de role de contur din cauciuc pentru priza maxima;
Rola de presiune pentru pentru presiune constanta asupra hartiei in timpul scanarii;
Detectare automata a dimensiunilor documentului (Auto Size);
Pozitionare documente central sau lateral, incarcare frontala a documentelor si iesire prin spate
InterfataRatele de transfer USB3.0 sunt de pana la 85MB/sec.
Ratele de transfer USB2.0 optimizat sunt de pana la 35MB/sec. Retea Gigabit Ethernet. Cabluri de 2 metri lungime pentru USB2.0/USB3.0 si Gigabit Ethernet.
Alimentare si consumSursa externa 100~240V AC cu detectare automata, ±10%, 50 - 60 Hz
Consum scanner 72W(scanare), 2.5W(standby)
Mediu de lucru10ºC - 35ºC, 35% - 80% umiditate relativa, fara condensare
Greutate si dimensiuniScanner: 112 lbs (51 kg) / 56 x 8 x 18 inches (143 x 21 x 45 cm)
Colet: 123 lbs (56 kg) / 62 x 12 x 22 inches (157 x 31 x 57 cm)
Sistem de operareWindows 8, Windows 7, Windows Vista – architectura 32-bit si 64-bit
Standarde si reglementariRespecta standardele ENERGY STAR Qualified, UL/cUL, FCC, CB, CE, C-TICK, VCCI, PCT/EAC, CCC, RoHS
Software SmartWorks Pro (optional)Software de scanare si copiere de nivel profesional. Administrarea mediului de scanare pentru a oferi o fidelitate mare a culorilor. Salvare in format TIFF, multi-page TIFF, JPEG, PDF, multi-page PDF, PNG, AutoCAD DWF, BMP si PCX. Filtre ajustabile pentru procesarea scanarilor sau posibilitatea de crea interactiv propriile filtre.
TWAIN (inclus)Este inclus un driver Twain ce ofera controlul de baza asupra modului color al scannerului, asupra rezolutiei si setarilor de dimensiune a paginii. Este necesara o aplicatie compatibila.
AccesoriiFloor Stand;
Husa preluare documente;
Computer Stand Kit pentru PC cu ecran LCD;
Universal Repro Stand (inaltime ajustabila pentru a se potrivi majoritatii printerelor de format mare).