Scanner de carte tip kiosk E-scan Agate format A3

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Scanner de carte tip kiosk E-scan Agate format A3


scaner de carte e-scan
Noul scaner de carte i2s e-Scan este un produs revolutionar de tip self-service pentru digitizarea cartilor si a oricaror documente legate (reviste, manuale, registre, dosare albume si manuscrise) creat special pentru utilizarea publica -de oricine- in salile de lectura, universitati, arhive, biblioteci si copy-center-uri.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje E-scan AGATE:

  • Accesul rapid si automatizat la informatie

  • Utilizare extrem de simpla pentru orice utilizator fara a necesita personal suplimentar din partea bibliotecilor.

  • Studentii nu mai pierd timpul la copiatoarele laser

  • Protejarea cartilor. Acestea nu mai sunt distruse prin copierea cu mijloacele clasice si nici nu mai sunt imprumutate acasa ci raman in biblioteca, iar cititorul poate lua articolul respectiv fie pe stick USB fie o copie printata.

  • Crearea unei biblioteci virtuale accesibile oricui (inclusiv in varianta pay-per-copy)

  • Prietenos cu mediul inconjurator prin evitarea printurilor inutile si a lipsei oricaror consumabile

  • Pastrarea evidentei cartilor si protectia la copyright prin integrarea readerului RFID, aplicarea watermarkului si crearea metadatelor;

  • Eficient din punct de vedere al costurilor >> Profit pentru biblioteci (in varianta pay-per-copy)

  • Intretinere de la distanta -update software, probleme, diagnosticare tehnica on-line

  • Produs ergonomic: robust, solid, usor de mutat, accesibil inclusiv pentru persoane cu disabilitati

Scaner digitizare carte e-Scan...pe scurt

Scanerul a fost lansat oficial de catre producatorul francez i2s, leader mondial in solutii si sisteme de digitizare carte in martie 2009, in cadrul CeBIT, cel mai renumit targ din domeniul IT&C desfasurat anual la Hanovra, Germania.
 
i2s e-Scan este un scaner de carte de tip kiosk adica un sistem complet avand totul integrat intr-o singura carcasa (scaner, ecran cu touch screen, sistem PC, platan carte, cititor card*, software operare) si care poate fi operat individual pe principiul unui bancomat sau terminal infochiosc de catre orice utilizator.
Scaner digitizare carte cu operare individuala tip bancomat
Nu necesita PC (totul incorporat)
 
 
Constructia tip kiosk a scanerului de carte il recomanda pentru utilizare publica in salile de lectura ale universitatilor, bibliotecilor, arhivelor, si a oricaror institutii care detin arhive de documente legate si pe care le pun la dispozitia publicului (ex. Institutul National de Statistica, administratii publice, servicii de evidenta). De asemenea echipamentul este ideal pentru copy-center-uri unde poate fi folosit ca un e-copier, copiator virtual ce permite scanarea cartilor sau a documentelor si preluarea lor pe CD sau stick.
 

E-scan Agate - copiatorul virtual de carte fara hartie si consumabile!!

Noul produs a fost creat pentru studentii bibliotecilor universitare care copiaza si printeaza carti in salile de lectura dar si pentru vizitatorii si abonatii bibliotecilor publice, arhivelor si a altor centre administrative. Operarea scanerului se face prin intermediul unui touch-screen de 15 inch cu functii extrem de simple ceea ce permite oricui sa lucreze cu scanerul fara a avea nici un fel de cunostinte tehnice sau instruire de specialitate.
 
Utilizatori: studenti, elevi abonati ai bibliotecilor publice, cercetatori, operatori amatori, clienti ai administratiilor locale, chiar si pensionari...
 

Scan&Go - scanezi singur cartea dorita, fara instruire, fara ajutor

E-scan este scaner de tip face-up (cu senzorul de scanare situat deasupra cartii pentru scanare fara atingere) si permite protejarea cotoarelor si copertilor cartii in procesul de digitizare. e-Scan este scanerul perfect pentru digitizare carte si documente legate, brosuri si reviste cu dimensiuni max A3+ (35x50cm) si grosime a cotorului max 10 cm.
 

 

Utilizare scaner de carte e-Scan

Utilizarea scanerului e-Scan este foarte simpla si intuitiva, utilizatorul plaseaza cartea deschisa cu fata in sus, scaneaza paginile dorite selectand functia de pe touch-screen si la plecare ia documentele scanate in format digital pe un stick USB.
 
