În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde
Scanner de carte A2 ScanDIVA
Scanner de carte A2 ScanDIVA

Cu acest scanner de inalta performata puteti avea un grad mai mare de viteza, precizie si confort in scanare si printare. Scannerul ScanDIVA este perfect pentru volume legate si documente supradimensionate, arhive fragile, registre, opere de arta, harti, pagini de reviste si ziare, partituri muzicale, chiar si obiecte 3D. Pe langa functii ca scanarea documentelor cu fata in sus, control simplu si corectie automata a imaginii, scannerul ofera reproducere imbunatatita a liniilor fine si densitate echilibrata a imaginii pentru a scoate in evidenta calitatea culorilor si lizibilitatea tuturor documentelor dvs. Puteti printa cu orice imprimanta sau MFP conectat, folosind software-ul Image DIVA.


0721.029.776    (Cristi D)
sales3d@zspotmedia.ro
Avantaje
Scannerul digital pe care documentele dvs color il merita
Ani la rand Konica Minolta a deschis drumul in tehnologia de printare si scanare digitala, ce face informatia mai puternica. Acum va puteti baza pe scannerul de carte Konica Minolta ca va obtine cat mai mult de la documentele dvs - cu functii de scanare ce cresc calitatea imaginii, in timp ce pastreaza viteza, precizia si eficienta costurilor. Puteti de asemenea printa cu orice MFP sau imprimanta din reteaua dvs pentru flexibilitate maxima. Scannerul ScanDIVA va va ajuta sa realizati procesul de scanare mai bine si mai productiv.
Scanare a documentelor cu fata in sus, simplu si rapid
Spre deosebire de scannerele conventionale flatbed, acesta va permite sa scanati documentele cu fata in sus - un real avantaj ce minimizeaza uzura la scanarea si digitizarea cartilor legate si a registrelor. Pentru a scana pagini multiple, intoarceti pur si simplu pagina - nu este nevoie sa intoarceti intregul volum si sa repozitionati fiecare pagina. Suportul de carte incorporat se ajusteaza in trei pozitii, cu sectiunile dreapta/stanga mobile ce se indeparteaza pentru ca si cartile sau registrele cu cotor gros sa poata fi scanate. Optional, scannerul poate avea o placa de sticla ce netezeste usor suprafata documentelor dvs pentru scanari perfecte de fiecare data.
Pentru a maximiza productivitatea, puteti scana o pagina mare color in aproximativ 6 secunde. Pentru postere, harti, pagini de ziare si desene, fotografii sau grafice de dimensiuni mari, scannerul accepta documente de pana la 18"x24".
Calitate, precizie si detalii superioare
Pe langa capacitatea de scanare color 24 biti, grayscale 8 biti si monocrom (alb-negru) 1 bit, si rezolutia de pana la 600dpi, scannerul incorporeaza tehnologie imagistica ce imbunatateste reproducerea liniilor fine - documentele sterse sau cu multe detalii pot fi capturate cu precizie si liziblitate mai mare.
Cu o selectare versatila a modurilor si echilibrare superioara a densitatii imaginii, veti putea de asemenea sa scanati si reproduceti fotografii, desene, ilustratii stiintifice color si lucrari de arta la o calitate foarte mare. Pentru o precizie mai mare, scannerul corecteaza automat curbura cartii, mascheaza si sterge imaginile degetelor sau ramelor, sterge umbrele din zona mediana a cartii si centreaza imaginile scanate in pagina.
Suport total pentru orice mediu Windows
Puteti scana documente si apoi sa le printati cu un MFP sau o imprimanta din reteaua dvs - nu este necesar sa conectati scannerul direct la imprimanta. Interfata de mare viteza USB 2.0 face conectarea dintre ScanDIVA si computer-ul dvs foarte simpla.
Cu suport pentru profilele ICC, acest scanner lucreaza perfect cu aplicatii ce folosesc software compatibil cu ICC - asadar designerii si profesionistii in grafica vor putea sa potriveasca profilele color si sa reproduca tonurile de culori si umbre cu precizie foarte mare.
