Scanner Dosare Canon imageFORMULA DR-6010C

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Scanner Dosare Canon imageFORMULA DR-6010C


Canon imageFORMULA DR-6010C
Scannerul Canon imageFORMULA DR-6010C este cel mai rapid scanner departamental creat pana in acest moment de Canon, avand o viteza de 60 de pagini pe minut in modul color, la rezolutii de 200 si 300dpi. Acesta are o capacitate de 100 de coli alimentate automat, ceea ce permite procesarea unor loturi de dimensiune semnificativa pentru a realiza mai multe scanari intr-un timp mai scurt.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

  • Scanare color de viteza inalta – 60 pagini pe minut la 200 si 300dpi
  • Scanare pe ambele fete ale documentelor
  • Design cu alimentare frontala si optiune de iesire a hartiei in linie dreapta
  • Alimentare de pana la 100 de coli
  • Eficient energetic
  • Procesare avansata a imaginilor
  • Robust – ciclu de functionare de 7500 de scanari pe zi

Productivitate atunci cand conteaza

Scannerul DR-6010C este cel mai rapid scanner departamental creat de Canon pana in acest moment, avand o viteza de scanare de 60 de pagini pe minut la rezolutii de 200 si 300dpi. Acesta are o capacitate de 100 de coli alimentate automat, ceea ce permite procesarea unor loturi de dimensiune semnificativa pentru a realiza mai multe scanari intr-un timp mai scurt.
 

Alimentare sigura si flexibila

Avand un design cu alimentare frontala, DR-6010C are de asemenea si cu o optiune de iesire a hartiei in linie dreapta, ce poate fi folosita pentru o scanare fara probleme a cardurilor de plastic si a cardurilor cu grosime de pana la 546g/m².
 

Eficient energetic

DR-6010C nu doar economiseste timp, ci micsoreaza si consumul de energie, fiind unul dintre echipamentele cele mai eficiente energetic din clasa sa.
 

Calitate optima

O gama larga de functii puternice, asa cum este detectia automata a culorilor, recunoasterea orientarii textului, detectia automata a dimensiunii hartiei si corectia pozitiei hartiei, asigura calitate extraordinara si eficienta optima.
 

Echipament de dimensiuni mici construit pentru volume mari de lucru

In ciuda faptului ca DR-6010C este suficient de mic pentru a incapea pe orice birou, scannerul este capabil sa indeplineasca orice cerinta a departamentelor cu volume de lucru de pana la 7500 de scanari pe zi.
 

Prietenos cu utilizatorul

DR-6010C poate fi utilizat pentru multiple aplicatii. Butoanele Scan-To-Job maresc productivitatea prin faptul ca permit seriilor de fisiere sa fie scanate rapid si sa fie trimise in destinatii predefinite sau spre aplicatii ale fluxului de lucru. Software-ul Capture Perfect vine la pachet cu scannerul DR-6010C, avand si un kit pentru dezvoltatori (SDK), disponibil pentru a realiza o integrare simpla si personalizata.
 

Software-ul Capture Perfect

Capture Perfect este o aplicatie puternica ce va permite sa scanati serii de documente rapid si eficient. Ofera optiuni avansate pentru productie, cum ar fi ferestre multiple sau miniaturi (thumbnails). Cu ajutorul acestui software veti obtine documente digitale precise de fiecare data, avand o serie de functii ce vor indrepta documentele, vor imbunatati lizibilitatea si claritatea. De asemenea, puteti scana direct spre email, PDF, fisier sau prezentare, doar prin simpla apasare a unui buton. Puteti programa proiecte de rutina, edita, rearanja si administra fisiere fara effort.
 
Nota 0 din 0 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


TipDesktop
SenzorCMOS
Rezolutie optica600 x 600 dpi
Rezolutie interpolatadpi
Sursa luminaLED
Viteza scanare alb-negru60 ppm
120 ipm
Viteza scanare gri60 ppm
120 ipm
Viteza scanare color60 ppm
120 ipm
Marime ISO maximaA4
Greutate hartie80 g/m²
ADF100
Alimentare documenteAutomat
Manual
Adancime alb-negru8 bit
Adancime culoare color24 bit
InterfataUSB 2.0
Control panelDa
DisplayNu
Software inclusDrivers ISIS/TWAIN
Canon CapturePerfect
Kofax VRS
DuplexDa
Volum scanare7000 scanari/zi
Putere consumata30 W
AlimentareAC220 - 240V (50/60Hz)
Dimensiuni318 278 185.5 mm
Greutate6.5 Kg