De asemenea daca scanerul este instalat in retea, documentele pot fi trimise direct catre o imprimanta pentru imprimare, sau transferate prin retea (FTP) si salvate pe server, dupa cum doreste utilizatorul.
 
Toate operatiunile de setare sunt automate (focalizare, timp de expunere, balansul de alb, etc.) pentru utilizarea cat mai simpla de catre orice utilizator amator. De asemenea, pentru rezultate optime, utilizatorul poate opera scanerul folosind functiile presetate. In plus, scanerul poate atasa fisierelor scanate atat watermark (pentru drepturile de autor si multiplicare) cat si meta-data (informatii despre autor, volum, editura, an de aparitie, nr de pagini al documentului, etc).
 
 

Servicii de scanare platite

Scanerul include un counter al imaginilor scanate. Acest lucru permite configurarea cu un card reader optional in cazul in care se doreste facturarea serviciilor pe principiul platii pe numar de copii - pay-per-copy. In acest caz utilizatorii se pot loga cu propriul card de abonat care va pastra evidenta numarului de pagini scanate si salvate. La plecare utilizatorul va plati fie direct de pe card -carduri alimentate cu credit- fie conform informatiilor de pe card -carduri simple.
 
Conceptul de e-copier (scanare catre stick) protejeaza mediul inconjurator prin eliminarea risipei de hartie la copiere. In plus, vizualizarea pe ecran a paginilor scanate inainte de salvarea lor pe stick permite utilizatorului sa verifice corectitudinea si acuratetea scanarii; se elimina astfel neplacerile cauzate de copii ilizibile.
 
Scanerul de carte ofera caracteristici unice pe piata: un mod de administrator care permite controlul deplin al setarilor implicite, setarea prealabila a watermark-ului si a meta-datelor pentru identificare, monitorizare si protejarea dreptului de autor.
 

 

Touch-screen scaner - comenzi pentru operare

Utilizatorii (fie studenti, cercetatori, operatori amatori, chiar si pensionari) pot opera scanerul printr-o singura apasare de buton de pe ecranul touch-screen. Toate setarile de scanare (focalizare, timp de expunere, balansul de alb) sunt automate iar cele legate de output sunt usor de ales prin butoane intuitive cu o iconita descriptiva pentru fiecare din functiile presetate. Acestea includ:
 
Selectare format scanare: PDF, TIF, JPG, PDF multipagina;
Scanare catre: imprimanta, USB (stick, hard-disk extern), FTP (retea);
Moduri scanare: alb-negru, color, grayscale;
Scanare intreaga suprafata sau 2 pagini separate;
Functie de mascare a degetelor;
Functie indreptare document scanat;
Functie indepartare umbra la cotor;
 
Fiind usor de utilizat din primul minut, fara nici o pregatire de specialitate, i2s e-Scan este un scaner pentru digitizare carte de uz public, ideal pentru a asigura acces rapid si facil la informatie.
Nota 10 din 16 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice Scanner de carte tip kiosk E-scan format A3
Cod produs
Rezolutie Optica200dpi sau 300dpi optic
Cap camera12 Mpix
Format scanare maxim2 x A4 (A3)
Auto FocusDA
Preview in timp realDA
Timp scanare 1 sec pentru 2 x A4
Proces scanare (complet)8 sec
Suport carti10 cm / 6 kg
Formate suportatePDF/A, TIFF , JPEG, PDF, PDF multipage
Scanare greyscale256 nuante de gri
Specificatii softwareUtilizare in 4 limbi diferite;
Functie de zoom;
Functii de indreptare (deskew), taiere (crop), mascare deget;
Curatare background;
Corectarea indoiturii de la cotor
Accesorii optionalePedala de actionare a comenzii de scan;
Platan carte (bookcradle);
Sistem card acces utilizatori;
Cititor cod de bare;
3G modem

Utilizatori: studenti, elevi abonati ai bibliotecilor publice, cercetatori, operatori amatori, clienti ai administratiilor locale, chiar si pensionari.
e-Scan Agate este scanerul perfect pentru digitizare carte si documente legate, brosuri si reviste cu dimensiuni max A3+ (35x50cm) si grosime a cotorului max 10 cm.