Operatii simple cu software-ul Image DIVA
Software-ul Image DIVA ofera o interfata simpla, intuitiva ce face ca scanarea si printarea sa se faca rapid si fara efort. Pentru flexibilitate totala intr-o varietate mare de aplicatii, puteti alege scanarea paginii din stanga, scanarea ambelor pagini sau scanarea paginii din dreapta, puteti ajusta dimensiunea scanarii, puteti selecta orientarea portret (portrait) sau peisaj (landscape) si puteti seta modul de scanare (Scan Mode) in functie de nevoile originalului: color, grayscale sau monocrom (alb si negru).
De asemenea puteti afisa imaginea pe ecran, apoi puteti da zoom pe zonele scanate pentru o vizualizare mai indeaproape si ajusta expunerea pentru a obtine rezultatele dorite - puteti previzualiza imaginea inaintea printarii pentru a salva timp si a minimiza nevoia de a reprinta. Dupa ce datele sunt trimise la imprimanta, imaginea este stearsa automat de pe ecran.
Scanare cu o varietate mare de aplicatii
Era Internetului ofera o varietate noua de aplicatii pentru informatiile scanate, digitizate. De la oameni de stiinta si experti pana la studenti si publicul larg, cu totii beneficiaza de marea accesiblitate a materialelor de referinta. Cu ajutorul ScanDIVA oricine poate aduce clasicele carti legate in era digitala.
Specificatii
SKU
Specificatii tehnice
TipScanner desktop color A2 pentru scanare documente cu fata in sus
Sistem de scanareSistem de scanare cu lentile rotative
Tip documentCarte, coala, obiect 3D
Dimensiune documentSuprafata efectiva maxima: 18 inch x 24 inch L *Lanscape: L, Portrait: P
Deschidere carte/pagina18 inch x 24 inch L, 17 inch x 22 inch L, 14 inch x 22 inch L, 12 inch x 18 inch L/P, 14 inch x 17 inch L/P, 11 inch x 17 inch L/P, 11 inch x 14 inch L/P, 8,5 inch x 14 inch L/P, 8,5 inch x 11 inch L/P, 5,5 inch x 8,5 inch L/P
Single12 inch x 18 inch P, 11 inch x 17 inch P, 11 inch x 14 inch P, 8,5 inch x 14 inch P, 8,5 inch x 11 inch P, 7 inch x 11 inch P, 7 inch x 8,5 inch P
Split5,5 inch x 8,5 inch P, 12 inch x 18 inch Px2, 11 inch x 17 Px2, 11 inch x 14 inch Px2, 8,5 inch x 14 inch Px2, 8,5 inch x 11 inch Px2, 7 inch x 11 inch Px2, 7 inch x 8,5 inch Px2, 5,5 inch x 8,5 inch Px2
Grosime document2 inch sau mai putin
Rezolutie200/240/300/360/400/600 dpi
Senzor imagineSenzor Area type CCD
Sursa luminaLampa flourescenta 28 inch Wx2
Mod scanareColor 24 biti, Grayscale 8 biti, Monocrom 1 bit
Viteza scanare6 secunde sau mai putin (Mod: Coala, 17 inch x 22 inch L, Color, 300 dpi)
Functie autocorectareCorectie linie text curbata, Corectie comprimare text
Functie editareStergere umbra centrala dintre pagini, Mascare rama, Mascare deget, Centrare
Panou de operareOriginal type, Original page, Original size, Original mode, Frame masking pornit/oprit si Center Erase pornit/oprit
InterfataUSB 2.0 de mare viteza
DriverTWAIN 32
Compatibilitate sistem de operareSistem de operare 32 biti: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Sistem de operare 64 biti: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Sistem PC recomandatCPU: INTEL Core i7 2.93GHz sau mai rapid
MEM: 4Gb sau mai mult
VIDEO: GeForce GT430 1Gb sau mai bun
Dimensiuni scanner32,8 inch x 36,4 x 49 inch
Greutate scannerAproximativ 50kg
Alimentare120V 60Hz
Consum de energieMai putin de 120W
AccesoriiPlaca de sticla, Suport de carte unghiular, Comutator manual, Kit de schimbare a placii de sticla
Aplicatii
Scannerul ScanDIVA este perfect pentru volume legate si documente supradimensionate, arhive fragile, registre, opere de arta, harti, pagini de reviste si ziare, partituri muzicale, chiar si obiecte 3D.

Alte cautari: scanner de carte, format a2,