Scanner Documente Joy-CamScan K500, 5Mpx, A4


Scanner Documente Joy-CamScan K500, 5Mpx, A4
Joy-CamScan K500 este un scanner portabil de documente, ideal pentru utilizare acasa sau la birou. Echipamentul scaneaza documente de format maxim A4 si are o camera de 5MP, cu focus fix. Scannerul este modular, avand posiblitatea de a fi integrat cu o camera pentru recunoastere faciala, microfon, etc.
863.8 Lei
748.6 Lei
(pretul include TVA)
buc
Adauga in cos
0722.215.867     (Luni-Vineri, 09:00 - 17:00)

Design stabil si ergonomic
Suportul camerei este fabricat din aliaj de aluminiu, iar corpul scannerului este din plastic rezistent la socuri si tratat anti-static. De asemenea, echipamentul are un suport de documente ce ofera o baza solida pentru acestea si ajuta la obtinerea unei pozitionari mai precise.
Design modular
Scannerul adopta design modular pentru extinderea functiilor in diverse combinatii, conform cerintelor dvs.​
Design modular
Module integrate
Cititor de carduri de identitate, cititor de amprenta, cititor de carduri de transport si alte module pot fi integrate cu scannerul de documente K500.
Module integrate
Camera 5Mpx
Scannerul este echipat cu o camera HD cu focus fix de 5MP, pentru reproducerea tuturor detaliilor de pe documentul original.
Camera 5Mpx
Iluminare LED
Atunci cand realizati o scanare, puteti folosi iluminarea naturala sau sistemul de lumini LED al echipamentului, ce are mai multe trepte de intensitate, in functie de nevoile specifice pe care le puteti avea. Controlul acestor lumini LED se poate realiza cu usurinta direct din aplicatia software a scannerului.
Functie OCR
Scannerul are integrat motorul OCR ABBYY FineReader, ce poate recunoaste o combinatie de aproape 200 de limbi cu o precizie de peste 99%.
Functie OCR
Functii software
Cu ajutorul aplicatiei software puteti face un singur fisier din scanarile de pe ambele fete ale unui document, puteti genera fisiere PDF single-page, multi-page sau searchable. Software-ul detecteaza si corecteaza marginile documentelor, aplica watermark-uri personalizate pe imagini si indreapta imaginile cu o eficienta de pana la 98%, oferind in plus si alte functii de post-procesare ale imaginilor.


Alte cautari: ,

Nota 10 din 2 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsK500
Rezolutie2592x1944
Senzor camera5Mpx
Mod focusFocus fix
Dimensiune maxima scanareA4
Format imagineJPG, TIFF, PNG, BMP, PDF
Dimensiuni imaginiColor ≤300kb; B&W≤60kb
Adancime culoare24 biti
Viteza scanare≤1s
Tip alimentareCablu USB, adaptor DC
Iluminare341x341x305mm (inchis) / 420x341x397mm (deschis)
Greutate neta1250g
InterfataUSB 2.0
Sistem de operareWindows 2000/XP/7/Vista/8/10  Birou
  Echipamentul se poate folosi pentru scanarea, arhivarea si transmiterea documentelor din birouri.
  Educatie
  Materiale-suport pentru cursuri, materiale de studiu, foi de examen si alte tipuri de documente folosite in scoli, gradinite, universitati si alte institutii educationale pot fi scanate, arhivate sau proiectate in timp real in cadrul proceselor multimedia de predare.
  Sectorul guvernamental
  Orice tip de institutie guvernamentala are documente ce necesita scanare si arhivare, precum si constructia bazelor de date, analiza si transferul informatiilor.
  Design
  Schitele de design pot fi procesate in lot dupa arhivare, existand posibilitatea de a folosi functia de cautare pentru diverse informatii, precum si posibilitatea de distribuire a acestor informatii.
  Biblioteci si arhive
  Scanati documente fizice si convertiti-le in documente electronice cu ajutorul functiei OCR. De asemenea, documentele pot fi partajate in retea.
  Logistica
  Se pot selecta doar anumite elemente de pe documente pentru a fi scanate. Spre exemplu, de pe facturi pot fi scanate semnaturile, numele clientilor, numerele de factura si alte informatii utile pentru a construi baze de date in vederea consultarii si analizarii ulterioare a acestora.
  Finante
  Evidenta si clasificarea documentelor in interiorul unei companii este cruciala pentru crearea unui sistem de management care sa imbunatateasca atat eficienta proceselor interne, cat si a celor externe.
  Servicii la ghiseu
  In cazul serviciilor prestate la ghiseu, echipamentul poate fi folosit pentru scanarea documentelor si managementul datelor preluate de la clienti.
  Farmacii
  Scannerul K500 este ideal pentru managementul lantului de magazine, urmarirea informatiilor, construirea bazelor de date si analiza de informatii.
  Sistemul medical
  In cadrul sistemului medical se pot digitiza dosare medicale, prescriptii, istorice medicale, etc.