Scanner DocuMate 262i

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Scanner DocuMate 262i


Scanner de documente DocuMate 262i
Folosind scannerul de documente Xerox DocuMate 262i puteti scana fara probleme orice documente imprimate pe hartie sau plastic. Cu siguranta, DocuMate 262i va deveni echipamentul dumneavoastra favorit de birou. Aceasta ultima configuratie DocuMate include functii menite sa schimbe perceptia si modul de administrare a informatiilor si documentelor tiparite.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje scanner documente DocuMate 262

 • Tava de alimentare frontala pentru carduri de identitate
 • 38 pagini pe minut si 76 imagini pe minut* în mod duplex
 • Functia One Touch elimina pana la 12 etape din procesul de scanare
 • Calitate superioara a imaginii si acuratete OCR cu programul software Kofax VRS
 • Functii avansate de corectie a imaginilor scanate
 • Sistem de detectare a alimentarii gresite cu ultrasunete
 • Documentele scanate pot fi  transformate în fisiere PDF în care puteti cauta cuvinte cheie
 • Interfata USB 2.0 Hi−Speed
 • Dimensiunea compacta permite amplasarea pe orice birou

Cu siguranta, DocuMate 262i va deveni echipamentul dumneavoastra favorit de birou. Aceasta ultima configuratie DocuMate include functii menite sa schimbe perceptia si modul de administrare a informatiilor si documentelor tiparite. DocuMate 262i este cel mai rapid, cel mai avansat din punct de vedere tehnologic si cel mai usor de folosit scaner din categoria sa. DocuMate 262i este lider in ceea ce priveste raportul pret –performanta, iar recuperarea rapida a investitiei este un factor decisiv in alegerea sa. In acest mod, hartia se transforma in informatie si circula in cadrul organizatiei sub stricta dumneavoastra supraveghere.

Scannerul de documente DocuMate 262i foloseste tehnologia Visioneer OneTouch® pentru a scana documente catre noua destinatii pre-definite, configurabile. Astfel, prin apasarea unui singur buton, documentul este scanat cu setarile dorite, precum rezolutia, color, duplex, decupare automata, indreptare automata, format de fisier si transmis catre orice aplicatie, director sau dispozitiv.

Materialele tiparite sunt transformate in format PDF si trimise catre email, Microsoft SharePoint® sau alte aplicatii web personalizate.  Aceasta solutie ofera un plus de productivitate, reducand totodata nevoia de instruire a utilizatorilor.

Deseori, scanarea documentelor va rezerva surprize neasteptate: materiale de calitate superioara, formulare color, carti de identitate in relief, hartie cu dimensiuni variabile, capsare, perforare.Acest scaner de documente DocuMate 262i face fata oricarei cerinte. Dispozitivul automat de alimentare cu capacitate de 50 de pagini suporta seturi de hartie de dimensiuni diferite. Tava frontala de alimentare suporta carduri din plastic, des intalnite in aplicatii specifice serviciilor financiar si medical.

Tehnologia Ultrasonic Double Feed Detection integrata in DocuMate 262i asigura scanarea tuturor paginilor, indiferent daca documentele sunt capsate sau alimentate gresit.

Aplicatia Kofax® VRS™ (Virtual ReScan®) permite scanarea perfecta a documentelor originale de o calitate indoielnica.

De asemenea, VRS elimina necesitatea re-scanarii documentelor, datorita decuparii automate, indreptarii, controlului luminozitatii si curatarii marginilor.

Dat fiind ca toate aceste caracteristici sunt integrate in Visioneer OneTouch, intreaga operatiune de scanare este posibila prin apasarea unui singur buton.

Scaner-ul de documente Xerox DocuMate 262i integreaza tehnologia Kofax VRS pentru imbunatatirea imaginii in procesul de scanare OneTouch. Documentele originale cu  imperfectiuni sunt scanate si transformate automat in fisiere electronice pentru o mai buna lizibilitate. Rezultatele OCR sunt considerabil mai bune, dimensiunea fisierului redusa, in timp ce imaginile scanate sunt o reproducere fidela a documentelor originale. De asemenea, fiecare pagina este corectata automat, ceea ce va permite sa beneficiati de documente de calitate desavârsita. Rezultatele sunt remarcabile.

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Viteza de scanare
Alb-negru,200 dpi
Color, 200 dpi

pana la 38 ppm simplex si 76 ppm duplex
pana la 37 ppm simplex si 71 ppm duplex
Rezolutie optica600 dpi
Adancime de culoare (alb-negru)16 biti intern (65.536 nuante de gri)
Adancime de culoare (color)48 biti intern (convertor A/D 16 biti recunoaste peste 281.474 miliarde de culori)
Adancime de culoare fisier scanat48 biti color, 8 biti alb-negru, 1 bit monocrom
Metoda de scanareAlimentare rapida coli simplex
InterfataUSB 2.0 Hi-Speed (compatibil USB 1.1)
Dimensiuni330mm (L) x 177mm (A) x 203mm (I)
Greutate4,76 kg
Dimensiune maxima document ADF215,9mm x 368,3mm
Dimensiune minima document ADF88,9mm x 50,8mm
Capacitate ADF50 coli
Volum maxim5000 pagini/zi  Produse similare